Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

Laba 4u.gif Gal galit patart kaip atgaivint bluetooht kompe, viskas veikė o dabar nebe ikonėlė yra tačiau nei siūsti nei priimti neleidžia ?
Atsakyti
QUOTE(mariusxxxx @ 2012 09 10, 20:39)
taip, truksta draiveriu.  ivesk savo kompiuterio firmos pavadinima ir kompiuterio modeli i google, prirasyk driver  ir rasi
arba eik i gamintojo puslapi, ieskok support arba downloads, ten rasi draiverius

Na pas mane taip pat neveikia Fn nuejau i puslapį ir išmetė:

» Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)
» Microsoft Windows XP Professional
Kurį pasirinkt pas mane windows 7 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2012 09 14, 13:20)
Na pas mane taip pat neveikia Fn nuejau i puslapį ir išmetė:

» Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)
» Microsoft Windows XP Professional
Kurį pasirinkt pas mane windows 7 doh.gif

Ant My Computer paspauskit desini peles klavisa, pasirinkit Properties. Ir matysite Windows edition parasyta kokie pas Jus.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 09 14, 14:58)
Ant My Computer paspauskit desini peles klavisa, pasirinkit Properties. Ir matysite Windows edition parasyta kokie pas Jus.

Jau radau super 4u.gif
Dar vienas klausimelis kaip zinot koks pas mane niekur nerandu parašyta iš šių trijų ?
» HP ProBook 4515s Base Model Notebook PC
» HP ProBook 4515s Notebook PC
» HP ProBook 4515s Notebook PC (ENERGY STAR)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif turiu problemele, katik pasiemiau kompa is taisyklos, pas mane nesiojamas. Pastebejau, kad rodo suspausta ekrana. Visas nuotraukas internete rodo suspaustas. Ka daryti? aciu.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir tetukai smile.gif turim problemele su kompjuteriu dell studio xps 1340 nepasikrauna baterija, kartais issoka langelis kad pakrovejas ne originalus ar kazkas panasaus. Bet su pakroveju kompas veikia...Adapteris tikrai originalus kompas buvo pirktas naujas...kas galejo atsitikti ??? g.gif gal kas turi tokio pat modelio kompjuteriuka netoli Klaipedos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2012 10 13, 18:54)
Sveikos mamytes ir tetukai  smile.gif turim problemele su kompjuteriu dell studio xps 1340 nepasikrauna baterija, kartais issoka langelis kad pakrovejas ne originalus ar kazkas panasaus. Bet su pakroveju kompas veikia...Adapteris tikrai originalus kompas buvo pirktas naujas...kas galejo atsitikti ???  g.gif gal kas turi tokio pat modelio kompjuteriuka netoli Klaipedos  ax.gif

tai nuspirkite nauja baterija ...
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2012 10 16, 16:09)
tai nuspirkite nauja baterija ...

jei butume tikri kad tai baterija senai butume nusipirke biggrin.gif todel ir klausiu gal kas turi toki pat kompa netoli klaipedos kad patikrinti ta baterija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 09 22, 16:53)
Sveiki 4u.gif turiu problemele, katik pasiemiau kompa is taisyklos, pas mane nesiojamas. Pastebejau, kad rodo suspausta ekrana. Visas nuotraukas internete rodo suspaustas. Ka daryti? aciu.

Pagal aprašymą panašu, jog nustatyta netinkama rezoliucija. Jeigu pas jūs Windows XP, pakeisti ja galima taip:
Spaudžiat ant desktopo (darbastalio) dešinių pelės mygtuku ir pasirenkat Properties, toliau Settings ir skiltyje Screen Resolution pasirenkat tinkama rezoliuciją.
Jeigu pas jūs Windows 7:
Spaudžiat ant desktopo (darbastalio) dešinių pelės mygtuku ir pasirenkat Screen Resolition, toliau lauke Resolution pasirenkat tinkama rezoliuciją.

Nežinant tikslaus kompiuterio modelio negaliu pasakyti kokie pas jus turi būti nustatymai.

Dar gali būti, kad problemą yra ne rezoliucijoje, o interneto naršyklės nustatymuose. Bet tada suspaustas vaizdas bus tik inernete.
Atsakyti
QUOTE(mugne @ 2012 09 08, 21:46)
Sveiki, niekaip nesugebu ijungti HP laptopui touchpado, gal kas galit pasakyti kur ka reikia nustatyti? optine pelyte veikia, bet noreciau kad veiktu abi kartu. Aciu uz pagalba  4u.gif

Na turbut per tiek laiko jau tikrai busit susitvarke ta touchpada, bet parasysiu kurie ateityje susidurs su sia problema. smile.gif neveikia cia jokie F mygtukai. Paprasciausia du kartus greitai paspausti ant padelio kaireje esancio mazycio taskelio. Stai ir viskas on arba of. biggrin.gif
Atsakyti
mano laptopas ėmė mesti baterijos klaidą 'consider replacing your battery', nors baterija veikia kuo puikiausiai ir laiko apie dvi valandas. pagooglinau radau kad čia bėda su windows ų bet siūlyti sprendimo būdai klaidos nepanaikino. gal kas turite įdėjų?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2013 01 19, 09:17)
mano laptopas ėmė mesti baterijos klaidą 'consider replacing your battery', nors baterija veikia kuo puikiausiai ir laiko apie dvi valandas. pagooglinau radau kad čia bėda su windows ų bet siūlyti sprendimo būdai klaidos nepanaikino. gal kas turite įdėjų?

Labas, gal baterija blogai ideta?
Atsakyti