Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

na tik ekranas uztemsta i vsio, seip atr. kaip stand by busenoj butu, bet tai ivyksta juo naudojantis , o ne po kurio laiko nenaudojimo blink.gif
Atsakyti
na ar niekas nezino? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kyccia @ 2007 09 25, 16:41)

reiktu gyvai pamatyt tavo problemą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 09 25, 19:45)
reiktu gyvai pamatyt tavo problemą  g.gif

Ims matai ir lėks jinai į Tauragę ...
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 25, 19:46)
Ims matai ir lėks jinai į Tauragę ...

žinau kur gyveni gun_smilie.gif neerzink tease.gif o tai apsilankysiu .
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 09 25, 19:57)
žinau kur gyveni  gun_smilie.gif  neerzink tease.gif  o tai apsilankysiu  .

O iš kur žinai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kyccia @ 2007 09 25, 16:41)

Greičiasia dingsta matricos apšvietimas. Isižiurejus turėtu matytis vaizdas(vos įžiurimas.
Kažkur rašei, kad nesenai turi kompą. Nepakenktu nunešti į garantini. Labiau linkęs manyti, kad čia kompo problema, o ne programų.
Atsakyti
na as ir taip manau. aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Nzn ar gera temos pavadinima parsiau blush2.gif bet esme tokia, kad vyras man padovanojo si laptopiuka su linux'o programa jis man patinka viskas thumbup.gif bet noreciau isidiegti koki bitTorenta ar kazka,kad siustis butu patogu siaip kokiu idomiu programyciu ir t.t Siaip mano vyras informatikas bet is principo nenoriu jo nieko prasyti klausti,nes pastoviai liepia paciai dometis ieskoti arba su kokiais isvedziojimais padeda tai tegul pamato,kad galiu ir pati susitvarkyt nors kokios profesionalios pagalbos vistiek reiktu nes nenusimanau taip gerai kaip noreciau ax.gif blush2.gif

Nzn tikiuosi bus is ko sulaukt pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Taip, man irgi nedidele (tikiuosi) problemele iskilo ax.gif Kai kompas ant laido, ekrano ryskumas puikus, tik istraukiu laida, ekranas prigesta. Nustatyta maximum battery(quick set). Patarkit kaip geriau nustatyt, kad batarke nepjautu ir patogu dirbt butu 4u.gif Ir dar apsvieksit kaip geriau, ar ant laido sedet, ar pilnai pakraut, tada iskraut..ar galima bile kada laidus kaisiot blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 24, 15:07)
Taip, man irgi nedidele (tikiuosi) problemele iskilo  ax.gif  Kai kompas ant laido, ekrano ryskumas puikus, tik istraukiu laida, ekranas prigesta. Nustatyta maximum battery(quick set). Patarkit kaip geriau nustatyt, kad batarke nepjautu ir patogu dirbt butu  4u.gif  Ir dar apsvieksit kaip geriau, ar ant laido sedet, ar pilnai pakraut, tada iskraut..ar galima bile kada laidus kaisiot  blush2.gif  4u.gif

Geriausia tai kaip telefonui, juk pakraunat tada kai išsikrauna. Jei visą laiką bus ant laido, po kokio pusmečio baterija gali ir numirti.

Kai nustatom Maximum, batery, jis pritemdo ekraną, sumažina procesoriaus dažnį, atjungia nereikalingas tarnybas aptarnaujančias tuo metu nepajungtus įrenginius, jei nustatyta, tai ir CD rom agi atjungti. Taip pat WiFi ar bluetooth.

O patogumas, tai kiekvienam individualiai. Man pavyzdžiui ir ant laido dirbant reikia prisitemdyti ekraną, nes akys mažiau pavargsta. Taigi čia kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 24, 22:07)
Patarkit kaip geriau nustatyt, kad batarke nepjautu ir patogu dirbt butu  4u.gif 

Deja, reikia pasirinkti arba vieną arba kitą.

QUOTE(begike @ 2009 08 24, 22:07)
Ir dar apsvieksit kaip geriau, ar ant laido sedet, ar pilnai pakraut, tada iskraut..ar galima bile kada laidus kaisiot  blush2.gif  4u.gif

Jei norit kad būtų geriausia, tai reikėtų ištraukti bateriją, kai dirbama pasijungus maitinimą wink.gif Tik ar taip bus patogiausia? smile.gif
Atsakyti