Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

na kol kompas sedi ant stalo isimi baterija ir viskas. Reikia kur nestis isidejai. Bet tada batareikia laiko. Nemanau kad cia sunku.

QUOTE(valkata @ 2009 08 25, 02:40)
Deja, reikia pasirinkti arba vieną arba kitą.
Jei norit kad būtų geriausia, tai reikėtų ištraukti bateriją, kai dirbama pasijungus maitinimą wink.gif Tik ar taip bus patogiausia? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(BigMama @ 2009 08 25, 12:04)
na kol kompas sedi ant stalo isimi baterija ir viskas. Reikia kur nestis isidejai. Bet tada batareikia laiko. Nemanau kad cia sunku.

Briedas, baterijos isemimas teoriskai gal ir prailgina tarnavimo laika, bet praktiskai skirtumas gaunasi labai mazas.

Geriausia praktika, keleta kartu per menesi, padirbeti su pilnai pakrauta baterija, kol ji issikraus iki keliu procentu.

Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 08 24, 20:33)
Geriausia tai kaip telefonui, juk pakraunat tada kai išsikrauna. Jei visą laiką bus ant laido, po kokio pusmečio baterija gali ir numirti.

Kai nustatom Maximum, batery, jis pritemdo ekraną, sumažina procesoriaus dažnį, atjungia nereikalingas tarnybas aptarnaujančias tuo metu nepajungtus įrenginius, jei nustatyta, tai ir CD rom agi atjungti. Taip pat WiFi ar bluetooth.

O patogumas, tai kiekvienam individualiai. Man pavyzdžiui ir ant laido dirbant reikia prisitemdyti ekraną, nes akys mažiau pavargsta. Taigi čia kaip kam.

QUOTE(valkata @ 2009 08 25, 02:40)
Deja, reikia pasirinkti arba vieną arba kitą.
Jei norit kad būtų geriausia, tai reikėtų ištraukti bateriją, kai dirbama pasijungus maitinimą wink.gif Tik ar taip bus patogiausia? smile.gif

Aciu uz atsakymus smile.gif tik man nepasikeicia ekrano sviesumas, perjungus pvz. Portable/laptop unsure.gif nezinau kur dar galeciau ieskoti unsure.gif
QUOTE(Pukis @ 2009 08 25, 11:20)
Briedas, baterijos isemimas teoriskai gal ir prailgina tarnavimo laika, bet praktiskai skirtumas gaunasi labai mazas.

Geriausia praktika, keleta kartu per menesi, padirbeti su pilnai pakrauta baterija, kol ji issikraus iki keliu procentu.

Tai labai nepjauna kompo, kai visada ant laido, ar kai ikisi laida, paskui istrauki kada nori.. ? unsure.gif
Atsakyti
Nesupratau, tai kaip vis delto geriau su ta batarke elgtis, isimti kai esi ant laido ar nebūtinai?
Atsakyti
QUOTE(e.rugile @ 2009 09 14, 17:14)
Nesupratau, tai kaip vis delto geriau su ta batarke elgtis, isimti kai esi ant laido ar nebūtinai?

Aš neišiminėju. Bet kartą į mėnesį pilnai iškraunu bateriją. Mano laptopo gamintojas taip rekomenduoja.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 09 14, 10:53)
Aš neišiminėju. Bet kartą į mėnesį pilnai iškraunu bateriją. Mano laptopo gamintojas taip rekomenduoja.

o dirbat ir su puse batarkes ir su pilna, nesvarbu kada pakraudinet, nieko baisaus, jei matau, kad issikrauna ir ikisu laida? ax.gif
Atsakyti
pas mane su šviesumu tas pats, nes nustačiau kad ekranas prigęstų kai naudoju bateriją (ji taip lėčiau naudojasi). turėtų reguliuotis vienu iš mygtukų (f1, f2, f3...), pas mane f8 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 09 14, 11:53)

Aciu, geras sprendimas. As taip pat darysiu ir avele bus sveika ir vilkas sotus.
Atsakyti
QUOTE(e.rugile @ 2009 09 18, 10:55)
Aciu, geras sprendimas. As taip pat darysiu ir avele bus sveika ir vilkas sotus.

Taip, iškraut nekenkia. Jei ant nešiojamojo yra kokios lemputės su baterijos krovimu, tai siūlyčiau ir iškraut, jei per dažnai ta lemputė dega. Kad baterijos nedrožtų.

Dargi galima per biosą sukalibruot (visiškai pilnas įkrovimas/iškrovimas).

Maniškis skreitinukas jau už poros mėnesių švęs 3 gimtadienį, o baterija dar normaliai laikosi, su WinXP pora valandų sukasi.
Rodo, kad gyvybingumas 85%
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

N-tąjį kartą vaikai sugadino kompo laido kištuką, n-tąjį kartą vyras nupirko naują ir susiruošė pakeisti. Deja, zakon podlasty padarė savo darbą - jis sumaišė pliusą su minusu ir taip sulitavęs kontaktus įjungė laidą į kompą. Gyvybės ženklų nebėr ir perlitavus laidą teisingai unsure.gif Ką sugadinom ir ar tai pataisoma? unsure.gif
Atsakyti
Kai kuriuose laptopuose buna apsauga. Tada ten kazka perlituoja ir viskas veikia. Mano broliui kainavo 130lt. Bet jei pagrindine plokste sudege tada jau vargas.
Kiek zinau litavimas kainuoja ~300-500lt, nauja ~900lt. Perlitavus garantija duoda 1-3men.
Jie pasiima kazkoki testeri ir eina per visa plokste ir iesko kur dingsta elektra.
Tai jei tavo vyras ismano elektra tegu testuoja pac.

Jei idomu brolis nese pas siuos meistrus.

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 09 27, 20:51)
Sveiki 4u.gif

N-tąjį kartą vaikai sugadino kompo laido kištuką, n-tąjį kartą vyras nupirko naują ir susiruošė pakeisti. Deja, zakon podlasty padarė savo darbą - jis sumaišė pliusą su minusu ir taip sulitavęs kontaktus įjungė laidą į kompą. Gyvybės ženklų nebėr ir perlitavus laidą teisingai unsure.gif Ką sugadinom ir ar tai pataisoma? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigMama: 01 spalio 2009 - 11:51
QUOTE(BigMama @ 2009 10 01, 12:51)
Kai kuriuose laptopuose buna apsauga. Tada ten kazka perlituoja ir viskas veikia. Mano broliui kainavo 130lt.  Bet jei pagrindine plokste sudege tada jau vargas.
Kiek zinau litavimas kainuoja ~300-500lt, nauja ~900lt. Perlitavus garantija duoda 1-3men.
Jie pasiima kazkoki testeri ir eina per visa plokste ir iesko kur dingsta elektra.
Tai jei tavo vyras ismano elektra tegu testuoja pac.

Jei idomu brolis nese pas siuos meistrus.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Visi sako - arba dar visai nedaug tvarkyt, arba jau basta doh.gif Turbūt dėl to "arba" ir vilkinam kompo nešimą taisyt blush2.gif Taip nenoriu išgirst, kad neapsimoka tvarkyt unsure.gif

O dėl vyro - tai išmano tiek, kiek kasdienybėj reikia, ale po tokio apsižoplinimo baisu ir pačiam prie to kompo lįst hihihi.gif
Atsakyti