Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

QUOTE(freenwild @ 2013 02 02, 15:14)
Australija  4u.gif

Bandysiu is pradziu pati, o paskui visvien noresiu juk pasitikrint pazanga ir gauti native speaker nuomone ka darau neteisingai =)


Geras, kaip faina smile.gif

Tik butinai prasyk tokiu, kurie zino IELTS specifika, ne siaip native speaker'iu, nes ten visokiu niuansu yra... biggrin.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi:), norejau pasiklausti gal kas laiko sita testa 2013 birzelio 8 diena Vilniuje? Kaip Jus ruosiates? o kas jau yra laikes ir zino kaip viskas vyksta ir ar labai sunku? smile.gif aciu uz atsakymus labai reikia jusu pagalbos
Atsakyti
sveiki sveiki, vat ir as ruosiuosi savarankiskai akademiniui ILETS egzui liepos 6d.turiu knygas ielts9, grammas for ielts, ielts 8.dar pora e-book lengvo skaitymo apie teksto suvokima ilets (kur nera lb dideles naudos).tai kalusymas kazkiek pagerejo, geriau gaudausi, skaitymas irgi, pagavau ta tempa, bet diagramos... doh.gif keivienam skyriuj kitokios, tai esme tik pagaunu, bet kol parasau PROTINGA MINTI..ziauriai daug laiko sugaistu..gal jus man galite pasakyti, vat siaip metais visose salyse skirtingi ielts egzai?be to vienas ir tas pats egzas buna ar keiciami? nes uk egzai vyksta kas 2 savaites (tik uzsiregistruot jau be sansu vasarai, nes vietos "jau uzkaltos"), pgl logika, turetu but keiciami, bet viltis-durniu motina, kad vienas ir tas pats:D bent kad zinociau kokio tipo diagramos bus..arba rasinelio temos..nes knygose beveik visur ziurejau lb dazna tema yra apie uk mokyklas(slpniausia mano vieta), ir toooookios jau "pagerintos" temos.. kur reikia faktu:medicinos, istorijos, teises..kad galetum rimta rasini parasyt, o ne is tuscio i kiaura.., ir niekaip amzinai neitelpu i laika..kosmaras..kuo tolyn, tuo didesne panika pradeda atsirast..tuo labaiu akd uk aplink mane darbe, kaimynai ir t.t. VIEN LIETUVIAI ar visiskai nemokantys kalbeti uzsenieciai.na sekasi man, tad kad patikrintu gramatika-be sansu.tai ka, laukiam jau PATYRUSIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad braunuosi su offtopic'u, bet gal galėtų kas užmesti akį į trumpą anglišką tekstą (~200 žodžių), ar nėra baisių klaidų? Labai padėtumėt. ax.gif
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie kalba.lt IELTS kursus? Noreciau IELTS egzamina laikyti rugpjucio 3 d., tai pagalvojau, kad kalba.lt bent kazkiek interaktyviai pabendrauciau ir gal tai prisidetu prie pasiruosimo. Gal kas mokinotes ten?
Atsakyti
Galima tiesiog mokymus lankyti, nereikės vadovėlių pirkti ir prisivertinėti mokytis.
Nėra taip labai brangu, užmačiau internete aaakademija.lt siūlo 50ak.val. intensyvius IELTS kursus už 590Lt, tai kaina manau nebloga.

kam įdomu čia radau: http://www.aaakademi...bos/ieltskursai smile.gif
Atsakyti
sveiki:) planuoju mazdaug po metu laikyti si testa. Gal galetumete patarti, buciau lb lb dekinga:)
tai va, planuoju po metu vaziuoti dirbti(admin padejeje ar kazkoki panasu darba pagal diploma) ir gyventi londone. Turiu anglu kalbos 5 lygi:). Zinau kad pries darbinantis kokioj rimtesneje istaigoje reikia darbdaviui pateikti sio egzamino rezultatus. Kuri geriau laikyt bendra ar akademini? Planuoju egza laikyt anglijoje o ne lietuvoje:). Manau vistiek gal kitaip britai ziuri kur laikytas egzas:).????Turiu siokiu tokiu gramatikos spragu galvoju per pusmeti jas uzglaistysiu, ar lb butina eiti i paruosiamuosius sio egzo kursus?
Atsakyti
Sveikos,

planuoju mokytis anglų kalbos ir iškilo toks klausimas.

Mano atvejis -anglų kalbą mokiausi seniai, turiu pagal testus turiu B2 lygį. Tačiau noriu geresnės pozicijos, kuriai atitinkamai reikia žiauriai geros anglų kalbos. Buvau pradėjus lankyti kažkokius kursus, bet kažkaip juose koncentruojamasi arba į laikus, arba į šnekėjimą, ir pan, o norėtus kažko labiau akademinio.

Taigi klausimas - ar turit patirties su IELTS? Ar rekomenduotumėt tai ir nežadantiems studijuoti, nebus per daug nereikalingos info?
Atsakyti

Do your IELTS preparation to get high band score in exam.

IELTS exam preparation tips will help you to understand it easier.


https://ieltsmateria...eparation-tips/

Atsakyti