Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(picca @ 2008 10 11, 21:39)
Merinos,
Kas galėtų būti, jei paspaudus stipriau spenelį iš jo pasirodo lašelis gelsvai-žalsvo skysčio? Gal kam taip buvo?

Panasiai buna prie uzdegimo. Siulyciau kuo greiciau kreiptis i daktare.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 10 09, 22:41)
O kaip pasireiškė venų trombozė? Skausmu, ar dar kuom? Ar kai nutraukė vartoti - praėjo? Mano mamytei jau 64 metai, ir turi mts kauluose, todėl gydytoja patarė gerti tamoksifeną, nes jis mažiausiai retina kaulų tankį. Bet kai paskaitau ape jo pašalinius poveikius ,tai plaukai pradeda šiauštis. ax.gif Mamytė nebeturi ir gimdos ir vienos kiaušidės. Bet viena tai dar likusi? g.gif Tiesa, ir kiek laiko Jūsų teta vartojo tamoksifeną , kol pajuto tuos poveikius?
Papildyta:

Vėžio guzeliai yra tvirti, nepaslankūs, tarsi priaugę.

Mano tetai kojas ir skaudedavo, ir daznai jausdavo tirpima jose. Kai nutrauke tamoksifeno gerima, po kiek laiko viskas praejo.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2008 10 09, 22:41)
O kaip pasireiškė venų trombozė? Skausmu, ar dar kuom? Ar kai nutraukė vartoti - praėjo? Mano mamytei jau 64 metai, ir turi mts kauluose, todėl gydytoja patarė gerti tamoksifeną, nes jis mažiausiai retina kaulų tankį. Bet kai paskaitau ape jo pašalinius poveikius ,tai plaukai pradeda šiauštis. ax.gif Mamytė nebeturi ir gimdos ir vienos kiaušidės. Bet viena tai dar likusi? g.gif Tiesa, ir kiek laiko Jūsų teta vartojo tamoksifeną , kol pajuto tuos poveikius?
Papildyta:

Vėžio guzeliai yra tvirti, nepaslankūs, tarsi priaugę.

Tiesa, jai visi tie pasaliniai poveikiai prasidejo po keliu menesiu vartojimo.
Atsakyti
klausiu patarimo... O jei guzo nėra, bet yra skausmas, maudimas, diskomfortas pažastyje- ar gali būti auglys? Pas gydytoją taloną tegavau lapkričiui, o taip negera ant dūšios... verysad.gif
Atsakyti
[quote=ramune_s,2008 10 09, 15:12]
Mano teta irgi is pradziu gere tamoksifena, bet paskui atsirado pasaliniai poveikiai, tokie kaip kraujavimas, karscio pylimas, venu tromboze.. Tada ji nutrauke tamoksifeno vartojima ir gydytojas paskyrre femara. Ji juos jau geria 5-tus metus. Pasaliniai poveikiai zenkliai sumazejo, o kai kurie visai nepasireiskia. Mano ziniomis, tai vienintelis vaistas, kuris gali pakeisti tamoksifena. As pati nuolat tikrinuosi, nes kai seimoj yra toks atvejis, mano tikimybe susirgti yra daug didesne
[/quo

O man gydytoja iskart paskyre femara ir sake, kad ja reikes gerti 5 metus. veliau dar 5 metus, kad liga neatsinaujintu. nejaugi as po 10 metu tik galutinai suzinosiu, kad visiskai pasveikau? jei isvis suzinosiu sad.gif((((
pasidalinkit moterys us manim savo patirtim - kam kokiu svaistus skyre, kodel ir t.t.
Atsakyti

O man gydytoja iskart paskyre femara ir sake, kad ja reikes gerti 5 metus. veliau dar 5 metus, kad liga neatsinaujintu. nejaugi as po 10 metu tik galutinai suzinosiu, kad visiskai pasveikau? jei isvis suzinosiu sad.gif((((
pasidalinkit moterys us manim savo patirtim - kam kokiu svaistus skyre, kodel ir t.t.
[/quote]

Mano tetai taip pat pratese gydyma, nes bijojo, kad liga neatsinaujintu...
Atsakyti

[/quote]

As iki siol nuolat vaikstau pas daktara, nes butina sekti, kad veziukas vel neatsinaujintu. Vargina, bet ismokau susidraugauti su liga, priimu ja kaip gyvenimo issuki
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 21:56)
klausiu patarimo... O jei guzo nėra, bet yra  skausmas, maudimas, diskomfortas pažastyje- ar gali būti auglys? Pas gydytoją taloną tegavau lapkričiui, o taip negera ant dūšios...  verysad.gif

Visko gali būti,bet nesigraušk iš anksto,nors ką aš čia guodžiu-kai pačiai rado guzą ir operaciją paskyrė už 1 mėnesio,tai per tą mėnesį buvau susiplanavusi visą savo likusį "trumpą" gyvenimą blink.gif Bet nestresuok labai,nes stresas greitina visus blogus pokyčius organizme blink.gif O jeigu labai negerai jautiesi,tai tikrai yra galimybė pasitikrint anksčiau,kad ir privačiai,kur susimokėsi pinigus,bet eilės laukti reiks tik savaitę... mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuria is jusu yra operaves gyd. S. Bruzas? gal esat kazka apie ji girdeje? mane mamologe uzrase pas ji konsultacijai ir operacijai. rado 4cm fibroadenoma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 10 30, 23:53)
gal kuria is jusu yra operaves gyd. S. Bruzas? gal esat kazka apie ji girdeje? mane mamologe uzrase pas ji konsultacijai ir operacijai. rado 4cm fibroadenoma... verysad.gif

labukas,girdejau tik gerus atsiliepimus apie daktara Bruza. Labai gailiuosi,kad pasirinkau ne ji.Viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 10 31, 10:53)
gal kuria is jusu yra operaves gyd. S. Bruzas? gal esat kazka apie ji girdeje?

labai geras daktaras, pasitikėk juo
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jauciu skausma krutyse ir ypac po pazastymis,buvau pas savo seimos daktare,ji man pasake,kad nekalbeciau nesamoniu ir nedave jokio siuntimo pasitikrinti,guziuku neuzciuopiu.esu stamboka,gal tai nuo svorio tas skausmas g.gif jei eiti mokamai pasitikrinti,tai kur eiti g.gif ar pas ginekologe ar echoskopui g.gif blush2.gif
Atsakyti