Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(gabunia @ 2011 06 30, 14:21)
sveikos,merginos.man labai liūdna ,nes turiu bėdą dėl krūties.pas gydytojus eiti labai bijau.vien nuo minties darosi silpna.aš jau tik ir išsivaizduoju,kaip mam pasakys baisią diagnozę.o aš dar jauna,dukrytei 11metų.vyrui irgi bijau pasakyt savo nuogastavimus,nenoriu jo nervinti.aš vis bandau save guost,kad gal nieko baisaus man nėra,bet turiu guzelį pažastyje,jis žirnio dydžio,kartais maudžia krūtį , pažastį ir spenelį.prisiskaičiau tiek visko,tai ir naktimis prabundu drebėdama

neisizeiskit, bet elgiates kaip maza mergaite. Gal pazasty tik padidejes limfmazgis. Nebutina gi sakyt seimai registruojantis pas gydytoja- tegu patikrina ir bus rami galva.
Na, jei jums nesvarbi seima, galima save kankinti... bet...tiesiog siandien pasukit i poliklinikos registratura.
Atsakyti
Tiesiog gal kam pravers tokia informacija.

"Svarbu žinoti-

Jūsų automobilyje paliktas į plastikinį butelį įpiltas vanduo yra
labai žalingas!

Nustatyta, kad šiltas plastikas gamina labai stiprų dioksiną, kuris
stipriai įtakoja krūties vėžio atsiradimą.

Šilumos poveikis sukelia cheminių medžiagų, įeinančių į plastikinio
butelio sudėtį, reakciją ir išsklaido dioksiną vandenyje, kurį mes
geriame.

Dioksinas - tai toks toksinas, kuris gerai įsitvirtina audiniuose,
ypač krūtyse, ir sukelia vėžį.

Vietoj plastikinio butelio naudokite plieninę gertuvę arba stiklinį butelį
Nenaudokite plastikinių indų maisto atsargų kaupimui šaldiklyje.
Nenaudokite plastikinių indų maisto šildymui mikrobangų krosnelėse.
Vietoj jų naudokite stiklinius arba keramikinius indus. Jei jūsų
pirkta maistas jau įdėtas į šildymui mikrobangų krosnelėse pritaikytą
plastikinę dėžutę, tai nenaudokite jos. Išimkite maistą iš plastikinės
pakuotės ir šildykite stikliniame arba keramikiniame inde.

Plastikinė plėvelė (PVC) taip pat yra labai toksiška. Jei šildote
maistą, apsuktą plastiline plėvele - tai tarsi atominė bomba jūsų
kūnui.

Maisto apdengimui geriau naudokite popierines servetėles.

Perduokite šitą pranešimą visoms pažįstamoms moterims ir jums brangiems
žmonėms.

Pagarbiai,
Violeta Butkienė
vyriausioji valstybinė auditorė (finansiniam (teisėtumo) auditui)
5-asis audito departamentas"
Atsakyti
Labas visoms,
Skaitau siandien temas ir galvoju kiek jus turite stiprybes. O as galvoju kaip islaukti ultragarsinio tyrimo kuris bus tik po menesio. Mamagramos tyrimas rado zidinuka cray.gif Suprantu, kad jau nieko nepakeisiu, bet viduje viskas kunkuliuoja, asaros kaupiasi. Kaltinu save, kad apsileidau ir kelius metus nenuejau pasitikrinti. Kolkas nenoriu pasakoti sesei, kam pries laika ja narvuoti vis dar tikiuosi, kad nieko rimto. Esu pasimetus kaip toliau elgtis. Gal kuri galite parekomenduoti gera gyd. Vilniaus onkologiniame, galite i AZ, nes Sabonis nepatiko. Nieko net neklause. Buvo 100% isitikines, kad viskas tvarkoje, pasake turi mastopatija ir turesi nieko baisaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 03, 17:58)
Labas visoms,
Skaitau siandien temas ir galvoju kiek jus turite stiprybes. O as galvoju kaip islaukti ultragarsinio tyrimo kuris bus tik po menesio. Mamagramos tyrimas rado zidinuka  cray.gif Suprantu, kad jau nieko nepakeisiu, bet viduje viskas kunkuliuoja, asaros kaupiasi. Kaltinu save, kad apsileidau ir kelius metus nenuejau pasitikrinti. Kolkas nenoriu pasakoti sesei, kam pries laika ja narvuoti vis dar tikiuosi, kad nieko rimto. Esu pasimetus kaip toliau elgtis. Gal kuri galite parekomenduoti gera gyd. Vilniaus onkologiniame, galite i AZ, nes Sabonis nepatiko. Nieko net neklause. Buvo 100% isitikines, kad viskas tvarkoje, pasake turi mastopatija ir turesi nieko baisaus  doh.gif

Siaip geri gydytojai: Bruzas, Mudenas ir dar Ostapenko. Apie juos geru atsiliepimu radau pincetas.lt. Stiprybes jums. Tikiuosi viskas bus gerai, nes dar diagnozes kaip supratau nepatvirtino, tik reikia kuo skubiau kreiptis i gydytojus. O siuo metu onkologiniam lankotes? ar cia kazkur kitur ta tyrima darys?
Atsakyti
QUOTE(Faikute @ 2011 07 04, 15:01)
Siaip geri gydytojai: Bruzas, Mudenas ir dar Ostapenko. Apie juos geru atsiliepimu radau pincetas.lt. Stiprybes jums. Tikiuosi viskas bus gerai, nes dar diagnozes kaip supratau nepatvirtino, tik reikia kuo skubiau kreiptis i gydytojus. O siuo metu onkologiniam lankotes? ar cia kazkur kitur ta tyrima darys?

Onkologiniame buvo atlikta mamagrafija, rado zidinuka, ultragarsui uzregistravo tik rugpjucio 3d. Labai sunku laukti visa menesi verdikto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 04, 15:32)
Onkologiniame buvo atlikta mamagrafija, rado zidinuka, ultragarsui uzregistravo tik rugpjucio 3d. Labai sunku laukti visa menesi verdikto  doh.gif

tai gal privaciai reiktu nueiti? ax.gif nes menesi laukt doh.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kur Vilniuje privaciai kreiptis del Ultragarso ir kokios kainos. Nes per men. manau gali nervai neatlaikyti doh.gif
Atsakyti
Uzsirasiau rytoj pas Tutku ultragasa, nereikes nervuotis ir prisigalvoti visko. Bus arba taip arba taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 04, 16:16)
Uzsirasiau rytoj pas Tutku ultragasa, nereikes nervuotis ir prisigalvoti visko. Bus arba taip arba taip  g.gif

As irgi buciau patarus tik TUTKU Onkovitoj. Geras sprendimas, taip greit viska issiaiskinsi. O jei reikia operuotis, tada jis nukreipia i onokologijos instituta.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 04, 16:16)
Uzsirasiau rytoj pas Tutku ultragasa, nereikes nervuotis ir prisigalvoti visko. Bus arba taip arba taip  g.gif

saunuole, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Mūsų šeimoj serga ir mano mama, ir anyta. Mama tai dar "laimingai" susirgo, 1 stadija. Gavo tik chemiją. O anytai prasčiau. Trečia stadija. Gavo raudoną chemiją, dabar atsigulė į ligoninę spinduliavimui. Dar turėtų vykti gydytojų konsiliumas ir po spinduliavimo gal gaus labai brangią chemiją, kur reikia lašinti 5 valandas. Taip ji pasakojo. Mano mama labai daug apie vėžį žino ir mes niekaip nesuprantam, ar uošvienei vėžys labai pažengęs, ar čia tas labai piktas vėžys, nes prieš du metus, kai darėsi mamografą, pas ją nieko nerado, ar čia tiesiog toks gydymas, ar čia gal gaus herceptiną, tik jai atrodo, kad chemiją? Ligų išrašų nesinori prašyti, kad duotų paskaityti, pati domisi, internete skaito.
Atsakyti