QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 17, 09:50)
O kodel nepasitikite Tutkumi, as kaip tik skaiciau tik gerus atsiliepimus apie ji. Kai pazystamai dirbanciai Onkologiniame pasakiau, kad pas ji buvau sake, kad gerai pasielgiau

Pas Tutku lekiau todel, kad onkologiniame reikejo laukti ultragarso visa men. labai neramu buvo, o 3d. vaziuosiu kaip priklauso pas gyd., ziuresiu ar israsys kokiu vaistu, nes visada siulydavo tik nakvisa.
Todėl, kad jis yra tik echoskopuotojas ir nėra momologas, todėl galutinių išvadų dėl gydymo jis negalėtų skirti. Man užteko, kad vienas onkologas, kurio žmona susirgo krūties vėžiu, pasakė, kad jeigu ją būtų gydęs Tutkus, ji jau būtų po žeme. Nenoriu gąsdinti, nesu buvus pas šį gydytoją, bet kiek teko susidurti, kai būna cistų, didesnės yra punktuojamos, reikia pakartotinai eiti pasitikrinto po 3 - 6 mėn. Yra skiriami vaistai (nors nėra tiesioginio vaisto, kurį pagėrus dingtų cistos). O kad apsilankysi dar ir pas momologą su echoskopijos rezultatais, tai yra gerai. Visgi reikia turėti momologo išvadą, ne tik echoskopuotojo. Žinoma yra gerai, kad Tutkus nieko blogo neįžvelgė, tai taip ir yra, tačiau jau anksčiau minėjau, kad echoskopija tik vienas iš trijų arba dviejų tyrimų. Galutinį verdiktą skelbs momologas, bet jau gali eiti optimistiškai nusiteikusi, vienas tyrimas geras. O apie Tutkų taip parašiau, nes buvau supratusi, kad tik pas jį buvai ir niekur daugiau neisi.
Vaistų tai yra skiriama homeopatinių - tepalo žirniukų, bet čia individualiai kam kokių reikia, paklausk ar nereikėtų pagerti antioksidantų.