QUOTE(Undzinka @ 2014 03 06, 05:00)
Mano mama operuota pries 2.5 metu. Jai pasalita dalis kruties, atlikta ta vadinama tausojanti operacija. Ji gavo pilna kursa chemijos (6 kursus) ir spindulius (vat kiek ju nepamenu, bet ju buvo tikrai daug). Nuo spinduliu liko zaisdos, kurios sugijo i nelabai grazius randus.
O beje, gal kuri susiduret su alergija nuo pleistro? As vis da negaliu issigydyt po operacijos. Kaip likus raudona juosta, taip ir likus. Ir niezti ir grauzia. Ligonineje patare tepti vaikisku "Cudo" kremu. Tepu, bet nieztejimas vis nesibaigia...
O beje, gal kuri susiduret su alergija nuo pleistro? As vis da negaliu issigydyt po operacijos. Kaip likus raudona juosta, taip ir likus. Ir niezti ir grauzia. Ligonineje patare tepti vaikisku "Cudo" kremu. Tepu, bet nieztejimas vis nesibaigia...
Pabandykit medetkų kremą, aš juo tepiausi tai lyg ir nieko buvo. O matot kaip skirtingai būna, mano oda po spindulių tik sudirgusi buvo. Gydymo metu aš ją tepiau medetkų kremu ir po dušu tik sušlapindavau vandeniu, tiek kiek duše išeina, jokio muilo ar trynimo. Sako, kad geriau visai vandeniu nešlapinti, bet man taip neišėjo.