Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

esu senokai esu skaiciusi "Penktasis kalnas" ,"Veronika ryztasi mirti" , "Alchemikas". Kiek prisimenu didziausia ispudi padare "Alchemikas" ir dabar budama knygyne pagalvoju, kad reiktu sia knyga tureti savo bibliotekoje .
Atsakyti
O man labai patiko "Prie Piedros upės , ten aš sėdėjau verkdama" bei žinoma "alchemikas"- nors igi esu perskaičius visas jo knygas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Savo bibliotekoje jau turiu visas Coelho knygas. Tik dvi dar neskaitytos - laukia savo eilės - Portobelo ragana ir Šviesos kario vadovas. Vat pastarasis jau gan senokai laukia tos eilės, vis po poros puslapių tą knygą padedu į šoną, turbūt vis dar ne tas momentas jos skaitymui blush2.gif
Atsakyti
Na as irgi mėgstu paskaitinėti P.Coelho knygas. Labiausiai patiko "Veronika ryžtasi mirti"

Laisveja, kaip tik šiandien perskaičiau šviesos kario vadovą. Na man jin labai didelio įspūdžio nepaliko, bet yra įdomių minčių. Pradžioj ta rašymo forma vien sentencijomis šiek tiek atbaidė, bet atsisėdau ir prarijau visą vienu ypu.
Atsakyti
[quote=Kalipse,2008 02 13, 11:08]
[quote=_adlim,2008 02 11, 22:26]
o kas tas bet? kas nuvyle?

Ji man tarsi nebaigta, parasyta lyg paskubomis, minciu kratinys. Knygoje ypac jauciasi, kad pats Coelho kazkada priklause sektai blink.gif Nepritariu tokiam religiniam poziuriui schmoll.gif
Nzn, kazko truksta ir tiek...
[/quote]

o man ji patiko:) ir labai idomi pabaiga tikrai netiketa:)
taciau skaiciau ne viena daviau dar porai zmoniu ir visu atsiliepimas tas pats:)
o jei domies Choelho kuryba tai visose jo knyguose tas religinis poziris ir nieko cia per daug nuostabaus.. tokia jau jo kuryba:)
as ja labai rekomenduoju.. pabaiga tikrai nustebins:)
Atsakyti
O gal kas žinot, kur galėčiau rasti aprašymų apie P. Coelho knygas, ar išvis jų kur nors yra? Nes paieškoj man beveik nieko neduoda. O būtų taip gerai, kad kas nors būtų, kad būtų už ko "užsikabinti" rašant darbą. Kuri knyga būtų verčiausia ir lengviausia išsamiam nagrinėjimui? g.gif
Atsakyti
,,Alchemikas" ir ,,11minučių" pačios nerealiausios knygos wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 05 08, 21:35)
,,Alchemikas" ir ,,11minučių" pačios nerealiausios knygos  wub.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aš prie šitų dar pridėčiau "Veronika ryžtasi mirti" thumbup.gif
Atsakyti
Alchemiką sukramčiau, ir labai įstrigo atminty. Gerulė knyga smile.gif
O Veronikos nepabaigiau, nekabino... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka Paulo Coelho knygos,pirma perskaičiau Alchemika,po to dar kelias ir susidomėjau,tai ketinu pora isigyti,nes bibliotekoj tik 3 buvo,tai perskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 03 30, 14:20)
o man ji patiko:) ir labai idomi pabaiga tikrai netiketa:)
taciau skaiciau ne viena daviau dar porai zmoniu ir visu atsiliepimas tas pats:)
o jei domies Choelho kuryba tai visose jo knyguose tas religinis poziris ir nieko cia per daug nuostabaus.. tokia jau jo kuryba:)
as ja labai rekomenduoju.. pabaiga tikrai nustebins:)

Apie kokią čia knygą kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2008 05 08, 22:54)
Aš prie šitų dar pridėčiau "Veronika ryžtasi mirti" thumbup.gif

O man ji nelabai įstrigo ax.gif
Atsakyti