esu senokai esu skaiciusi "Penktasis kalnas" ,"Veronika ryztasi mirti" , "Alchemikas". Kiek prisimenu didziausia ispudi padare "Alchemikas" ir dabar budama knygyne pagalvoju, kad reiktu sia knyga tureti savo bibliotekoje .
O man labai patiko "Prie Piedros upės , ten aš sėdėjau verkdama" bei žinoma "alchemikas"- nors igi esu perskaičius visas jo knygas

Savo bibliotekoje jau turiu visas Coelho knygas. Tik dvi dar neskaitytos - laukia savo eilės - Portobelo ragana ir Šviesos kario vadovas. Vat pastarasis jau gan senokai laukia tos eilės, vis po poros puslapių tą knygą padedu į šoną, turbūt vis dar ne tas momentas jos skaitymui

Na as irgi mėgstu paskaitinėti P.Coelho knygas. Labiausiai patiko "Veronika ryžtasi mirti"
Laisveja, kaip tik šiandien perskaičiau šviesos kario vadovą. Na man jin labai didelio įspūdžio nepaliko, bet yra įdomių minčių. Pradžioj ta rašymo forma vien sentencijomis šiek tiek atbaidė, bet atsisėdau ir prarijau visą vienu ypu.
Laisveja, kaip tik šiandien perskaičiau šviesos kario vadovą. Na man jin labai didelio įspūdžio nepaliko, bet yra įdomių minčių. Pradžioj ta rašymo forma vien sentencijomis šiek tiek atbaidė, bet atsisėdau ir prarijau visą vienu ypu.
[quote=Kalipse,2008 02 13, 11:08]
[quote=_adlim,2008 02 11, 22:26]
o kas tas bet? kas nuvyle?
Ji man tarsi nebaigta, parasyta lyg paskubomis, minciu kratinys. Knygoje ypac jauciasi, kad pats Coelho kazkada priklause sektai
Nepritariu tokiam religiniam poziuriui
Nzn, kazko truksta ir tiek...
[/quote]
o man ji patiko:) ir labai idomi pabaiga tikrai netiketa:)
taciau skaiciau ne viena daviau dar porai zmoniu ir visu atsiliepimas tas pats:)
o jei domies Choelho kuryba tai visose jo knyguose tas religinis poziris ir nieko cia per daug nuostabaus.. tokia jau jo kuryba:)
as ja labai rekomenduoju.. pabaiga tikrai nustebins:)
[quote=_adlim,2008 02 11, 22:26]
o kas tas bet? kas nuvyle?
Ji man tarsi nebaigta, parasyta lyg paskubomis, minciu kratinys. Knygoje ypac jauciasi, kad pats Coelho kazkada priklause sektai

Nzn, kazko truksta ir tiek...
[/quote]
taciau skaiciau ne viena daviau dar porai zmoniu ir visu atsiliepimas tas pats:)
o jei domies Choelho kuryba tai visose jo knyguose tas religinis poziris ir nieko cia per daug nuostabaus.. tokia jau jo kuryba:)
,,Alchemikas" ir ,,11minučių" pačios nerealiausios knygos

QUOTE(lattčiukė @ 2008 05 08, 21:35)
Aš prie šitų dar pridėčiau "Veronika ryžtasi mirti"

Alchemiką sukramčiau, ir labai įstrigo atminty. Gerulė knyga 
O Veronikos nepabaigiau, nekabino...

O Veronikos nepabaigiau, nekabino...

man irgi labai patinka Paulo Coelho knygos,pirma perskaičiau Alchemika,po to dar kelias ir susidomėjau,tai ketinu pora isigyti,nes bibliotekoj tik 3 buvo,tai perskaičiau.
QUOTE(Nea @ 2008 03 30, 14:20)
Apie kokią čia knygą kalbat?
QUOTE(Darling @ 2008 05 08, 22:54)
O man ji nelabai įstrigo