Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

QUOTE(Mona187 @ 2008 05 09, 10:53)
Apie kokią čia knygą kalbat?

Portabelo ragana, kolkas paskutine isleista LT kalba:) laukiam nesulaukiam rudens ir kitos knygos! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 28 birželio 2008 - 09:49
man is visu jo knygu tai portobelo ragana ir sviesos kario vadovas buvo ko gera pacios neidomiausios g.gif tiesa sakant perskaicius portobelo ragana net pasigailejau ja pirkus... o va db dar suzinojau, kad rudeni nauja knyga bus. ir zinau kuo tas baigsis-gi pamatysiu ir ji atsidurs mano tasiuke smile.gif man su visom jo knygom taip-pamaciau ir uz jos. o pradejau turbut kaip dauguma-nuo kazkieno isgirto alchemiko. va cia tai tikrai thumbup.gif knyga.
Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2008 06 27, 21:44)
Visoms P. Coelho gerbejoms turiu puikiu ziniu  ax.gif
Leidykla "Vaga" planuoja rudeni isleisti "Brida" lietuviu kalba  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Ir dar gal bus kam idomu paskaityti apie rasytojo biografija

http://209.85.135.10...g...;cd=3&gl=lt

Labai, labai, labai laukiu jo naujos knygos bigsmile.gif biggrin.gif
Kiek man žinoma, dar dvi jo knygos yra neišleistos į lietuvių kalbą verysad.gif
Atsakyti
girdejau, kad kuriamas dar vienas filmas ; pagal Coelho knyga "Veronika ryztasi (ruosiasi) mirti" rolleyes.gif thumbup.gif
tai buvo pati pirma mano Coleho knyga wub.gif buvau nieko negirdejus apie Alchemika ir Coleha apskritai... bet dar ilgai man ji buvo viena geriausiu knygu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 07 02, 16:38)
girdejau, kad kuriamas dar vienas filmas ; pagal Coelho knyga  "Veronika ryztasi (ruosiasi) mirti"  rolleyes.gif  thumbup.gif 
tai buvo pati pirma mano Coleho knyga  wub.gif  buvau nieko negirdejus apie Alchemika ir Coleha apskritai...  bet dar ilgai man ji buvo viena geriausiu knygu  thumbup.gif

o ,,Veronikos" dar neskaiciau. Ar tai meiles istorija?
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 07 02, 15:49)
Labai, labai, labai laukiu jo naujos knygos bigsmile.gif  biggrin.gif
Kiek man žinoma, dar dvi jo knygos yra neišleistos į lietuvių kalbą verysad.gif

Mano duomenimis (iskaitant "Brida") tai neisverstos i lietuviu kalba dar 9 Coelho knygos. taip kad dar ilgai lauksim arba skaitysim jas kitomis kalbomis ax.gif

QUOTE(Lurdes @ 2008 07 02, 18:00)
o ,,Veronikos" dar neskaiciau. Ar tai meiles istorija?

Nevisai smile.gif Tai pasakojimas kaip mergina megino nusizudyti ir nepavykus to padaryti patenka i beprotnami...
Verta demesio knyga thumbup.gif
Atsakyti
Gali pasakyti kad Portabelo ragana nepatiko visai verysad.gif O Alchemikas thumbup.gif
Atsakyti
11 minučių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
esu jau senokai Coelho gerbeja, isimylejau jo kuryba, tada ,kai man sunkiu metu pries keleta metu papuole i rankas jo beprotiskai gera knyga Alchemikas. Tikrai padeda atsistot ant koju ir mastyt pozityviai thumbup.gif
antra pagal nerealuma knyga yra Penktasis kalnas , ziuriu, temoje ji ne visom patiko, bet man ji beveik prilygsta alchemikui, nuostabiai isdetytos mintys, ji gal gili ir sunkesne filosofiniu poziuriu knyga, bet labai nuostabi ir prasminga, vos ne kaip biblija smile.gif
siaip va is jo knygu, viena vienintele kuri nepatiko ir liko "nedaskaityta" buvo Demonas ir panele Prym, na gal netinkamas metas buvo, bet ji man visai nesiskaite g.gif reiks ja susirast, atsiprasyt biggrin.gif ir pabandyt dar karta skaityt...
dabar del laiko stokos maziau skaitau, tai va vis niekaip vienu upu nepavyksta, dabar skaitau Portobelo Ragana, jau i pabaiga, na ji tokia kaip as sakau VANGISHKA, bet man patinka, eileje laukia Piligrimas, ir dar deja, esu neskaicius Zahiro, tai jei spesiu per atostogas tai bus liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelil: 24 liepos 2008 - 08:26
Taip pat ir man nelabai patiko Portobelo ragana g.gif
Atsakyti
Alchemikas man papuole i rankas koks trecias pagal Paulo Coelho knygu skaityma. Pirmaja skaiciau "prie piedros upes", toliau seke "Veronika ryztasi mirti", abi be galo patiko. "Alchemika" skaityti atideliojau del rytu filosofijos, kuria jau tuo metu buvo persunktos smegenys, bet aisku knyga paliko labai gera ispudi, grazi protinga pasaka...Demonas ir panele Prym buvo knyga, kuria skaiciau du kartus - taip ji man patiko...O "Sviesos kario vadova" kaskart atsiverciu iki siol, yra ten geru minciu. Is visu Paulo Coelho knygu issiskyre "Vienuolika minuciu", maziau dvasingumo, daugiau siuzeto ir veiksmo smile.gif "ZAHIRAS" - 11 balu is 10, tai knyga apie meile, kupina graziu sentenciju. "Portobelo ragana" perskaiciau per dvi dienas, tiksliau as ja "surijau", man patiko kitoks rasymo stiliuus, kad knyga sudeliota is ale atsiminimu, zodziu, buvo tikrai idomu. O dabar ant stalo stovi pirmoji jo knyga "Piligrimas", kuri tikiuosi dar padovanos puokste rytu filosofijos perlu. Paulo Coelho, be abejones, yra pats megstamiausias mano rasytojas.
Atsakyti
Alchemiką įveikiau nė nemirktelėjusi, o Veronika ryžtasi mirti - nebaigiau unsure.gif gėda nesvietiškai, bet kad labai jau nuobodi pasirodė... blush2.gif
Atsakyti