Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

QUOTE(agnek @ 2008 07 07, 02:27)
11 minučių  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kas neskaite galiu parduot "11 minuciu" uz 15 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 30 liepos 2008 - 13:47
Labas, man labiausiai - "Alchemikas" ir "Veronika ryžtasi mirti" rolleyes.gif
O vat "11 min." mažiausiai patiko, "Prie Piedros upės..." irgi nelabai
Tiesa "Zahiro" dar neskaičiau unsure.gif
Atsakyti
Zahiras man pasirode pati neidomiausia is visu.
Atsakyti
eina sau kaip idomu, kad taip skoniai net paciu coelho gerbeju skiriasi bigsmile.gif
man pagal idomuma :
1. 11 minuciu
2.zahiras
3. veronika ryztasi mirti
4. prie piedros upes.../ ir demonas ir panele prym
5.alchemikas
portabelo raganos, penkto kalno ir sviesos.. (neatsimenu net pavadinimo doh.gif ) nesiskaite, tai po trecdali tik iveikiau ... g.gif bet matyt netinkamu laiku skaiciau, nes kitos tai tiesiog labai tinkamoj vietoj, tinkamu laiku papuole perskaityt-grynai i dusia smigo.... smile.gif
Atsakyti
As optimiste vis svajoju rolleyes.gif Kazi ar realu, kad i knygu muge pakviestu Coelho? Gi tikrai Lietuvoje netruksta jo gerbeju. Va ir autografa gauti butu galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2008 07 31, 22:45)
As optimiste vis svajoju  rolleyes.gif  Kazi ar realu, kad i knygu muge pakviestu Coelho? Gi tikrai Lietuvoje netruksta jo gerbeju. Va ir autografa gauti butu galima  bigsmile.gif

Paulo Coelho jau viešėjo Vilniaus knygų mugėje 1995 ar tai 1996 m. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 08 01, 08:46)
Paulo Coelho jau viešėjo Vilniaus knygų mugėje 1995 ar tai 1996 m.  verysad.gif

Nu tai jau pakankamai senai ir bebuvo, o tuo metu ir knygu jo nedaug dar tebuvo isversta rolleyes.gif Gal dar karta sulauksim? bigsmile.gif
Gal kas turi i lietuviu kalba neisverstu Coelho knygu? Kaip skaitosi pvz angliskai? Ar rusiskai?
Gal jau kas skaite ir "Brida" kita kalba? Ar idomi? g.gif Nes itariu kai vaga rudeni isleis, tai knyga gal ir virs 40lt kainuos doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Neseniai baigiau skaityti "Protobelo Raganą". Labai patiko. Tiesiog geras psichologinis romanas. Labai įdomu stebėti moters išgyvenimus, perteiktus tokiose skirtingose pozicijose stovinčių žmonių thumbup.gif
Atsakyti
P.Coelho tikriausiai mano pirmu filosofiniu knygu rasytojas, nes priesh tai megau labiau veiksmo knygas kur per daug galvot ir gilintis nereikedavo. o ash esu uz Demona ir panele Prym ir Alchemika. dabar skaitau apie Veronika ir esu beveik perskaicius "Prie Piedros upes - ten as sedejau verkdama". gera knyga, tik kad likus gal 10 puslapiu iki pabaigos nusprendziau toliau nebeskaityt, gal man dar peranksti perskaityt ja iki galo...
Atsakyti
QUOTE(vetraa @ 2008 08 06, 19:44)
P.Coelho tikriausiai mano pirmu filosofiniu knygu rasytojas, nes priesh tai megau labiau veiksmo knygas kur per daug galvot ir gilintis nereikedavo. o ash esu uz Demona ir panele Prym ir Alchemika. dabar skaitau apie Veronika ir esu beveik perskaicius "Prie Piedros upes - ten as sedejau verkdama". gera knyga, tik kad likus gal 10 puslapiu iki pabaigos nusprendziau toliau nebeskaityt, gal man dar peranksti perskaityt ja iki galo...

O geras biggrin.gif As taip negaleciau - palikti 10psl. rolleyes.gif
O kodel toks sprendimas? Beje, jei ne paslaptis, kiek tau metu? ax.gif

As jau visas lietuviskas perskaiciau ir knygyne nuziurejau angliskas "Valkyries" ir "Like the folowing river". Tai va svarstau ar laukti vertimu ar angliskai skaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2008 08 06, 21:48)
O geras  biggrin.gif  As taip negaleciau - palikti 10psl.  rolleyes.gif
O kodel toks sprendimas? Beje, jei ne paslaptis, kiek tau metu?  ax.gif

As jau visas lietuviskas perskaiciau ir  knygyne nuziurejau angliskas "Valkyries" ir "Like the folowing river". Tai va svarstau ar laukti vertimu ar angliskai skaityti  g.gif

dabar 15, kai skaiciau buvo 14. tikriausiai del amziaus toks keistas poelgis unsure.gif
o apie sitas ash net negirdejus ;oo
Atsakyti