QUOTE(Lakstute @ 2010 08 29, 17:55)
Na visu knygu jo neperskaicius, taciau esu iveikusi visa trilogija. Is tiesu tik del Pegaso akciju susigundziau paskaityti jo knygas, pamaniusi, kad idomu pasiziureti del ko daugelis knygu megeju "alpsta" del jo kurybos. Na mano ispudis tai itin paprastas ir is tiesu jokiais budais nepakeicia Richard Bach kurybos, kuri palieka labai dideli ispudi bei sukrecia vidini zmogaus pasauli.
Paulo knygas paskaityt del saves verta, senteciju yra graziu, tas tiesa, taciau kad lab kas isliktu tikrai taip man nebuvo. Kolkas net nera noro antrakart griebtis ju skaityt (gal po keliu metu paimsiu jas vel i rankas ir skaitysiu kitomis akimis)
Na o jo trilogija sudarancias knygas galeciau reitinguoti dviem budais:
A) pagal siuzeta ir jo idomuma:
1-"veronika ryztasi mirti"
2-"demonas ir panele Prym"
3-"Prie Piedro upes-ten as sedejau verkdama" (tikiuosi teisingai parasiau pavadinima, nes salia knygos neturiu
)
pagal minti, kuria noreta perteikti:
1-"Prie Piedro upes-ten as sedejau verkdama"
2-"veronika ryztasi mirti"
3-"demonas ir panele Prym"
Taigi, isvada paprastute: paskaityt del saves galima, bet tikrai ne ta kuryba, del kurios reiketu reitinguot jo knygas i TOP virsunes
Paulo knygas paskaityt del saves verta, senteciju yra graziu, tas tiesa, taciau kad lab kas isliktu tikrai taip man nebuvo. Kolkas net nera noro antrakart griebtis ju skaityt (gal po keliu metu paimsiu jas vel i rankas ir skaitysiu kitomis akimis)

Na o jo trilogija sudarancias knygas galeciau reitinguoti dviem budais:
A) pagal siuzeta ir jo idomuma:
1-"veronika ryztasi mirti"
2-"demonas ir panele Prym"
3-"Prie Piedro upes-ten as sedejau verkdama" (tikiuosi teisingai parasiau pavadinima, nes salia knygos neturiu

1-"Prie Piedro upes-ten as sedejau verkdama"
2-"veronika ryztasi mirti"
3-"demonas ir panele Prym"
Taigi, isvada paprastute: paskaityt del saves galima, bet tikrai ne ta kuryba, del kurios reiketu reitinguot jo knygas i TOP virsunes

Akcija tebevyksta?
Skaičiau ne vieną ir ne tris šio autoriaus knygas. Ir nė vienos iš Jūsų paminėtos į trejetuką neįtraukčiau, man paliko įspūdį "Vienuolika minučių", "Alchemikas", "Šviesos kario vadovas"