Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

QUOTE(Lakstute @ 2010 08 29, 17:55)
Na visu knygu jo neperskaicius, taciau esu iveikusi visa trilogija. Is tiesu tik del Pegaso akciju susigundziau paskaityti jo knygas, pamaniusi, kad idomu pasiziureti del ko daugelis knygu megeju "alpsta" del jo kurybos. Na mano ispudis tai itin paprastas ir is tiesu jokiais budais nepakeicia Richard Bach kurybos, kuri palieka labai dideli ispudi bei sukrecia vidini zmogaus pasauli.
Paulo knygas paskaityt del saves verta, senteciju yra graziu, tas tiesa, taciau kad lab kas isliktu tikrai taip man nebuvo. Kolkas net nera noro antrakart griebtis ju skaityt (gal po keliu metu paimsiu jas vel i rankas ir skaitysiu kitomis akimis)  ax.gif

Na o jo trilogija sudarancias knygas galeciau reitinguoti dviem budais:

A) pagal siuzeta ir jo idomuma:
1-"veronika ryztasi mirti"
2-"demonas ir panele Prym"
3-"Prie Piedro upes-ten as sedejau verkdama" (tikiuosi teisingai parasiau pavadinima, nes salia knygos neturiu  blush2.gif )

cool.gif pagal minti, kuria noreta perteikti:
1-"Prie Piedro upes-ten as sedejau verkdama"
2-"veronika ryztasi mirti"
3-"demonas ir panele Prym"

Taigi, isvada paprastute: paskaityt del saves galima, bet tikrai ne ta kuryba, del kurios reiketu reitinguot jo knygas i TOP virsunes  4u.gif

Akcija tebevyksta?

Skaičiau ne vieną ir ne tris šio autoriaus knygas. Ir nė vienos iš Jūsų paminėtos į trejetuką neįtraukčiau, man paliko įspūdį "Vienuolika minučių", "Alchemikas", "Šviesos kario vadovas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 08 29, 17:30)
Akcija tebevyksta?

Skaičiau ne vieną ir ne tris šio autoriaus knygas. Ir nė vienos iš Jūsų paminėtos į trejetuką neįtraukčiau, man paliko įspūdį "Vienuolika minučių", "Alchemikas", "Šviesos kario vadovas" smile.gif

Akcija vyksta dar visa si menesi, na iki Rugsejo 1 (3 knygos pigiau) mirksiukas.gif

Trejetuka si reitingavau, nes tik sias skaiciusi esu (pirmam sakiny minejau, kad tik trilogija perskaiciusi). Kitos knygos laukia eilej (guli lentynoj ir "Alchemikas" ir "Vienuolika minuciu".
Kai anas perskaitysiu, pakeisiu sarasa bigsmile.gif Na bet tikrai tokio ispudzio nepadare man kaip Richard Bach.
Atsakyti
is visu skaitytu jo knygu istrigo "veronika ryztasi mirti", tai tokia artima man knyga wub.gif o daugiau tai nezinau... ar as kazko nepagavau ar cia jis garsus nes madingas dabar kad ne visur as pagavau ka norejo jis pasakyti
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 08 30, 08:00)
is visu skaitytu jo knygu istrigo "veronika ryztasi mirti", tai tokia artima man knyga wub.gif 

Mano pažintis su šia knyga prasidėjo peržiūrėjus to paties pavadinimo kino filmą. Nors pagrindinį vaidmenį atliko šiaip jau man nesimpatinga Sarah Michelle Gellar, vis dėlto filmas netikėtai patraukė dėmesį. Vadovaudamasi lig šiol neapvylusia logika, kad romanai keliskart pranoksta jų ekranizacijas, susiradau bibliotekoje P.C. knygelę. Be galo nusivyliau...
Atsakyti
Sweikos, Coelho gerbejos,
Na teko ir man perskaityti keleta knygu, ypac istrigo ir labai labai patiko : ,,Alchemikas" ,,11 minuciu" ir ,,Piligrimas", knygos kuriuos privercia susimastyt ir suprast vienokia ar kitokia gyvenimo tiesa wub.gif dabar skaitau ,, Nugaletojas lieka vienas". ax.gif net nezinau dar ka ir pasakyt apie ja, bet skaitymo pagreiti jau pagavau biggrin.gif thumbup.gif
Gal kas jau perskaitete naujausia knyga „Valkirijos" ? mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tik Alchemikas patiko.
Atsakyti
Kolkas dar neturiu jo visu knygu, bet labai noreciau i savo biblioteka surinkti visas. Is visu skaitytu, man pirmoje vietoje lieka "Alchemikas". thumbup.gif
Atsakyti
dbr kaip tik skaitau ,,Zahira", verta demesio knyga g.gif bet uzstrigau ties viena mintim:
...Mane apima savotiška transo, euforijos būsena — vėl tampu vaiku, darančiu tai, kas draudžiama, neteisinga, bet teikia didžiulį malonumą. Koks džiaugsmas! Beprotiškos sutartys su Dievu, tokios kaip „jei aš tai įstengsiu, atsitiks tas ir tas", ne išorės, o nuojautos, gebėjimo pamiršti senas taisykles ir sukurti naujas aplinkybes nulemti ženklai.

Kaip galetumet interpretuot ? 4u.gif
Atsakyti
Aš kolkas perskaičiau tik 2 Paulo Coelho knygas. tai yra "Veronika ryžtasi mirti" ir "Alchemikas". Abi knygos paliko neišdildomą įspūdį ir abi knygos jau įtrauktos į mano mėgstamiausių knygų sąrašą. Labiausiai nustebino knygų pabaigos. Tai buvo taip netikėta ir taip įdomu, jog po to pusę dienos masčiau apie jas.
Rytoj bėgsiu į biblioteką pasiimti "Vienuolika minučių".
Atsakyti
beto, ar žinojote, kad Paulo Coelho knygą "Alchemikas" parašė per 15 dienų ? biggrin.gif
ir iš karto sulaukė didžiulio susidomėjimo. thumbup.gif
Atsakyti
Na gal skaitėte "Valkiriją"? bigsmile.gif dabar vis svarstau ar pirkti,ar ne įdomu kokie atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 11 14, 17:33)
beto, ar žinojote, kad Paulo Coelho knygą "Alchemikas" parašė per 15 dienų ?  biggrin.gif 
ir iš karto sulaukė didžiulio susidomėjimo.  thumbup.gif

Jei iš tiesų parašė tik per penkiolika dienų - dar žemiau lenkiu galvą, puiki knyga.
Atsakyti