Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

paskutinė mano skaityta Coelho knyga buvo "Prie Piedros upės - ten aš sėdėjau verkdama". labai nuvylė mane ši knyga, net neįveikiau jos iki galo.. susidarė toks įspūdis lyg autorius norėjo pasakyti kažką prasmingo, kažką svarbaus, bet jam taip ir nepavyko. tokios banalios ir negilios mintys.. žodžiu, nepatiko. ir nuo to laiko neskaičiau jo knygų, nors šiaip esu perskaičiusi kokias 7. negaliu pasakyti, jog dievinu Coelho, bet jo rašymo stilius kažką tokio turi cool.gif
o labiausiai įsiminė Zahiras ir Alchemikas smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka sio autoriaus knygos thumbup.gif
Ypac idomu buvo skaityti "Brida", "Zahira", "Vienuolika minuciu", "Portobelo ragana", nu o geriausia knyga tai, zinoma, "Alchemikas". Ja skaiciau pora kartu, ir keliems zmonems dar daviau paskaityti. ax.gif Labai pamokanti ir turinti gilios prasmes thumbup.gif . Nuostabus kurinys! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airina @ 2011 08 06, 22:01)
Man labai patinka sio autoriaus knygos  thumbup.gif
Ypac idomu buvo skaityti "Brida", "Zahira", "Vienuolika minuciu",

"Vienuolika minuciu" cia apie prostitute? Tuomet man ta knyga pasirode nuobodi ir banali.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 08 07, 16:23)
"Vienuolika minuciu" cia apie prostitute? Tuomet man ta knyga pasirode nuobodi ir banali.

Jums nuobodi ir banali, o man patiko smile.gif
Skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 08 07, 15:23)

man ji labai patiko....
Atsakyti
Man irgi "Vienuolika minučių" labai patiko. Beje, gera naujiena, užvakar man knygyne sakė, kad jau kitą savaitę gaus šio autoriaus naujieną, pavadinimo neatsimenu, bet vistiek reikės bėgt žiūrėt, kas ten per knyga 4u.gif
Atsakyti
Ka tik baigiau sio autoriaus "Piligrima". Nerealiai patiko. Kazkada esu skaiciusi "Alchemika", bet po sios perskaitytos knygos, manau tapsiu sio autoriaus gerbeja smile.gif Lauksiu knygu muges ir zinau, kad pirksiu sio autoriaus knygu, tik dar nezinau kokiu...
Atsakyti
Gal kas turit parduoti sio autoriaus knygu? i az 4u.gif
Atsakyti
Nieur nerandu pirkti " Vienuolika minuciu".. verysad.gif ...gal kas turit parduoti?
Atsakyti
Laba diena,

mb neseniai perskaitė "Alchemiką" ir sako 'duok dar ką nors panašaus paskaityti', gal kas panašaus iš Coelho knygų repertuaro dar yra? būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, labai ieskau "11 minuciu", esu skaiciusi, bet rusu k., noreciau lietuvi k., pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(migė @ 2012 10 22, 17:32)
Gal kas turit parduoti sio autoriaus knygu? i az  4u.gif

Yra labai geras puslapis sena.lt, ten ir 11minuciu kelios, as ten ir nusipirkau 4u.gif
Atsakyti