Esu daug šio autoriaus knygų skaičius, vsai nepatiko minučių, atrodo jis vsai nežino apie moters pasaulį apie kurį rašo, patiko velnias ir panelė prym. alcemikas, penktasis kalnas, prie piedro upės sėdėjau vverkdama nepatiko visai, o aš turiu įprotį jei pradedu skaityti, ir nepatinka, vistiek turiu užbaigti. o dabar skaitau angliškai the zahir, ir esu sužavėta. ir ne tik, kad knyga gera, ir ypatingai mintys joje, bet ir faktas, kad ji angliška, visai kitaip skaitosi

QUOTE(dontstop @ 2006 09 29, 08:40)
man irgi.

Paskutinė skaityta iš P. Coelho knygų buvo "Alefas". Patiko kaip ir visos kitos jo knygos, nors vienos, "Nugalėtojas lieka vienas" neįveikiau.
Man labiausiai patiko PENKTASIS KALNAS.
Visai nepatiko THE VALKYRIES, ir THE WITCH OF PORTOBELLO, šitas knygas galiu padovanoti, kreipkitės, Vilnius.
Visai nepatiko THE VALKYRIES, ir THE WITCH OF PORTOBELLO, šitas knygas galiu padovanoti, kreipkitės, Vilnius.
QUOTE(vaiduliauskis @ 2011 08 25, 14:56)
Man irgi "Vienuolika minučių" labai patiko.
QUOTE(Lellija1013 @ 2014 02 05, 00:28)
man irgi.
skaiciau net keleta kartu. Viena is tu knygu, kuria galeciau pavadinti tobula.

perskaiciau vos ne vos sita ir susimasciau... banali istorija, kokia kas antra prostitute galetu parasyti. na, isvaziavo mergycka sokt, nepavyko, pradejo parsidavinet, taupe pinigus, isbande astru seksa, patiko

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 02 07, 16:58)
Paskutinė skaityta iš P. Coelho knygų buvo "Alefas". Patiko kaip ir visos kitos jo knygos, nors vienos, "Nugalėtojas lieka vienas" neįveikiau.
Gal daugiau bus atsiliepimu apie Nugalėtojas lieka vienas?

Man labiausiai patiko ''Rankrastis rastas Akroje'' ir ''Valkirijos'' dar ''portabelo ragana''
ieskau ir as Adultery...
tik pirkti maciau ibooks, bet palauksiu...

Ar jau yra skaičiusių Svetimautoją? Kokie įspūdžiai,ar patiko?
QUOTE(FoxLady @ 2014 03 25, 16:59)
O man visai patiko. Tik pabaigos tikėjausi kitokios.