Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(snickers @ 2008 09 02, 16:28)
Na kas esat gulėjęs Kauno klinikose, tai man pagal skonį labai panašu. laugh.gif
O dėl higienos inspekcijų , tai manau, kad nieko jos tame blogo nerastų- sakytų dėl skonio nesiginčyjama.
Ryt žuvies maltinis.............

Ojej, Klinikose esu gulėjus, kaip didžiausią košmarą prisimenu ne medicinines procedūras, o būtent maistą doh.gif Paskui prašiau vyro, kad užplikomų košių pardutuvinių atvežtųm, nes kitaip ten badu mirt galima sad.gif

O po žuvies maltinio vargšai vaikai tose pačiose prismirdintose klasėse mokysis verysad.gif

Dėl higienos inspekcijos tai bala žino - skundų gavę jei darytų patikrinimą, tai visos firmos dėl tokių dalykų dreba. Nes jie kaip kelių policininkai, prisisiurbia ir vis tiek ką nros atranda - tai lentelės netokios, tai temperatūra tarp produktų negera, tai atstumai per maži. Maža k - gal rastų, eilinis patikrinimas tokiems kromeliams nepakenktų g.gif

O šiaip tai reiktų pasidomėt, ar dėl vaikams pristatomo maisto nėra kokių nors reikalavimų - pvz. kad jis būtų tinkamos temperatūros? Tada gal bent jau tas kugelis būtų šiltesnis?

Beje, šiandien mano mergina grįžo iš mokyklos ir pasigyrė, kad truputėlį mėsos valgė. Pasiekimas, nes šiaip jau netikro zuikio ji nė į burną neima. tai jei ten bent kokius 4 kąsnius paragavo - vadinasi, maistas tikrai turėjo būti valgomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2008 09 02, 15:24)
Ojej, Klinikose esu gulėjus, kaip didžiausią košmarą prisimenu ne medicinines procedūras, o būtent maistą  doh.gif  Paskui prašiau vyro, kad užplikomų košių pardutuvinių atvežtųm, nes kitaip ten badu mirt galima sad.gif

O po žuvies maltinio vargšai vaikai tose pačiose prismirdintose klasėse mokysis  verysad.gif

Dėl higienos inspekcijos tai bala žino - skundų gavę jei darytų patikrinimą, tai visos firmos dėl tokių dalykų dreba. Nes jie kaip kelių policininkai, prisisiurbia ir vis tiek ką nros atranda - tai lentelės netokios, tai temperatūra tarp produktų negera, tai atstumai per maži. Maža k - gal rastų, eilinis patikrinimas tokiems kromeliams nepakenktų  g.gif

O šiaip tai reiktų pasidomėt, ar dėl vaikams pristatomo maisto nėra kokių nors reikalavimų - pvz. kad jis būtų tinkamos temperatūros? Tada gal bent jau tas kugelis būtų šiltesnis?

Beje, šiandien mano mergina grįžo iš mokyklos ir pasigyrė, kad truputėlį mėsos valgė. Pasiekimas, nes šiaip jau netikro zuikio ji nė į burną neima. tai jei ten bent kokius 4 kąsnius paragavo - vadinasi, maistas tikrai turėjo būti valgomas  g.gif

na, maniskis irgi valge ta netikra zuiki... thumbup.gif ir sake, kad visai NIEKO.....Tai gal sakau tiekejai pasikeite maisto?

nes pernai, pirma savaite irgi buvo valgomas dar maistas. Po savaites maista mete i siuksline lygiai puse klases. Po menesio bevalge gal 5 vaikai is visos klases.... Sakiau, jei maniskis pasiskus, kad maistas nevalgomas, eisiu pati paragaut, arba liepsiu namo parnest paragaut, ir tada bus galima skust ir siundyt komisijas...

Turiu unsure.gif siek tiek patirties skundu institucijoms rasymui.... Del mokyklos dar neteko, bet darzeliui pavyko ismust 10 t kanalizacijos remontui....

Ir nesamone, kad del to, kas gaunama uz dyka negalima reiksti pretenziju. Gi babkes kazkas (VALDISKAS) sauniai plauna !!!! Ir kaip suprast, kad jei nenori, galima atsisakyt. Kur dings tas valstybes skirtas finansavimas? As, pvz., noreciau tai zinoti. Noreciau zinoti, kad jei mano vaikas nevalgys, kad tie pinigeliai butu skirti tam, kuris nores valgyt bet netures...
Papildyta:
Beje, mano vaikas lanko sabonio krepsinio mokykla pasiles gatveje. Pamokos - dazniausiai 5, baigiasi 13.15val. , o kai 6 pamokos - po 14 val.
treniruote 3 kart per savaite, pas musu treneri prasideda13.30val., arba 14 val., grafiko tikslaus nezino iki siol sporto mokykloje. Beje, vaikai labai pripranta prie savo vaiku, trenerio, todel "pastumti" treniruociu grafiko, ar "pasirinkti" kito neimanoma... Norint speti i treniruote, kai pamokos baigiais 13,15val. vaikui reikes begti... Labai tikiuosi, kad paliks 14 val.laika...
Atsakyti
minte, del krepsinio. maniskis velgi lankys sabonine drinks_cheers.gif reikia atnesti pazyma is sporto mokyklo, ir tuomet vaikas atleidziamas nuo 5/6 paskutines kuno kulturos pamokos. tada ir i treniruotes turetu speti.
manau, kad kol dar nesudarytas tikslus treniruociu laikas galima paskambinti ir pranesti, kad problematiskas laikas. jei daugiau tokiu skambuciu bus-tikrai turetu i tai atkreipti demesi. as rytoj butinai paskambinsiu...

del maisto-mano sunui siandien irgi patiko smile.gif visada jam patikdavo pirma, na antra savaite, o paskui schmoll.gif paziurejau siandien meniu-nu nebaisus, ale ir nesuzavejo. pvz pieniskos desreles doh.gif visa kita dar normaliai, tik tiek ,kad jei jie pusmeti ta pati meniu siulys, tai tikrai tikrai vaikai nevalgys-nusibosta elementariai. nors mokytoja sake maistas tikrai buvo siltas ir porcija tikrai nemaza smile.gif

o as siandien zinot apie ka pagalvojau-mokyklose, kuriose yra valgyklos-vaikai gauna ir sriuba. idomu ar finansavimas mokyklom skiriasi? ar musiskiai gauna didesne porcija ar ta bandele(kuri irgi gigantiska) jau yra priedas ar kaip...? g.gif siaip idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 09 02, 21:02)
minte, del krepsinio. maniskis velgi lankys sabonine  drinks_cheers.gif  reikia atnesti pazyma is sporto mokyklo, ir tuomet vaikas atleidziamas nuo 5/6 paskutines kuno kulturos pamokos. tada ir i treniruotes turetu speti.
manau, kad kol dar nesudarytas tikslus treniruociu laikas galima paskambinti ir pranesti, kad problematiskas laikas. jei daugiau tokiu skambuciu bus-tikrai turetu i tai atkreipti demesi. as rytoj butinai paskambinsiu...

Na, o jeigu neišeitų paderinti treniruočių laiko, yra kita išeitis - tiesiog, kad mokytoja jūsų klasės tvarkaraštį pakorguotų ax.gif Beje, žinau, kad ne vienoje mokykloje mokytojos tikrai geranoriškiai išleidžia iš paskutinės pamokos, jeigu tai pvz. muzika ar kūno kultūra ax.gif Juk rugsėjo mėn. dar vyksta susirinkimai klasėse, tai galima šį prašymą-klausimą tikrai iškelti blush2.gif

QUOTE(une @ 2008 09 02, 21:02)
del maisto-mano sunui siandien irgi patiko smile.gif visada jam patikdavo pirma, na antra savaite, o paskui  schmoll.gif  paziurejau siandien meniu-nu nebaisus, ale ir nesuzavejo. pvz pieniskos desreles  doh.gif visa kita dar normaliai, tik tiek ,kad jei jie pusmeti ta pati meniu siulys, tai tikrai tikrai vaikai nevalgys-nusibosta elementariai. nors mokytoja sake maistas tikrai buvo siltas ir porcija tikrai nemaza  smile.gif

o as siandien zinot apie ka pagalvojau-mokyklose, kuriose yra valgyklos-vaikai gauna ir sriuba. idomu ar finansavimas mokyklom skiriasi? ar musiskiai gauna didesne porcija ar ta bandele(kuri irgi gigantiska)  jau yra priedas ar kaip...?  g.gif  siaip idomu smile.gif

Mano mergina, tai pastoviai zyzdavo, kad sriubos trūksta blush2.gif

Beje, ji vakar irgi sakė, kad visai skanu...nors ji pas mane labai neišranki blush2.gif Tik aišku, kai bus dešrelės, tai tuoj įvertins ar čia po 5,99 ar pvz. po 12,99
hihihi.gif

Tiesa, vakar per žinias rodė reportažą apie maitinimą mokyklose ir kad valdžia skyrė mažiau pinigų nei žadėjo blush2.gif Tai kai pamačiau, ką ten tiems vaikams deda į lėkštes, mane supykino doh.gif swoon.gif
Atsakyti
Ojojoj kiek daug emocijų dėl naujo laiko, kiek diskusijų - net užeit smagiau, kai puslapis atgijęs smile.gif

Nebesigilinsiu į įvairiausias žodžio "idiotas" interpretacijas (ale patiko man jos biggrin.gif ) ir kitus argumentus.

Norėčiau pasakyti vieną - kalbat čia vis apie vežiojimus ir stovėjimus kamščiuose. Tai gal vertėtų pasirinkti mokyklą, priklausančią pagal gyvenamąjį rajoną? Nes vaikų, gyvnenačių šalia mokyklos, kaip suprantu, vežioti nereikia. O jei gatvę jiems ir tenka pereit, tai tą daryti po 8 valandos autoidiotų lėkimo, nesidairant aplink, manau, yra 100 proc saugiau.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 09 02, 22:02)
minte, del krepsinio. maniskis velgi lankys sabonine  drinks_cheers.gif  reikia atnesti pazyma is sporto mokyklo, ir tuomet vaikas atleidziamas nuo 5/6 paskutines kuno kulturos pamokos. tada ir i treniruotes turetu speti.

del maisto-mano sunui siandien irgi patiko smile.gif visada jam patikdavo pirma, na antra savaite, o paskui  schmoll.gif  paziurejau siandien meniu-nu nebaisus, ale ir nesuzavejo. pvz pieniskos desreles  doh.gif visa kita dar normaliai, tik tiek ,kad jei jie pusmeti ta pati meniu siulys, tai tikrai tikrai vaikai nevalgys-nusibosta elementariai. nors mokytoja sake maistas tikrai buvo siltas ir porcija tikrai nemaza  smile.gif

o as siandien zinot apie ka pagalvojau-mokyklose, kuriose yra valgyklos-vaikai gauna ir sriuba. idomu ar finansavimas mokyklom skiriasi? ar musiskiai gauna didesne porcija ar ta bandele(kuri irgi gigantiska)  jau yra priedas ar kaip...?  g.gif  siaip idomu smile.gif

Aha, nustebau, kad žuvį ir mano merdžyna suvalgė, sakė "ai, skanu" biggrin.gif

QUOTE(naure @ 2008 09 03, 21:09)
Ojojoj kiek daug emocijų dėl naujo laiko, kiek diskusijų - net užeit smagiau, kai puslapis atgijęs smile.gif

Nebesigilinsiu į įvairiausias žodžio "idiotas" interpretacijas (ale patiko man jos  biggrin.gif ) ir kitus argumentus.

Norėčiau pasakyti vieną - kalbat čia vis apie vežiojimus ir stovėjimus kamščiuose. Tai gal vertėtų pasirinkti mokyklą, priklausančią pagal gyvenamąjį rajoną? Nes vaikų, gyvnenačių šalia mokyklos, kaip suprantu, vežioti nereikia. O jei gatvę jiems ir tenka pereit, tai tą daryti po 8 valandos autoidiotų lėkimo, nesidairant aplink, manau, yra 100 proc  saugiau.

Kadangi mažių vežu daržan, tai pakeliui ir savo mokinukę pavežu kelis šimtus metrų. Manau, kad tokių tėvų (ne atvežančių vaikus iš kitų rajonų, o tiesiog pavežančių pakeliui darban) yra dauguma . Ir nors niekad nesimalu iki pat mokyklos tuo keliuku, pastebėjau, kad mašinų gerokai mažiau. O tai į naudą tiems vaikiukams, kurie ateina pėstute. thumbup.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, tai tikrai laikas būtų tvarką ir tame keliuke įvesti - gaila, kad pernai tik 1 kartą policija ten stovėjo - ne pro šalį būtų dažniau ten pabudėti.

Atsakyti
Beje, radau anonsą, kad laidoje "Juoda-balta" kalbės apie tą nemokamą maitinimą. Pasirodo, vieni pietūs - 3.60. Tai net nuostabu, kad už tai tos pačios dešrelės po 5.99 išeina doh.gif Įsivaizduoju, kokia to maisto kokybė, kad ir kas jį bepristatytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2008 09 04, 13:29)
Tiesą sakant, tai tikrai laikas būtų tvarką ir tame keliuke įvesti - gaila, kad pernai tik 1 kartą policija ten stovėjo - ne pro šalį būtų dažniau ten pabudėti.

Galvoju, kad bent jau judėjimo atžvilgiu tai gatvelės eismas tapo vienodesnis, nebeliko mašinų spūsties joje prieš pat 8val. Vaikus vežiojantieji tėveliai, dirbantys nuo 8val atveža vaikus prieš 8val, o dirbantys nuo vėliau- prieš 8,30. Kadangi vis tik mašinų būna diduma prieš 8val ryto, tai bent jau einantiems pėstute TAPO TIKRAI SAUGIAU. smile.gif . Jau vien pereiti gatvę (Taikos ar Baranausko) , kai nėr vėluojančių/lekiančių autoidiotų prieš aštuonias, daug lengviau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 04 rugsėjo 2008 - 13:34
Taip, dėl to išties kiek mažiau chaoso. Juolab kad atkrinta iki darželio paprastai prie 8 val. lekiantys tėvai, o išvažinėjantiesiems iš tos gatvelės patogiau į laisvesnę Baranausko gatvę išsukti, kas prieš 8 val. būna gana keblu.
Bet bardako vis tiek apstu. Štai, vakar lydėjau dukrą, nes sunki kuprinė labai buvo - visus reikmenis sukroviau, dar sporto apranga. Tai prie mano akių situacija: viena mašina važiuoja pirmyn, kita tagal, o joms prasilenkiant dar viena apsisukinėti bando doh.gif Pėstiesiems net metro nepalikta, teko į patvorį trauktis, kad jos 3 ten kaip nors prasilenktų.
Priėjau išvados, kad Taikos pr. ir Baranausko gatvės tuo metu tikrai saugesnės, bet Vakarų gatvelei oi dar kiek lieka vietos tobulėti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2008 09 04, 13:55)
Beje, radau anonsą, kad laidoje "Juoda-balta" kalbės apie tą nemokamą maitinimą. Pasirodo, vieni pietūs - 3.60. Tai net nuostabu, kad už tai tos pačios dešrelės po 5.99 išeina  doh.gif  Įsivaizduoju, kokia to maisto kokybė, kad ir kas jį bepristatytų  doh.gif

Na bent jau tos mokyklos, kurios turi savo virtuves, tai paskutiniais metais labai pagerino maisto skonį. Lyginu savo buvusioje mokykloje prieį 15m ir dabar- kaip naktis ir diena doh.gif biggrin.gif
O jau tos atvežančios maistą firmos doh.gif , kažin ar Kaune kuri atveža skanų? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Salsa @ 2008 09 04, 14:24)
Taip, dėl to išties kiek mažiau chaoso. Juolab kad atkrinta iki darželio paprastai prie 8 val. lekiantys tėvai, o išvažinėjantiesiems iš tos gatvelės patogiau į laisvesnę Baranausko gatvę išsukti, kas prieš 8 val. būna gana keblu.
Bet bardako vis tiek apstu. Štai, vakar lydėjau dukrą, nes sunki kuprinė labai buvo - visus reikmenis sukroviau, dar sporto apranga. Tai prie mano akių situacija: viena mašina važiuoja pirmyn, kita tagal, o joms prasilenkiant dar viena apsisukinėti bando  doh.gif  Pėstiesiems net metro nepalikta, teko į patvorį trauktis, kad jos 3 ten kaip nors prasilenktų.
Priėjau išvados, kad Taikos pr. ir Baranausko gatvės tuo metu tikrai saugesnės, bet Vakarų gatvelei oi dar kiek lieka vietos tobulėti sad.gif

Ten reiktų šaligatvio bent vienoje pusėje- viskas susitvarkytų. Ale kaip aną pramušti? g.gif Kiek žinau, daug vargo buvo vien su gatvelės duobių pašalinimu. doh.gif
Atsakyti
Pramušti šaligatvį - ne išeitis sad.gif Gi ten gatvelė siaura, problema ta, kad nėra kur pastatyti mašinų. O visi pastatyti nori. Tai kai abiejuose šonuose sustato, ir taip vos lieka vietos pravažiuoti. dar jei šaligatvis būtų - išvis užsikimštų.
Taigi kol kas vienintelis sprendimas - drausti eismą. Tas jau padaryta, tik, deja, visai neveikia sad.gif
Ir dar iki darželio vaikus atvežančius tėvus suprantu. bet kurių velnių mokinukus vežti iki pat mokyklos durų ir dar palikus mašiną eiti iš paskos į klasę - užmušk nesuprantu. Negi jau taip be tėvų rankos tie vaikai iki savo suolo nenueina? g.gif
Atsakyti