Jei susidomejote, mano telefonas: 8 60570818, as vardu Aiste, galima ir el.pastu: pupitukas@gmail.com
Mieli teveliai, esu pirmo kurso anglu kalbos filologijos studente VDU.Man reikalingas darbelis suderinamu laiku,todel galiu mokyti arba padeti mokytis anglu kalbos pradinukams arba moksleiviams iki 8-9 klases.Kaina ir laika susitartumeme:) pati mokausi miesto centre tai jei gyvenate netoli butu labai smagu:)
Jei susidomejote, mano telefonas: 8 60570818, as vardu Aiste, galima ir el.pastu: pupitukas@gmail.com
QUOTE(rudenellis @ 2008 09 30, 18:18)
Mieli teveliai, esu pirmo kurso anglu kalbos filologijos studente VDU.Man reikalingas darbelis suderinamu laiku,todel galiu mokyti arba padeti mokytis anglu kalbos pradinukams arba moksleiviams iki 8-9 klases.Kaina ir laika susitartumeme:) pati mokausi miesto centre tai jei gyvenate netoli butu labai smagu:)

QUOTE(naure @ 2008 10 04, 11:00)
Aš irgi pagalvojau, kad pradėt vedžiot vaiką pas korepetitorių nuo pradinės- košmaras
QUOTE(snickers @ 2008 10 04, 13:57)
Aš irgi pagalvojau, kad pradėt vedžiot vaiką pas korepetitorių nuo pradinės- košmaras 
ir pas pirmo kurso studentę......
Oi kaip isidiskutave. Ir apie kokius... nu mano galva, nepykit, nereiksmingus dalykus. Tos puokstes tai tikrai neprivalomos, nes darem tik viena karta. O del pamoku laiko - tai juk buvo balsavimas, daugiau nubalsavo uz 8:30. O kas del darbo - taigi mokykla atrakinta ar ne nuo puses astuoniu - atveskit anksciau. Mes astunta-kiek pries astuonias iseinam is namu, o kelios minutes po astuoniu vaikas keliauja nuo silo link mokyklos, o as i kita puse - i darba. Reiktu truks plys patekt iki 8 darban - vesciau anksciau ir i galva neimciau - pabus mokykloj, nepradings.
Kas yra trukumas, imho, tai valgyklos nebuvimas. Prailginta grupe ne tik kad trumpai veikia, bet ir triuksmas ten baisulinis. Dukra vis skusdavosi, kad galva skauda. Galiausiai ipratau apseit ir be prailgintos.
Ir dar mums yra problema Silas - visos santaupeles ishlekia saldainiams ir cipsams
Labai patinka, kad organizuojama daug ekskursiju, isvyku i teatrus, ir mokykloj renginiai vyksta. Nezinau, man apskritai, cia
Ir vaikas nera vertinamas pagal teveliu pinigines stori (kaip nutiko silainiuose).
Kas yra trukumas, imho, tai valgyklos nebuvimas. Prailginta grupe ne tik kad trumpai veikia, bet ir triuksmas ten baisulinis. Dukra vis skusdavosi, kad galva skauda. Galiausiai ipratau apseit ir be prailgintos.
Ir dar mums yra problema Silas - visos santaupeles ishlekia saldainiams ir cipsams
Labai patinka, kad organizuojama daug ekskursiju, isvyku i teatrus, ir mokykloj renginiai vyksta. Nezinau, man apskritai, cia
QUOTE(minte @ 2008 12 28, 21:53)
mamos, gal kas zinot, kur yra pirkt musu mokyklos berniuku uniformines medziagos?
Na gal jau neaktualu
QUOTE(GARBANĖ @ 2009 01 23, 10:20)
Na gal jau neaktualu
...bet mūsų mokyklos unifirmine medžiaga prekiaujama "Drobės" firminėje parduotuvėje (netoli "Undinės") Jonavos gatvėje 
neaktualu. kad ten prekiaujama, ir TIK TEN, suzinojau siuvykloje. Deja, turejo tik puse reikiamo kiekio likucio...
Pasirodo, siuvykla nuperka VISA pagaminta audini (ot, monopolija), kad kitur nesisiutu, o pati drobe kaip ir subankrutavo, nebesiuva. Laime, siuvykla sugrabaliojo is gabaliuku dar mano dickiui kelnes...
QUOTE(minte @ 2009 01 23, 16:52)
neaktualu. kad ten prekiaujama, ir TIK TEN, suzinojau siuvykloje. Deja, turejo tik puse reikiamo kiekio likucio...
Pasirodo, siuvykla nuperka VISA pagaminta audini (ot, monopolija), kad kitur nesisiutu, o pati drobe kaip ir subankrutavo, nebesiuva. Laime, siuvykla sugrabaliojo is gabaliuku dar mano dickiui kelnes...
Na aišku gali galbūt mano žinios pasenusios būti, bet prieš metus tikrai buvau toje parduotuvėje ir savo akimis mačiau medžiagas
Na bet man įdomu, jeigu "Drobė" subankrutavo, su kokiomis uniformomis tuomet sekančiais metais pirmokėliai bus
QUOTE(GARBANĖ @ 2009 01 23, 17:20)
Na bet man įdomu, jeigu "Drobė" subankrutavo, su kokiomis uniformomis tuomet sekančiais metais pirmokėliai bus 
Aga tiksliai, geras klausimas.
Nes mes irgi siuvomes pas savo siuveja, tai pirkom medziaga be problemu. Kada cia tas buvo
QUOTE(GARBANĖ @ 2009 01 23, 15:20)
Na aišku gali galbūt mano žinios pasenusios būti, bet prieš metus tikrai buvau toje parduotuvėje ir savo akimis mačiau medžiagas
nu teisingai, as gi ieskojausi 2009 sausio 5d. , taigi ne pries metus ir ne pries du....
O siuvykla sake, iesko partneriu uzsienyje, is ko pirkti medziaga, kuri butu netgi greiciausiai gerokai pigesne, nei lietuviska...