QUOTE(une @ 2009 08 10, 17:59)
del siuvyklu-siemet siuvu sunui kestucio gatveje. ar tai HERMANS parduotuvej

, zodziu tiesiai priesais dramos teatro kiema. 5okui kelnes ir svarkas kainuos 240lt. nors mums jau nebeaktualu, bet uzklausiau ar jie siuva ir varpelio mokyklai. sake tikrai taip. labai maloni moteris aptarnavo
Tikiuosi, jus neapsigavot?

Nes kai man sausi reikejo uniforminiu kleniu, buvau uzejus ir tenais, tai pasiaiskinau, kad "Varpelio" uniformas siuva, bet tik ne pradines, o MUZIKOS mokyklos uniformas......
Tiesa, man jie siulesi pasiuti irgi pigiau nei ta siuvykla Donelaicio gatveje. Bet, sako, ATSINESKIT MEDZIAGA......
Beje, jeigu kas is mamu suitktu prisidet su savo pretenzijomis del siuvyklos monopolijos, laukiu AZ. Pavardziu nereikia, neminesiu. Domina konkretus faktai, ar buvo pasakyta, kad, neparduos medziagos uniformai, ar jos prasete.
Siaip laisvalaikiu gana profesionliai aplinkiniams rasau pretnzijas ir skundus i ivarias institucijas, tai galvoju kodel gi nepasitarnaut ir savo vaiku labui....
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)