Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(67ruta @ 2009 06 13, 17:14)
varpelis yra normali,stipriai paruošia.kiek girdėjau,tarp mokytojų nėra pykčių,o tai jau galima daryti išvadas,kad atmosfera normali.yra nemokamų būrelių-dailės,pop choras,dramos.juos veda pačios mokytojos.maistas atvežamas arba vedama pietų į varpo gimn.rinkliavos-fondas-priklauso nuo klasės tėvų.mokytojos tikrai nerenka.

maistas, sakyciau vienintelis sios mokyklos minusas....
Atsakyti
labas mamytės, gal katra turite uniformą mergaitei, tinkančią pirmokei 128 dydis.Žinau kad per vėlai susiruošiau ieškoti, bet jau taip išėjo. Būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(dane @ 2009 07 10, 13:46)
labas mamytės, gal katra turite uniformą mergaitei, tinkančią pirmokei 128 dydis.Žinau kad per vėlai susiruošiau ieškoti, bet jau taip išėjo. Būsiu labai dėkinga.

o nebandei sporto salej m-kloj pasiziuret? mergaitisku tikrai buvo neblogu birzelio pirmom dienom, bet su berniukiskom nespejau.. doh.gif verysad.gif
kur siuna uniformas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 12 liepos 2009 - 20:51
QUOTE(Gabe @ 2009 07 12, 18:51)
o nebandei sporto salej m-kloj pasiziuret? mergaitisku tikrai buvo neblogu birzelio pirmom dienom, bet su berniukiskom nespejau..  doh.gif  verysad.gif
kur siuna uniformas?  unsure.gif

Ozeskienes g.esancioje siuvykloje, antrame aukste. pastatas salia banko snoro, tiksliau, jeigu eiti nuo filharmonijos, pereini gatve per pereja ties sustojimu ir nepriejus snoro banko pastato iskart pastats, jame 2aukste...

svarkas nuo 150 litu.... kelnes nuo 80lt., ir cia viskas yra + -, priklausomai koks jusu vaikas... liemens simet jau neemiau.
ir dar susigincijau su siuvykla... aiskina, kad jie nemonopolininkai...
supirko medziaga visa, ir tik jie veninteliai gali pasiut... doh.gif .

beje, paskubekit, nes mums liepe pirmam kartui ateiti iki liepos menesio, antraip GALI NESPETI pasiuti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 07 12, 22:19)
Ozeskienes g.esancioje siuvykloje, antrame aukste. pastatas salia banko snoro, tiksliau, jeigu eiti nuo filharmonijos, pereini gatve per pereja ties sustojimu ir nepriejus snoro banko pastato iskart pastats, jame 2aukste...
svarkas nuo 150 litu.... kelnes nuo 80lt., ir cia viskas yra + -, priklausomai koks jusu vaikas... liemens simet jau neemiau.
ir dar susigincijau su siuvykla... aiskina, kad jie nemonopolininkai...
supirko medziaga visa, ir tik jie veninteliai gali pasiut...  doh.gif .

beje, paskubekit, nes mums liepe pirmam kartui ateiti iki liepos menesio, antraip GALI NESPETI pasiuti...  blink.gif

man irgi piktumas paeme, kai nulekiau medziagos i Drobe, o ten pasako, kad ta siuvykla ispirkus visa.. mad.gif klausem siuvykloj ar medziaga parduotu, ta tipo "Ne, siukities kelnes pas mus", teko uzsakinet.. 80Lt paklot reiks uz kelnes, nors butu mama pasiuvus ir kainuotu tik 40Lt verysad.gif

devetu mergaitisku uniformu dar yra m-kloje, siandien maciau 4u.gif na vis pigiau, gal pavyks susikomplektuot kazka.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 14 liepos 2009 - 17:15
QUOTE(Gabe @ 2009 07 14, 15:14)
man irgi piktumas paeme, kai nulekiau medziagos i Drobe, o ten pasako, kad ta siuvykla ispirkus visa..  mad.gif  klausem siuvykloj ar medziaga parduotu, ta tipo "Ne, siukities kelnes pas mus", teko uzsakinet.. 80Lt paklot reiks uz kelnes, nors butu mama pasiuvus ir kainuotu tik 40Lt  verysad.gif

devetu mergaitisku uniformu dar yra m-kloje, siandien maciau  4u.gif  na vis pigiau, gal pavyks susikomplektuot kazka..  mirksiukas.gif

nu blyn, rimtai reikes juos iskust. o dar draske akis, kad nemonopolinkai jie... Man tai sake, prasom, pirkit medziaga is musu, kai jau banga kelt pradejau. Ale tai apsiule tik tada, kai jau uzsakymas buvo uzpildytas ir avandsas sumoketas...

reikalui esant Jus galetumet rastu patvirtinti, kad nepardave medziagos?
Atsakyti
Sakyčiau, šitu atveju turėtų ir mokyklos vadovybė netylėt. Šitoks sunkmetis, mamos /močiutės mielai pasiūtų savo vaikiukams, o čia g.gif......... , uniformas galima įsigyti tik kosmine kaina vienoje siuvykloje. Cirkas be pinigų, plėšikavimas, o ne kitaip.
Mokykla irgi turėtų paspaust siuvyklą, kad jei jau visą medžiagą urmu paima iš Drobės ir visa mokykla pas juos siuvasi, tai gal galima būtų ir nusipirkt tos medžiagos. Blem, gi pagrasint, kad išeisim kiton siuvyklon ir basta, galės uodega valyt su ta medžiaga.
Tikrai pagalvojau, kad čia garantuoti pinigai: anei kas pretenzijas gali reikšti, anei kokių nuolaidų kaip kitur tikėtis- pasakiau kainą nuo lubų ir žinau, kad krizė nekrizė , o tu vis tiek pas mane vieną ateisi.
Monopolija šimtaprocentinė, dar neprošal būtų pagrasint vartotojų teisėmis.
O gal ten bobšės savivaliauja, gal iš tikrųjų tokia sutartis yra? g.gif
gun_rifle.gif
Ir dar- ar pastebėjot, kad ten dirba labai nemaloni moteriška, nu jau elgesys su klientu tai grynai kaip sovietmečiu gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 15 liepos 2009 - 06:44
Galiu parduoti savo uniforma, 5 metai spintoj kabejo, tik dabar susiprotejau, kad gal kam skubiai reikia (nespejo pasisiut ir tt)
turiu sarafana ir svarkiuka, bukle tokia, kokia buna po 4 metu nesiojimo, siaip nesiojau gana atsargiai, valiau valykloj smile.gif
kaina 50lt 4u.gif
Atsakyti
del siuvyklu-siemet siuvu sunui kestucio gatveje. ar tai HERMANS parduotuvej unsure.gif , zodziu tiesiai priesais dramos teatro kiema. 5okui kelnes ir svarkas kainuos 240lt. nors mums jau nebeaktualu, bet uzklausiau ar jie siuva ir varpelio mokyklai. sake tikrai taip. labai maloni moteris aptarnavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 08 10, 17:59)
del siuvyklu-siemet siuvu sunui kestucio gatveje. ar tai HERMANS parduotuvej  unsure.gif , zodziu tiesiai priesais dramos teatro kiema. 5okui kelnes ir svarkas kainuos 240lt. nors mums jau nebeaktualu, bet uzklausiau ar jie siuva ir varpelio mokyklai. sake tikrai taip. labai maloni moteris aptarnavo  thumbup.gif

Tikiuosi, jus neapsigavot? g.gif Nes kai man sausi reikejo uniforminiu kleniu, buvau uzejus ir tenais, tai pasiaiskinau, kad "Varpelio" uniformas siuva, bet tik ne pradines, o MUZIKOS mokyklos uniformas......

Tiesa, man jie siulesi pasiuti irgi pigiau nei ta siuvykla Donelaicio gatveje. Bet, sako, ATSINESKIT MEDZIAGA......

Beje, jeigu kas is mamu suitktu prisidet su savo pretenzijomis del siuvyklos monopolijos, laukiu AZ. Pavardziu nereikia, neminesiu. Domina konkretus faktai, ar buvo pasakyta, kad, neparduos medziagos uniformai, ar jos prasete.

Siaip laisvalaikiu gana profesionliai aplinkiniams rasau pretnzijas ir skundus i ivarias institucijas, tai galvoju kodel gi nepasitarnaut ir savo vaiku labui.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 08 11, 00:26)
Tikiuosi, jus neapsigavot?  g.gif  Nes kai man sausi reikejo uniforminiu kleniu, buvau uzejus ir tenais, tai pasiaiskinau, kad "Varpelio" uniformas siuva, bet tik ne pradines, o MUZIKOS mokyklos uniformas......

Tiesa, man jie siulesi pasiuti irgi pigiau nei ta siuvykla Donelaicio gatveje. Bet, sako, ATSINESKIT MEDZIAGA......

Beje, jeigu kas is mamu suitktu prisidet su savo pretenzijomis del siuvyklos monopolijos, laukiu AZ. Pavardziu  nereikia, neminesiu. Domina konkretus faktai, ar buvo pasakyta, kad, neparduos medziagos uniformai, ar jos prasete.

Siaip laisvalaikiu gana profesionliai aplinkiniams rasau pretnzijas ir skundus i ivarias institucijas, tai galvoju kodel gi nepasitarnaut ir savo vaiku labui....  tongue.gif

"Varpelio" muzikos mokyklos uniforma - juodas kostiumas, taigi ką čia specialiai siūti: bet kuri siūvykla gali pasiūti arba nusipirkti parduotuvėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2009 08 11, 06:38)
"Varpelio" muzikos mokyklos uniforma - juodas kostiumas, taigi ką čia specialiai siūti: bet kuri siūvykla gali pasiūti arba nusipirkti parduotuvėje g.gif

NZN, tada buvo pirma darbo diena po naujamecio, tai pardaveja dar kazkam skambino, klause. Nu bet logiska, kad jeigu neturi medziagos, tai .....
Atsakyti