Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(minte @ 2009 08 11, 00:26)
Tikiuosi, jus neapsigavot?  g.gif  Nes kai man sausi reikejo uniforminiu kleniu, buvau uzejus ir tenais, tai pasiaiskinau, kad "Varpelio" uniformas siuva, bet tik ne pradines, o MUZIKOS mokyklos uniformas......

Tiesa, man jie siulesi pasiuti irgi pigiau nei ta siuvykla Donelaicio gatveje. Bet, sako, ATSINESKIT MEDZIAGA......

nu zinok neapsigavom tikrai, nes man musiske nauja uniforma labai negrazi, tai po to kai pasake, kad siuva ir varpeliui salia pridejau uniformas "apverkimui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 08 11, 08:04)
nu zinok neapsigavom tikrai, nes man musiske nauja uniforma labai negrazi, tai po to kai pasake, kad siuva ir varpeliui salia pridejau uniformas "apverkimui" smile.gif

kur cia tokia jau negrazi? g.gif
Kaip suprantu is po varpelio perejot i pagrindine? kokia rinkotes? pagal kokius kriterijus?
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 08 11, 12:26)
kur cia tokia jau negrazi?  g.gif
Kaip suprantu is po varpelio perejot i pagrindine? kokia rinkotes? pagal kokius kriterijus?

jezuituose.
rinkomes pagal bendra tvarka, mokymosi lygi, rekomendacijas. taip pat labai imponavo, jog tai katalikiska mokykla.
Atsakyti
Kokios mokytojos kitąmet turės pirmokus? Gal ką rekomenduosit?
Atsakyti

Atsiemiau sian uniforma... kelnes ir svarkas treciokui - 250 lt.... blink.gif

liemenes neemiau jau....
Atsakyti
Mamytes, kurios leidziat vaikucius siais metais i paruosiama grupe labai noreciau sulaukti jusu atsiliepimu apie mokytoja, tvarka ir pan. Kitais metais kiek zinau ji mokys tuos pacius vaikucius toliau t.y. jau pirmoje klaseje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2009 09 05, 22:58)
Mamytes, kurios leidziat vaikucius siais metais i paruosiama grupe labai noreciau sulaukti jusu atsiliepimu apie mokytoja, tvarka ir pan. Kitais metais kiek zinau ji mokys tuos pacius vaikucius toliau t.y. jau pirmoje klaseje  ax.gif

knielita labai puiki mokykla, man rods cia visos mokytojos yra geri pedagogai, mano dicke siemet jau paskutiniai metai mokosi ir as esu labai patenkinta, kad kazkada nepaklausiau neigiamu atsiliepimu ir leidau ja i sia mokykla 4u.gif
Atsakyti
dėl kelnių, tai matavo siuvykloj, bet vistiek teko mamai nešt trumpint, ot siuvėjai.. doh.gif sumokėjau 80Lt ir dar teko lenkt nemažai, gerai, kad mama siuvimo mašiną turi, o jeigu ne? dar išlaidų turėjus bučiau unsure.gif

o dėl mokytojų, manau visos jos ten geros, maniškis labai patenkintas, kad ten eina, jokių bėdų nebeturiu, susirado draugų ir namo važiuot nebenori po pamokų doh.gif
Atsakyti
labai nustebino atradimas, manau diskusija mokyklos tinklapio forume yra sukurta tam, kad vadovybe galetu atsisizvelgti ir daryti isvadas, todel prasom jungtis:

varpelio pradine forumas
Atsakyti
Deganti, ačiū už nuorodą wink.gif

Jau prisiregistravau tame forume, bet kol kas nedrąsu pasisakyt - jokios žinutės nėra blush2.gif

Nors šiaip nagai paniždavo kur nors išsisakyti apie "Smalsučio" klausimus kaskart gavus naujas užduotis doh.gif

Bet kai dabar po ranka tų užduočių neturiu - tai anaiptol ne visus "kabliukus" dėl nekorektiškų klausimų prisimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2010 01 11, 16:30)
Deganti, ačiū už nuorodą wink.gif

Jau prisiregistravau tame forume, bet kol kas nedrąsu pasisakyt - jokios žinutės nėra  blush2.gif

Nors šiaip nagai paniždavo kur nors išsisakyti apie "Smalsučio" klausimus kaskart gavus naujas užduotis  doh.gif

Bet kai dabar po ranka tų užduočių neturiu - tai anaiptol ne visus "kabliukus" dėl nekorektiškų klausimų prisimenu  ax.gif

gi anonimiska viskas, mes jau 4, siemet baigiam, daba didesnis rupestis 5 klase, nors as asmeniskai esu labai patenkinta musu mokytoja ir aisku mokykla, tobulu nebuna, bet man tiko beveik tobulai viskas 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat jau ketvirtokai. Gaila palikti Varpelį, nes mums viskas irgi tiko. Kaip ir prieš tai mamytė rašė, idealų niekur nėra, tačiau ir mokykla, ir mokytoja esame patenkinti, todėl Varpelį rekomenduočiau visiems pradinukų tėveliams 4u.gif
Atsakyti