Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(Deganti @ 2010 02 25, 15:22)
ne klase rinkites, o mokytoja, stai kas svarbu isties  4u.gif

Tai pasakoju, kad abi mokytojos vienodai patiko, o reikia kažkaip vieną išsirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2010 02 25, 11:24)
Vakar mano sūnus su tėveliu irgi buvo atvirų durų dienoje, viskas praėjo normaliai. Sakė buvo tik mergaitės, berniukų tik jis vienas. Mes jau pasirinkome mokytoją Nijolę, ir užgarantavo, kad galim nesirūpinti ar tikrai priims. biggrin.gif

Sveiki, mes ir pas Nijole uzsirasem, malonu susipazint nors ir externu kol kas smile.gif
is visu mokytoju sunui ji labiausiai patiko, nors sakyciau is pradziu pasirode siek tiek grieztoka, bet is visu mokytoju jos klase mums atrode tvarkingiausia, ant suolu viskas tvarkingai sudeta, nors ir atejom pamokos metu, isskirtinai nei kituose klasese atsistojo pasisveikint visi mokiniai, kurie taip pat isskirtinai visi buvo su uniformomis, vaiku darbeliai iskabinti taip pat tvarkingiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltukė @ 2010 03 01, 11:13)
Sveiki, mes ir pas Nijole uzsirasem, malonu susipazint nors ir externu kol kas  smile.gif
is visu mokytoju sunui ji labiausiai patiko, nors sakyciau is pradziu pasirode siek tiek grieztoka, bet is visu mokytoju jos klase mums atrode tvarkingiausia, ant suolu viskas tvarkingai sudeta, nors ir atejom pamokos metu, isskirtinai nei kituose klasese atsistojo pasisveikint visi mokiniai, kurie taip pat isskirtinai visi buvo su uniformomis, vaiku darbeliai iskabinti taip pat tvarkingiausiai smile.gif

Man irgi Nijolės klasėje tvarka labai patiko. O vienos mokytojos (nesakysiu kurios tongue.gif ) klasėje visur lengvas bardakas doh.gif .
Atsakyti
Tiesa, norejau paklaust patarimo,drauge nori is uzsienio siust dovana, ir sugalvojo kuprine, tad noreciau suzinot kokios kuprines reikalingos pirmokui, kaip suprantu knygu jie nesinesioja, tai gal labai dideles ir nereikia? Kaip cia pirmoje nuotraukoje
http://www.kuprinium....php/pageid/679
Atsakyti
nzn as ismatavimu, bet svarbu kad tilptu deklas pratyboms..

o musu tai vuinu metu ir susmustinius nesiojosi, kai panaikino nemokama maitinima ir sprendesi maisto klausimas...
Atsakyti
Pasirinkom Danute ax.gif Nors siaip ir Ruta, ir Ovidija patiko ax.gif
Atsakyti
Gal žinot, kiek mergaitiška uniforma kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2010 03 03, 10:22)
Gal žinot, kiek mergaitiška uniforma kainuoja?  g.gif

per atvirų durų dienas mokytoja sakė, kad apie 200 Lt.
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 03 03, 18:31)
per atvirų durų dienas mokytoja sakė, kad apie 200 Lt.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2010 03 03, 10:22)
Gal žinot, kiek mergaitiška uniforma kainuoja?  g.gif

Daug ax.gif ...paskaityk visą temą nuo pradžios, gal kiek aiškiau bus rolleyes.gif ...nes kainos labai skirtingos, kai siuvykloje siuvama ir kai pačios mamytės siuva ax.gif
P.S. Galėčiau savo meškos uniformą perleisti...vis tiek sarafano nenešioja beveik...bet kad tavo sliekas paskęs joje hihihi.gif blush2.gif

P.S. Maniškė pasakojo, kad ją kalbino "kažkas" per atvirų durų dienas flirt.gif lotuliukas.gif Turbūt labai "mandagi" pasirodė hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar ....na va, dabar kai jau po atvirų durų dienos, tai smagu išgirsti ir kitų mamyčių nuomones ax.gif Kaip matau, jos nėra vieningos, o tai ir parodo, kokie mes visi skirtingi žmonės - kas patinka vienam, netinka kitam ir atvirkščiai blush2.gif

Agnyte, ir aišku kitos mamos, žinokit, kad prieš 4 metus, man, kaip minėjau anksčiau, irgi buvo giriama, kad vienos mokytojos klasė geriausiai sutvarkyta, kad turi atskirą tualetą ir t.t., aišku, aš visa tai per atvirų durų dienas ir pati pamačiau ax.gif BET mes rinkomės ne patalpas, o Mokytoją ir aš pati sau pasakiau, kad jei reikės, tai klasę mes ir patys galime susitvarkyti ax.gif ...ir šių žodžių rezultatą akivaizdžiai galėjot pamatyti praėjus šiems 4 metams per dabartines atvirų durų dienas ax.gif
Aišku, esu ne iš vieno girdėjusi, kad mokytojai apskirtai daugelyje mokyklų tiesiog prievartauja tėvus sutvarkyti klases, bet čia tikriausiai priklauso ir nuo mokyklos vadovų politikos, ir nuo pačios mokytojos. Kiek pamenu, Deganti gal neleis man sumeluoti, bet mūsų mokytojos Nijolės vienintelis prašymas pirmaisiais metais buvo, kad pakeistume lempas, nes klasėje blogas apšvietimas ir nuo to tik mūsų vaikų sveikata gali nukentėti ax.gif O kad pakeista dalis baldų, aš pati tą inicijavau ir labai džiaugiuosi, kad tėvelių tarpe radau bendraminčių thumbup.gif Kiti siūlė kitus pakeitimus - žaliuzių ir palangių keitimą, visa tai irgi igyvendinome ax.gif Gal kitiems vienodai, kokioje aplinkoje jie gyvena ir dirba, bet man tai labai svarbu, nes tvarkinga ir graži aplinka įpareigoja pasitemti ir kokybiškai dirbti...na bet čia aišku kita diskusijų tema blush2.gif
Mokytoja mums yra ne kartą labai dėkojusi, kad jai labai pasisekė, kad gavo tokius geranoriškus tėvus blush2.gif

Taip kad pirmiausiai rinkitės MOKYTOJĄ mirksiukas.gif ...o visa kita priklauso tik nuo jūsų pačių norų, ambicijų, finansinių galimybių...ir aišku nuo gero klasės tėvų komiteto organizuotumo ir visų tėvelių geranoriškumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi mokomės šioje mokykloje ir esame labai patenkinti thumbup.gif Mūsų mokytoja Zita. Maniškiui ji pati geriausia , o mano atsiliepimai apie šią mokytoją - patys šilčiausi. Gaila, kad jau pralėkė tie 4 metai. Atrodo, kad tik vakar buvome pirmokai g.gif
Atsakyti