Ir dar ....na va, dabar kai jau po atvirų durų dienos, tai smagu išgirsti ir kitų mamyčių nuomones

Kaip matau, jos nėra vieningos, o tai ir parodo, kokie mes visi skirtingi žmonės - kas patinka vienam, netinka kitam ir atvirkščiai
Agnyte, ir aišku kitos mamos, žinokit, kad prieš 4 metus, man, kaip minėjau anksčiau, irgi buvo giriama, kad vienos mokytojos klasė geriausiai sutvarkyta, kad turi atskirą tualetą ir t.t., aišku, aš visa tai per atvirų durų dienas ir pati pamačiau

BET mes rinkomės ne patalpas, o Mokytoją ir aš pati sau pasakiau, kad jei reikės, tai klasę mes ir patys galime susitvarkyti

...ir šių žodžių rezultatą akivaizdžiai galėjot pamatyti praėjus šiems 4 metams per dabartines atvirų durų dienas
Aišku, esu ne iš vieno girdėjusi, kad mokytojai apskirtai daugelyje mokyklų tiesiog prievartauja tėvus sutvarkyti klases, bet čia tikriausiai priklauso ir nuo mokyklos vadovų politikos, ir nuo pačios mokytojos. Kiek pamenu, Deganti gal neleis man sumeluoti, bet mūsų mokytojos Nijolės vienintelis prašymas pirmaisiais metais buvo, kad pakeistume lempas, nes klasėje blogas apšvietimas ir nuo to tik mūsų vaikų sveikata gali nukentėti

O kad pakeista dalis baldų, aš pati tą inicijavau ir labai džiaugiuosi, kad tėvelių tarpe radau bendraminčių

Kiti siūlė kitus pakeitimus - žaliuzių ir palangių keitimą, visa tai irgi igyvendinome

Gal kitiems vienodai, kokioje aplinkoje jie gyvena ir dirba, bet man tai labai svarbu, nes tvarkinga ir graži aplinka įpareigoja pasitemti ir kokybiškai dirbti...na bet čia aišku kita diskusijų tema
Mokytoja mums yra ne kartą labai dėkojusi, kad jai labai pasisekė, kad gavo tokius geranoriškus tėvus
Taip kad pirmiausiai rinkitės MOKYTOJĄ

...o visa kita priklauso tik nuo jūsų pačių norų, ambicijų, finansinių galimybių...ir aišku nuo gero klasės tėvų komiteto organizuotumo ir visų tėvelių geranoriškumo