Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

Ar jau yra mokyklinių iniformų mugė mokykloje?
Jei yra, kokios kainos, gal matėt kas?
Atsakyti
Muge bus pirmomis birzelio dienomis, mes savo uniforma mergaites dovanojam, nes atnesiojom, bet nesunesiojom 4u.gif manau ras sau nauja savininke 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti del uniformu blush2.gif Ar galima jas skalbti, ypac svarkus skalbimo masinoje?
Atsakyti
Tikrai taip, galima smile.gif

Aš švarką kažkada irgi neramia dūšia įmečiau į skalbimo mašiną, bet nieko - ištraukiau švarų ir gražų, nesugadintą thumbup.gif

P.S. Tik reik nepamiršt abiejų pusių kišenes apžiūrėt, nes, bent jau maniškė, tai visokio gėrio ten būna prisidėjusi, tai vis pasitaiko išskalbti ar kokius lipdukus, ar kokią karoliukų apyrankę doh.gif Apžiūriu išorinės pusės kišenes, o apie vidinę vis pamirštu skubėdama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 06 02, 14:40)
Norejau paklausti del uniformu  blush2.gif Ar galima jas skalbti, ypac svarkus skalbimo masinoje?

drąsiai, keturis metus tik taip ir skalbiau, nieko nenutiko, aišku uniformą visada skalbdavau atskirai nuo kitų rūbų 4u.gif
Atsakyti
Salsa, Deganti, aciu jums uz atsakymus 4u.gif Man tai labai gera zinia, ypac kai zinau koks murziukas auga doh.gif

Musu pradzia mokykloje visai nebloga, vaikui mokytoja patiko, sake nori eiti i mokykla, tikiuosi pradejes mokytis nuomones nekeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 06 02, 14:40)
Norejau paklausti del uniformu  blush2.gif Ar galima jas skalbti, ypac svarkus skalbimo masinoje?

Tikrai taip...visada skalbdavau...gal tik pirma karta nedrasu buvo, bet kai pamaciau , kad nieko neatsitiko, tai po to drasiai kisdavau i skalbimo masina ax.gif Ir net neatskirai nuo kitu rubu blush2.gif ...kartu su melynais pilkais...na panasiom spalvom blush2.gif Beje, niekada ir nelygindavau blush2.gif ...nes apskritai nieko nelyginu blush2.gif , nes turiu nepakeiciama pagalbininke - dziovykle blush2.gif ...nors anksciau kai neturejau, tai pamenu, kad problemu lyginant uniforma irgi nebuvo...tiesiog parinktas labai geras uniforminis audinys - ir gerai skalbiasi, ir lengvai lyginasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANĖ @ 2010 06 04, 07:22)
Tikrai taip...visada skalbdavau...gal tik pirma karta nedrasu buvo, bet kai pamaciau , kad nieko neatsitiko, tai po to drasiai kisdavau i skalbimo masina  ax.gif Ir net neatskirai nuo kitu rubu  blush2.gif ...kartu su melynais pilkais...na panasiom spalvom  blush2.gif  Beje, niekada ir nelygindavau  blush2.gif ...nes apskritai nieko nelyginu  blush2.gif , nes turiu nepakeiciama pagalbininke - dziovykle  blush2.gif ...nors anksciau kai neturejau, tai pamenu, kad problemu lyginant uniforma irgi nebuvo...tiesiog parinktas labai geras uniforminis audinys - ir gerai skalbiasi, ir lengvai lyginasi  mirksiukas.gif

Smagu girdeti kad nereikalauja daug prieziuros, nes jei glamzosi ar reikia sauso valymo tai tik papildomas rupestis tevams doh.gif
Aciu, kad pasidalinote patirtimi, dabar daug drasiau man bus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 birželio 2010 - 22:01
Aš ir dėl uniformos smile.gif
Kokio maždaug ilgio turėtų būti mergaitiškas uniforminis sarafanas g.gif ax.gif Virš/iki/žemiau kelių? AR kaip kas nori?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 06 07, 17:40)
Aš ir dėl uniformos smile.gif
Kokio maždaug ilgio turėtų būti mergaitiškas uniforminis sarafanas  g.gif  ax.gif Virš/iki/žemiau kelių? AR kaip kas nori?

kaip kas nori, tokiu ilgio apribojimu nera, pparastai mamos siuna toki sarafana, kad uztektu keliems metams, palieka ties petukais ilgesnes sleikas, persiut sagutes 4u.gif
Atsakyti
merginos ir moteros... kur dar saket siuna sitas uniformas, be tos vieninteles ozeskienes g. siuvyklos?
Atsakyti
Kurias mokyklas rinkotės, kai baigė vaikai 4 klases Varpelyje ?
Atsakyti