Ar jau yra mokyklinių iniformų mugė mokykloje?
Jei yra, kokios kainos, gal matėt kas?
Muge bus pirmomis birzelio dienomis, mes savo uniforma mergaites dovanojam, nes atnesiojom, bet nesunesiojom
manau ras sau nauja savininke

Norejau paklausti del uniformu
Ar galima jas skalbti, ypac svarkus skalbimo masinoje?

Tikrai taip, galima 
Aš švarką kažkada irgi neramia dūšia įmečiau į skalbimo mašiną, bet nieko - ištraukiau švarų ir gražų, nesugadintą
P.S. Tik reik nepamiršt abiejų pusių kišenes apžiūrėt, nes, bent jau maniškė, tai visokio gėrio ten būna prisidėjusi, tai vis pasitaiko išskalbti ar kokius lipdukus, ar kokią karoliukų apyrankę
Apžiūriu išorinės pusės kišenes, o apie vidinę vis pamirštu skubėdama

Aš švarką kažkada irgi neramia dūšia įmečiau į skalbimo mašiną, bet nieko - ištraukiau švarų ir gražų, nesugadintą

P.S. Tik reik nepamiršt abiejų pusių kišenes apžiūrėt, nes, bent jau maniškė, tai visokio gėrio ten būna prisidėjusi, tai vis pasitaiko išskalbti ar kokius lipdukus, ar kokią karoliukų apyrankę

QUOTE(knielita @ 2010 06 02, 14:40)

drąsiai, keturis metus tik taip ir skalbiau, nieko nenutiko, aišku uniformą visada skalbdavau atskirai nuo kitų rūbų

Salsa, Deganti, aciu jums uz atsakymus
Man tai labai gera zinia, ypac kai zinau koks murziukas auga
Musu pradzia mokykloje visai nebloga, vaikui mokytoja patiko, sake nori eiti i mokykla, tikiuosi pradejes mokytis nuomones nekeis

Musu pradzia mokykloje visai nebloga, vaikui mokytoja patiko, sake nori eiti i mokykla, tikiuosi pradejes mokytis nuomones nekeis

QUOTE(knielita @ 2010 06 02, 14:40)

Tikrai taip...visada skalbdavau...gal tik pirma karta nedrasu buvo, bet kai pamaciau , kad nieko neatsitiko, tai po to drasiai kisdavau i skalbimo masina

QUOTE(GARBANĖ @ 2010 06 04, 07:22)
Tikrai taip...visada skalbdavau...gal tik pirma karta nedrasu buvo, bet kai pamaciau , kad nieko neatsitiko, tai po to drasiai kisdavau i skalbimo masina
Ir net neatskirai nuo kitu rubu
...kartu su melynais pilkais...na panasiom spalvom
Beje, niekada ir nelygindavau
...nes apskritai nieko nelyginu
, nes turiu nepakeiciama pagalbininke - dziovykle
...nors anksciau kai neturejau, tai pamenu, kad problemu lyginant uniforma irgi nebuvo...tiesiog parinktas labai geras uniforminis audinys - ir gerai skalbiasi, ir lengvai lyginasi 

Smagu girdeti kad nereikalauja daug prieziuros, nes jei glamzosi ar reikia sauso valymo tai tik papildomas rupestis tevams

Aciu, kad pasidalinote patirtimi, dabar daug drasiau man bus

Aš ir dėl uniformos
Kokio maždaug ilgio turėtų būti mergaitiškas uniforminis sarafanas
Virš/iki/žemiau kelių? AR kaip kas nori?

QUOTE(andos @ 2010 06 07, 17:40)
Aš ir dėl uniformos
Virš/iki/žemiau kelių? AR kaip kas nori?

kaip kas nori, tokiu ilgio apribojimu nera, pparastai mamos siuna toki sarafana, kad uztektu keliems metams, palieka ties petukais ilgesnes sleikas, persiut sagutes