Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(rulle @ 2006 10 11, 20:27)

Na,va pirmas blinas iš plastikosuser posted image

bigsmile.gif pamačiusi tavo lėles, tiesiog žado netenku, viena už kitą wub.gif gražesnės. Jei galima būtų, tai visus susižavėjimui reikšti lietuviškus žodžius surašyčiau thumbup.gif .
Šaunuolė, neišsenkančių idėjų mirksiukas.gif 4u.gif tau.
Atsakyti
Čia mano toks..........Ką aš žinau........... Draugė nusipirko "nuogą" užrašų knygelę ir paprašė, kad "aprengčiau" ją oda......... Tai aš taip ir padariau... g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2006 10 11, 20:40)
Čia mano toks..........Ką aš žinau........... Draugė nusipirko "nuogą" užrašų knygelę ir paprašė, kad "aprengčiau" ją oda......... Tai aš taip ir padariau... g.gif
user posted image
[url=http://imageshack.us][img]

nors man odinės užrašų knygutės ne prie šidries, padarei labai gražiai ir kruopščiai clap_1.gif gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2006 10 11, 20:36)
Puiku, ar dar gali būt kitaip...rulle, kaip "atsiranda" Tavo lėlių veideliai- tai fantazijos vaisius, o gal prototipai?

Dekoju visoms,atsiranda lėlės spontaniškai,tiksliau pagal veidą,kažkaip nujaučiu,kas turėtu būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2006 10 11, 20:40)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

gražus darbelis thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
o tu apsiuvai su adata, ar specialiai su kuom aplinkui skilutes dariai, kad gelėtum apsiūt?
Atsakyti
o tu apsiuvai su adata, ar specialiai su kuom aplinkui skilutes dariai, kad gelėtum apsiūt?

apsiuwau su siuwimo masian,o paskui kai apnerinejau duriau i tas skylutes.
paskui siuwimo masinos siulus isardziau.
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 10 11, 19:27)
Siggy aš Vilnietė,turiu atsisiųntusi knygų apie šį meną,bet paskaičius supratau,kad tai sudetinga ir daug visko reikia.
Na,va pirmas blinas iš plastikosuser posted image

na aš tai be teorijos piešiu, tik iš praktikos blush2.gif pasižiūrėjau, kaip tai daroma ir beždžionaujuosi lotuliukas.gif nors knygų būtų įdomu paskaityti g.gif
o žiūrint, kokius stebuklus lėlytes darai, tai šilką piešt daug paprasčiau man atrodo 4u.gif
Atsakyti
Rulle , neberodyk lėlių , užpavydėsiu wacko.gif... juokauju čia aš ax.gif gal kada susigundysiu mest visus savo mezginius ir mėgint ''pažaisti'' su lėlėm wub.gif , bet tas dar greit nenusimato...
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 10 12, 08:39)
Rulle , neberodyk lėlių , užpavydėsiu  wacko.gif... juokauju čia aš  ax.gif gal kada susigundysiu mest visus savo mezginius ir mėgint ''pažaisti'' su lėlėm  wub.gif , bet tas dar greit nenusimato...

Prašom,prašom į mūsų gretas ax.gif
Siggy,jei noretum knygelės,tai parašyk email,išsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2006 10 11, 21:48)
apsiuwau su siuwimo masian,o paskui kai apnerinejau duriau i tas skylutes.
paskui siuwimo masinos siulus isardziau.

Originali mintis-apsiūt mašina, juk ir tarpai tada vienodi , ir skylutės jau gatavos. Kartais paprastumas prilygsta genialumui thumbup.gif

Rulle - clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
rulle, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Rankos thumbup.gif
aagnyte, kaip šaunu, dabar paprasta knygelė virto asmenišku individualiu daiktu thumbup.gif
Atsakyti
O CIA MANO DARBELIAI... ax.gif

Susirgau kazkokia siuvimo ir namu dekoravimo manija... doh.gif Savo namu dekoravimo "plana" jau sudariau ir ipusejau igyvendinti... Sese ir kelios drauges laukia savo eiles... Miegot einu ne anksciau 2 val, keliuosi be problemu su mintim kad darysiu ta ar ana... g.gif Prisipirkau visokiu audiniu... Vienu zodziu susirgau, tik kol kad dar nezadu gydytis bigsmile.gif "Liga" man suteikia begales malonumo lotuliukas.gif
Atsakyti