Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

[quote=FasolkosMama,2006 10 12, 18:49]
Va toki gaubta mamos senai lempai sukonstravau

user posted image
Papildyta:

Labai fainas darbelis, mamyte nuo to gaubto tikriausiai nenueina............. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniomama @ 2006 10 12, 19:06)
o nebaisu, kad ykaitus užsidegs? Šiaip tai labai gražu  thumbup.gif

Aciu biggrin.gif
na uzkaisti ji nelabai uzkais, as ten ant senos lempos virsaus papuosima uzdejau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 10 11, 21:27)
Suknelė graži ir vaikutis matosi labai džiaugiasi thumbup.gif
Siggy aš Vilnietė,turiu atsisiųntusi knygų apie šį meną,bet paskaičius supratau,kad tai sudetinga ir daug visko reikia.
Na,va pirmas blinas iš plastikosuser posted image

Rulle, sveikinu, puikios leles;) Ir kada tu speji? Rankos is plastikos pavyko;) Ar paciai patiko? Kokia plastika? rusiska? Spaudziu desine. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2006 10 12, 20:22)
Rulle, sveikinu, puikios leles;) Ir kada tu speji? Rankos is plastikos pavyko;) Ar paciai patiko? Kokia plastika? rusiska? Spaudziu desine. Sekmes.

Ačiū,spėju,nes niekur nedirbu,plastika-Fimo Puppen, pirkau iš ebay,kaina gavosi-na labai jau brangi.Aišku lipdyti labai patiko,bet yra visokių niuansų,matomai pripratusi prie molio. Reikia praktikos 4u.gif
Atsakyti
Agnyte, l. graži skraistė thumbup.gif
lempos papuošimas l. originalus.
Šaunuolės biggrin.gif
Atsakyti
FasolkosMama labai orginalus gaubtas.
Vakar pabaigiau paltuką , bet fotiko kol kas neturiu, vyro sesuo pasiėmė, kai turėsiu būtinai pasigirsiu.
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2006 10 12, 18:49)
Va toki gaubta mamos senai lempai sukonstravau

user posted image
Papildyta:
aagnyte tavo skraiste fantastiska  4u.gif  4u.gif

WOW blink.gif nu nerali wub.gif aš vis ruoiuos vieną stalinę lempą karoliukais apdirbt.. bet... laiko nerasta doh.gif

va čia mano pirmas bandymas padaryt gėlytę:
user posted image

o čia pirmoji lovatiesė blush2.gif dar trūksta trijų pagalvėlių oranžinių ax.gif užtrauktukų neturiu.. ir dar užuolaidos prie jos yra ax.gif tiesa dar nelyginta nieko.. ir ne ant tos lovos.. bet man patinka rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
Akvilyte,kokia graži lovatiesė wub.gif .Viskas,taupau siuvimo mašinai cool.gif
Atsakyti

o čia pirmoji lovatiesė blush2.gif dar trūksta trijų pagalvėlių oranžinių ax.gif užtrauktukų neturiu.. ir dar užuolaidos prie jos yra ax.gif tiesa dar nelyginta nieko.. ir ne ant tos lovos.. bet man patinka rolleyes.gif
user posted image
[/quote]

Sakyčiau paprasta, bet labai gražu, o svarbiausia originalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 10 13, 11:23)
WOW  blink.gif  nu nerali  wub.gif  aš vis ruoiuos vieną stalinę lempą karoliukais apdirbt.. bet... laiko nerasta doh.gif

va čia mano pirmas bandymas padaryt gėlytę:
user posted image

o čia pirmoji lovatiesė blush2.gif  dar trūksta trijų pagalvėlių oranžinių ax.gif  užtrauktukų neturiu.. ir dar užuolaidos prie jos yra ax.gif  tiesa dar nelyginta nieko.. ir ne ant tos lovos.. bet man patinka rolleyes.gif
user posted image

Ir gėlytė ir lovatiesė nuostabios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visi darbeliai begalo, bekrašto gražūs, bet akvilytes lovatiesė wacko.gif wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 10 13, 10:23)
o čia pirmoji lovatiesė blush2.gif  dar trūksta trijų pagalvėlių oranžinių ax.gif  užtrauktukų neturiu.. ir dar užuolaidos prie jos yra ax.gif  tiesa dar nelyginta nieko.. ir ne ant tos lovos.. bet man patinka rolleyes.gif
user posted image

lovatiese mano jeigu ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
jau as galiu Akvilyte girt ir girt - nu jau jos darbai bigsmile.gif thumbup.gif nu malacius siuvejele darstuolele biggrin.gif Akvilyte, aciu tau 4u.gif laukiu savo lovatieses bigsmile.gif ir uzuolaidu bigsmile.gif ir pagalveliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 13 spalio 2006 - 13:23