Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Akvilyte, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif Ir gėlytė, bet jau lovatiesė tai iš viso thumbup.gif
Oi, merginos, šiandien mačiau rulles darbus gyvai doh.gif (rulle, nepyk, bet aš naiškentėsiu biggrin.gif ) Nu jau koks grožis tų lėlių doh.gif Nuotraukose - nė pusės to nesimato, ir tiesiog kažkokia gera aura tvyro, pasijaučiau kaip pasakoj wub.gif Nu net nemoku pasakyti koks jausmas thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu klausimeli... o is ko tos leles gaminamos? plastikos....? kur toki daikta pirkti... ax.gif
Atsakyti
Na ir mano darbelis jūsų teismui ax.gif . Juoda apyrankė siuvinėta kriauklytėmis. Tik gaila, kad vis dar blush2.gif neišmokstu gražiai fotografuoti verysad.gif . Ar ne per daug aš ten tų kriauklyčių prisiuvinėjau g.gif ? Kaip jums atrodo?

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 13, 19:56)
Na ir mano darbelis jūsų teismui  ax.gif . Juoda apyrankė siuvinėta kriauklytėmis. Tik gaila, kad vis dar  blush2.gif neišmokstu gražiai fotografuoti  verysad.gif . Ar ne per daug aš ten tų kriauklyčių prisiuvinėjau  g.gif ? Kaip jums atrodo?

user posted image

user posted image

user posted image

wau, koks grozis!!!!!!
manau, kad kriauklyciu isdestymas liuks - nei per daug, nei per mazai! thumbup.gif Butu didesni tarpai tarp ju - nemanau, kad ziuretusi........... cia as objektywiai.......... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 13, 19:56)
Na ir mano darbelis jūsų teismui  ax.gif . Juoda apyrankė siuvinėta kriauklytėmis. Tik gaila, kad vis dar  blush2.gif neišmokstu gražiai fotografuoti  verysad.gif . Ar ne per daug aš ten tų kriauklyčių prisiuvinėjau  g.gif ? Kaip jums atrodo?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mano akiai kriauklyčių pats tas.
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2006 10 13, 14:49)
Akvilyte, labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir gėlytė, bet jau lovatiesė tai iš viso  thumbup.gif 
Oi, merginos, šiandien mačiau rulles darbus gyvai  doh.gif  (rulle, nepyk, bet aš naiškentėsiu  biggrin.gif ) Nu jau koks grožis tų lėlių  doh.gif  Nuotraukose - nė pusės to nesimato, ir tiesiog kažkokia gera aura tvyro, pasijaučiau kaip pasakoj  wub.gif  Nu net nemoku pasakyti koks jausmas  thumbup.gif

Na jau Pilka ačiū labai ir tą progą naujauser posted image
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 10 14, 01:10)
Na jau Pilka ačiū labai ir tą progą nauja

Rulle - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Žavinga, nuostabu, šilta, labai labai miela...
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2006 10 13, 21:43)
wau, koks grozis!!!!!!
manau, kad kriauklyciu isdestymas liuks - nei per daug, nei per mazai!  thumbup.gif Butu didesni tarpai tarp ju - nemanau, kad ziuretusi........... cia as objektywiai..........  4u.gif

QUOTE(lukasta @ 2006 10 13, 22:54)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
mano akiai kriauklyčių pats tas.

Ačiū jums už objektyvią nuomonę 4u.gif aciuks.gif . Iš tikro, tai labai gražiai blush2.gif atrodo, nuotraukėlėje ir pusės schmoll.gif to nėr. Ot pagyrūnė doh.gif blush2.gif .

QUOTE(ievuschka @ 2006 10 14, 09:58)
Rullethumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Žavinga, nuostabu, šilta, labai labai miela...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau vyrui siut striuke 4u.gif
Dzinsinio audinio, silta rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 14 spalio 2006 - 11:33
QUOTE(Nonna @ 2006 10 14, 12:30)
Vakar pabaigiau vyrui siut striuke  4u.gif
Dzinsinio audinio, silta  rolleyes.gif

visada be galo stebino tavieji karoliukai wub.gif bet ir striukė user posted image

Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 14, 13:57)
visada be galo stebino tavieji karoliukai  wub.gif bet ir striukė user posted image

blush2.gif
Aciu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ax.gif
Atsakyti
na ir aš nesusilaikau nepasigyrus
čia mano nertos gėlytės

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 spalio 2006 - 20:11