Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

QUOTE(lauraagne @ 2006 10 10, 18:36)
tai manau, kad reikiA kreiptis i kompiuterista pagalbos ir panaudoti garantini taloneli, ane?

tai kam perkat toki kompa kad negalima y vidu ilysti? gal mn reik ramu dasideti ar dar viena harda? kam tie lipdukai jei kiekvienam yrenginiuj atskira garantija?
g.gif

visihkai nebutini. jei visam kompui butu 3 metai garantija tai suprashchiau.
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 10, 18:53)
kam tie lipdukai jei kiekvienam yrenginiuj atskira garantija?
g.gif
visihkai nebutini.  jei visam kompui butu 3 metai garantija tai suprashchiau.

deja deja, bet daug firmų deda tuos lipdukus... Nors tai ir durnystė - negali nei dulkių išsikuopti iš vidaus, nei kokią papildomą plokštę įsidėti, kad ir fireware, kurios dažniausiai komplektacijoje nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2006 10 10, 17:17)
taip gali būti kaip daug kas rašė dėl dulkių, neužtenka pravalyti ventiliatorių, atjungus kompiuterį reiktų atsargiai prasiubti dulkes iš kompo vidaus. Dėl dulkių gali užsitrumpinti kuri nors iš plokščių. Dėl dulkių gali trumpinti  maitinimo blokas, dėl to blogai ir kitiems komponentams. Bendrai kompas kaukia dažniausiai dėl aparatūrinio gedimo. Jei dėl atminties gedimo, galima jei atminties moduliai keli, bandyti išimti vieną ir pažiūrėti, kaip kompiuteris į tai reaguos. Taip pat sveika patikrinti jungtis, gal nekontaktuoja kuri.

siurbti nepatertina. yra spec suspausto oro flakoneliai prie daliu liesti negalina . pas manes yra papildomas temperaturos daviklis ir ventiletoriaus apsuku daviklis ir kai paluzho ventiletoriau apsuku regulevimo laidukas tai pypsejo ir perspejo . pirma reiktu ishsiaishkinti kas pypsi ar kompo byperis ar pagalbinis irenginukas? dabar kompu dezhes turi lcd ekraniukus ir ten imontuoti temperaturos ir ventiletoriu davikliai.
Atsakyti
Oi aciu uz patarimus visu 4u.gif Labai sudetinga man su tais meistrais butu buve, o dabar uzteko kruopsciai dulkes isvalyt thumbup.gif
Atsakyti
shendien atidariau vieno kompo dezhe. pas bendradarbe triju metu dienos shviesos nemates vidus doh.gif ant aushintuvo dulkiu plevele (nemeluoju) teko imti lauk aushintuva nes nebuvo su kuo nupusti ir shepetuku valem. thumbup.gif
Atsakyti
kompo rezoliucija 1024x768 (kompas shviezhiai kvepia (xp sp2) ) kai ishjungi kompa ir ishtrauki ish rozetes poto vel viska sujungi ir paleidi rezoliucija 800x600.

x failai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 10, 17:53)
tai kam perkat toki kompa kad negalima y vidu ilysti? gal mn reik ramu dasideti ar dar viena harda? kam tie lipdukai jei kiekvienam yrenginiuj atskira garantija?
g.gif
visihkai nebutini.  jei visam kompui butu 3 metai garantija tai suprashchiau.

Aš kai kuriems aplamai per nagus duočiau, jei nežinodami kaip elgtis bet visvien į vidų lenda.... ypač pastebėjau jaunimėlio madą HDD (kietajį diską) išsilupti ir neštis pas draugus, kaip nešiojamą laikmeną. Neužilgo keičiam kietą diską. Suprasčiau jei tai būtų išorinis kietasis diskas...
Neatsargus prisilietimas prie vidaus detalių ir su savo statiniu krūviu gali pridaryti bėdų.

Firmoms kai kada perdaug kainuoja smalsūs vartotojai (arba tai atsisuka prieš patį vartotoją).
Atsakyti
Nezinau i kokia tema rasyti, paklausiu cia -
kazka prisidirbau ir dabar ant destkopo kur yra ikonos, po ju pavadinimais atsirado melynas fonas. kaip ji panaikinti, nes maiso?
Atsakyti
Mūsų kompas irgi nei iš šio, nei iš to išsijungia bet nepypsi,dažniausiai išsijungia kai pradedam žaisti kokius nors žaidimus,visiškai nebeina žaisti,pasirodo mėlynas fonas ir ten kažkas parašyta,bet aš kai angliškai nė bum bum,tai nesuprantu,kas gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2006 10 12, 14:34)
Mūsų kompas irgi nei iš šio, nei iš to išsijungia bet nepypsi,dažniausiai išsijungia kai pradedam žaisti kokius nors žaidimus,visiškai nebeina žaisti,pasirodo mėlynas fonas ir ten kažkas parašyta,bet aš kai angliškai nė bum bum,tai nesuprantu,kas gali būti  g.gif

jei taip man darytu ash persiinstalinchiau windowsus.
Atsakyti
QUOTE(Zigintas @ 2006 10 11, 23:12)
Aš kai kuriems aplamai per nagus duočiau, jei nežinodami kaip elgtis bet visvien į vidų lenda.... ypač pastebėjau jaunimėlio madą HDD (kietajį diską) išsilupti ir neštis pas draugus, kaip nešiojamą laikmeną. Neužilgo keičiam kietą diską. Suprasčiau jei tai būtų išorinis kietasis diskas...
Neatsargus prisilietimas prie vidaus detalių ir su savo statiniu krūviu gali pridaryti bėdų.

Firmoms kai kada perdaug kainuoja smalsūs vartotojai (arba tai atsisuka prieš patį vartotoją).

nu ishorinis hdd nuo vidinio ishimto ir istatyto y transportavimo pakuote niekuo nesiskire. vistiek ju metyt negali. su visaos reik atsargei elgtis. bet jaunimelis tures pamoka kai harda sugadins daugiau nelys. kai reikia suformatuoti diska kury atneshe zhmogelis ir nori kad info nedingtu tai tenka persimesti pas saves y kompa jo harduka. bet tos tipo bliombos vistiek nervina.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 10 12, 12:17)
Nezinau i kokia tema rasyti, paklausiu cia -
kazka prisidirbau ir dabar ant destkopo kur yra ikonos, po ju pavadinimais atsirado melynas fonas. kaip ji panaikinti, nes maiso?

kokie win ????????
Atsakyti
man tai nezinau ar del kompo ar del kazko is vis pradejo net skaiciukus bute ismetineti, kol neturejAU KOMPO nebuvo tokiu problemu doh.gif , o dabar vargas, jauciu kad kompe kazkokia beda yra, trumpina kazka del to taiip ir gaunas, ar negali taip but? verysad.gif
Atsakyti