Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

QUOTE(lauraagne @ 2006 10 14, 14:38)
man tai nezinau ar del kompo ar del kazko is vis pradejo net skaiciukus bute ismetineti, kol neturejAU KOMPO nebuvo tokiu problemu doh.gif , o dabar vargas, jauciu kad kompe kazkokia beda yra, trumpina kazka del to taiip ir gaunas, ar negali taip but? verysad.gif

nusinesk kompa pas kaimyna mirksiukas.gif jei ir jam kamshchius ishmus tai kopo kalte smile.gif
Atsakyti
Sveikutes man irgi taip pat kompui gal tik 3-4 menesiai ir jau grybauja, negaliu nei filmu nei filmuku ziureti issijungia ir is naujo persikrauna butent ziurint video. Perinstaliavom jau 3 kartus nieko. Nuvezem del garantinio nieko nesutvarke o pasiule vel persiinstaliuot ir nezinom ka toliau daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2006 10 20, 00:01)
Sveikutes man irgi taip pat kompui gal tik 3-4 menesiai ir jau grybauja, negaliu nei filmu nei filmuku ziureti issijungia ir is naujo persikrauna butent ziurint video. Perinstaliavom jau 3 kartus nieko. Nuvezem del garantinio nieko nesutvarke o pasiule vel persiinstaliuot ir nezinom ka toliau daryti g.gif

arba koki kita autopacheri

per failu keitykla paieshkok shito ash jy naudoju

AutoPatcher_XP_Aug06_ENU_Full
Atsakyti
Gal kas gali padet! Kadangi buvo pilnas C diskas, tai sugalvojau, kad reikia istrinti nereikalingas programas is valdymo skydo. Ir pasirodo istryniau garso programa , kuri vadinosi "AviRack" . Kompiuterio perrasyt dabar negliu, nes siuncias sunaus zaidimas (su torentais). Ka galeciau padaryti???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2006 11 05, 23:00)
Gal kas gali padet! Kadangi buvo pilnas C diskas, tai sugalvojau, kad reikia istrinti nereikalingas programas is valdymo skydo. Ir pasirodo istryniau garso programa , kuri vadinosi "AviRack" . Kompiuterio perrasyt dabar negliu, nes siuncias sunaus zaidimas (su torentais). Ka galeciau padaryti????  g.gif

nereikia perinstaliuot viso kompiuterio, reikia tik suinstaliuoti garso tvarkykles (draiverius) juos rasi motinines plokstes CD (jei garso plokste integruota), arba garso plokstes CD, arba internete pagal garso plokstes pavadinima
Atsakyti
Nelabai suprantu kur ieskot. Gal galit man zioplai paaiskint smulkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2006 11 06, 11:35)
Nelabai suprantu kur ieskot. Gal galit man zioplai paaiskint smulkiau blush2.gif

kai pirkote kompiuteri prie jo turejo buti bent pora CD su tvarkyklemis (draiverieis)
tai juose ir reiktu paieskoti
Papildyta:
QUOTE(Špokas @ 2006 10 12, 14:34)
Mūsų kompas irgi nei iš šio, nei iš to išsijungia bet nepypsi,dažniausiai išsijungia kai pradedam žaisti kokius nors žaidimus,visiškai nebeina žaisti,pasirodo mėlynas fonas ir ten kažkas parašyta,bet aš kai angliškai nė bum bum,tai nesuprantu,kas gali būti  g.gif

stebekit kompiuterio temperaturas

biose yra nustatyta temperatura kuria pasiekus kompas issijungia
jei zaidziant zaidimus procesorius pakaista tai kompiuteris issijungia kad jo visai nesusvilintu
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 11 06, 13:08)
kai pirkote kompiuteri prie jo turejo buti bent pora CD su tvarkyklemis (draiverieis)
tai juose ir reiktu paieskoti
Papildyta:
stebekit kompiuterio temperaturas

biose yra nustatyta temperatura kuria pasiekus kompas issijungia
jei zaidziant zaidimus procesorius pakaista tai kompiuteris issijungia kad jo visai nesusvilintu

Radau 3 diskus, isidejau,perziurejau...ir nieko nesupratau bigsmile.gif Turbut teks perrasyti kompa doh.gif Nieko nepadarysi, jei ziopla, tai ziopla....
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2006 11 06, 13:30)
blink.gif
Radau 3 diskus, isidejau,perziurejau...ir nieko nesupratau bigsmile.gif Turbut teks perrasyti kompa doh.gif Nieko nepadarysi, jei ziopla, tai ziopla....

ieskok ant kurio kompakto parasyta sound arba motherboard tame ir bus
Atsakyti
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 11 06, 15:54)
ieskok ant kurio kompakto parasyta sound arba motherboard tame ir bus

Labai aciu 4u.gif .Radau ir susitvarkiau. Pasirodo visai paprasta ,tik reik zinot kur ieskot .Kai isijungi kompa meta lentele su vedliu, ten viskas parasyta. O as ta lentele anksciau isjungdavau net neziuredama
Atsakyti
maldauju pagalbos .....
mažoji kažką paspaudė klaviatūroj ....tai vaizdelis perssisuko ...nu žodžiu žiūrėt reikia galvą persukus...
ką paspaust ,kad atstatyt?????
prašau padėkit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2006 11 06, 20:02)
maldauju pagalbos .....
mažoji kažką paspaudė klaviatūroj ....tai vaizdelis perssisuko ...nu žodžiu žiūrėt  reikia galvą persukus...
ką paspaust ,kad atstatyt?????
prašau padėkit 4u.gif

sunkoka butu paaishkint nematant jei y skypa parashytum butu lengviau
(ycikas555)
Atsakyti