Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

smile.gif+2006 12 15, 23:33-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 15, 23:33)
Pirmas klausimas: gal neseniai siuntėtės kokią nors Windows išvaizdos pakeitimo programą? Labai dažnai instaliuojant naują Windows odelę, instaliuojasi dar kelios mini programėlės, kurios nežinia dėl ko, blokuoja duomenų perdavimą. Nueikite į Add/Remove Programs ir pašalinkite neiaiškios kilmės nenaudojamas programas (tokias kaip WhenUsave, NETbus ir pan.). Tik nelieskite draiverių.
Antras klausimas(patarimas): atsisiųskite Operą iš http://www.opera.com Puiki naršyklė + nemokama. Tikrai daug geriau už Explorerį.

Pirmas klausimas: na nieko nesisiuntėm išskyrus AVG Free
Tik pasirodo vyras iš program files trynė kažką (berods symantec, norton antivirus failiukus)
Antras klausimas(patarimas): jau siunčiu

Ačiū už atsakymą .
Papildyta:
Na va stsisiunčiau iš Operos naršyklę thumbup.gif Labai ačiū drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif

Tik klausimas, viršuj nematau reklamos, rašo :Soderžimoje plagina (rusiškai) ką tai galėtų reikšti g.gif
Ir ar senąją naršyklę reikia išinstaliuoti, ar ji gali sau likti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 15 gruodžio 2006 - 22:53
QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 15, 23:49)
Tik klausimas, viršuj nematau reklamos, rašo :Soderžimoje plagina (rusiškai) ką tai galėtų reikšti  g.gif
Ir ar senąją naršyklę reikia išinstaliuoti, ar ji gali sau likti  g.gif

Internet Explorer palikite ramybėje. Tegul ilsisi mirksiukas.gif

Dėl reklamų darom taip. Siunčiamės Flash playerį. Instaliuojam (tik prieš intsaliuojant uždarykite Operą). Paleidžiame Operą ir matome Flash animacijas. Jei netyčia dar nerodytų, restartuokite kompiuterį.
Atsakyti
smile.gif+2006 12 16, 00:50-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 16, 00:50)
Internet Explorer palikite ramybėje. Tegul ilsisi  mirksiukas.gif

Dėl reklamų darom taip. Siunčiamės Flash playerį. Instaliuojam (tik prieš intsaliuojant uždarykite Operą). Paleidžiame Operą ir matome Flash animacijas. Jei netyčia dar nerodytų, restartuokite kompiuterį.

Viską sutvarkiau, pavyko thumbup.gif

Ačiū dar kartelį labai labai oro_buckis.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i kompiuteristus arba i tuos zmones kurie supras ir patars man. Sugedo vienas kompas,sudege motinine plokste unsure.gif Ar apsimoka ja keist? Ar jau ta kompa mest ir pirk nauja? Nes apie tokius kompu gedimus as ne bum bum nesuprantu blush2.gif Dekui uz konsultacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MILDUKĖ @ 2006 12 16, 19:35)
Kreipiuosi i kompiuteristus arba i tuos zmones kurie supras ir patars man. Sugedo vienas kompas,sudege motinine plokste unsure.gif  Ar apsimoka ja keist? Ar jau ta kompa mest ir pirk nauja? Nes apie tokius kompu gedimus as ne bum bum nesuprantu  blush2.gif  Dekui uz konsultacija  smile.gif

Koks procesorius, sudegusi motininė plokštė, vaizdo plokštė?
Papildyta:
QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 16, 01:14)
Viską sutvarkiau, pavyko  thumbup.gif

Ačiū dar kartelį labai labai    oro_buckis.gif

Visada prašom. Ooo, netgi bučkį gavau blush2.gif
Atsakyti
Na kompas ne mano tai apie ji nieko nezinau nei koks procesorius tik pasake kad sudege motinine plokste ir viskas.Reiskias reik suzinot koks procesorius ir bus aisku ar apsimoka ji keist ar ne.
Atsakyti
QUOTE(MILDUKĖ @ 2006 12 17, 01:01)
Na kompas ne mano tai apie ji nieko nezinau nei koks procesorius tik pasake kad sudege motinine plokste ir viskas.Reiskias reik suzinot koks procesorius ir bus aisku ar apsimoka ji keist ar ne.

Taip, sužinokite koks procesorius bei vaizdo plokštė. Būtų gerai, kad sužinotumėte kokia motininė plokštė buvo. Beje, kodėl galvojate, kad motininė plokštė sudegė?
Atsakyti
Užlūžta mano skype, ar gali būti kaltas mano pc? naudoju Mozilla Firefox. dažnai ir ji sugrybauja.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2006 12 19, 17:33)
Užlūžta mano skype, ar gali būti kaltas mano pc? naudoju Mozilla Firefox. dažnai ir ji sugrybauja.

Skype tai naudoji Beta (testavimo būsenos) versiją. Tokiose visko pasitaiko ir gan dažnai.
Dėl kitų programų galime kaltinti operatyviają atmintį bei kietąjį diską. Tačiau greičiausiai čia kalti bus Winodws 98. Kada paskutinį kartą jie buvo perinstaliuoti?
P.S.: nesupratau, tavo Skype R: diske instaliuota?
Dar ką gali padaryt, tai praleisti Scandiską visiems diskams (jei jų ne vienas), nes FAT32 failų sistemoje labai dažnai įsivelia įvairiausių klaidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 19 gruodžio 2006 - 17:03
Windws media player

An internal application error has occurred

Ką tai galėtų reikšti verysad.gif Negroja playeris verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 19, 17:01-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 19, 17:01)
Skype tai naudoji Beta (testavimo būsenos) versiją. Tokiose visko pasitaiko ir gan dažnai.
Dėl kitų programų galime kaltinti operatyviają atmintį bei kietąjį diską. Tačiau greičiausiai čia kalti bus Winodws 98. Kada paskutinį kartą jie buvo perinstaliuoti?
P.S.: nesupratau, tavo Skype R: diske instaliuota?
Dar ką gali padaryt, tai praleisti Scandiską visiems diskams (jei jų ne vienas), nes FAT32 failų sistemoje labai dažnai įsivelia įvairiausių klaidų.

įtariu, kad kalti windows, perinstaliuoti buvo tikrai senai. bet kaip juos perinstaliuot - kur dėt visą info jei nėra net cd doh.gif viena išeitis turbūt įsidėt g.gif
skype instaliuotas C: diske, tik nežinau kodėl taip išmeta.
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2006 12 19, 18:26)
įtariu, kad kalti windows, perinstaliuoti buvo tikrai senai. bet kaip juos perinstaliuot - kur dėt visą info jei nėra net cd  doh.gif  viena išeitis turbūt įsidėt  g.gif
skype instaliuotas C: diske, tik nežinau kodėl taip išmeta.

Diskas neskeltas (t.y. My Computer rodo tik C:)?
Papildyta:
QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 19, 18:16)
Windws media player

An internal application error has occurred 

Ką tai galėtų reikšti  verysad.gif Negroja playeris  verysad.gif

Video medžiagai žiūrėti naudok VLC media player, o muzikai klausyti - Winamp. Su Windows Media Player dažnai visko būna.
Atsakyti