Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

QUOTE(gegyte @ 2006 11 23, 15:57)
buciau dekinga jei padetumet.netycia isinstaliavau nero 7 doh.gif  doh.gif  doh.gif .tai dabar atsisiunciau nero 6.bandau suinstaliuot,o man meta lentele,kad kompe rasta naujesne nero versija.praso ja isinstaliuoti ir tada bandyti dar karta.
atrodo viskas aisku,bet kur tas nero 7 pasidejo/lyg ir istryniau visus su juo susijusius failus,ahead...ir t.t.ka daryti?????????????o nero labai reikia! doh.gif  doh.gif

Pasitikrink, ar tikrai nera Nero kompe. Start-Settings -Control Panel-Add or Remove Programs.
Atsakyti
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 11 23, 12:01)
koki klaidos pranesima raso ?

nieko neraso tiesiog kai pradeda krauti ta kompakta uzlusta ir tiek
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 11 24, 16:04)
nieko neraso tiesiog kai pradeda krauti ta kompakta uzlusta ir tiek

neatidaro cd spaudziant 2k. reikia su desiniu atidarineti,kazin kodel?
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 11 23, 16:57)
buciau dekinga jei padetumet.netycia isinstaliavau nero 7 doh.gif  doh.gif  doh.gif .tai dabar atsisiunciau nero 6.bandau suinstaliuot,o man meta lentele,kad kompe rasta naujesne nero versija.praso ja isinstaliuoti ir tada bandyti dar karta.
atrodo viskas aisku,bet kur tas nero 7 pasidejo/lyg ir istryniau visus su juo susijusius failus,ahead...ir t.t.ka daryti?????????????o nero labai reikia! doh.gif  doh.gif

Gudrus tas Nero lotuliukas.gif
Darom taip:
Start/Run/regedit ir spaudžiame enter. Tada pasižymime My Computer (jei nepažymėta tame lange), spaudžiame Edit/Find, įrašome Nero ir tada Enter. Ištriname visus rastus registro raktus, kurie susiję su Nero. Greitesniam ieškojimui, kiekvienąkart paspauskite F3, taip automatiškai bus ieškoma vėl. Darbelio nemažai, tačiau jei reikia - pasidarbuosite. Po viso to dėl viso pikto restartuokite kompiuterį ir sėkmingai įdiekite Nero 6 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 11 24, 19:35)
neatidaro cd spaudziant 2k. reikia su desiniu atidarineti,kazin kodel?

gal kompaktas sugadintas?
ant kito kompo nebandei ?
Atsakyti
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 11 27, 10:25)
gal kompaktas sugadintas?
ant kito kompo nebandei ?

susitvarkiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.U.D.I.T.A: 27 lapkričio 2006 - 12:03
Noriu jusu patarimo, mano laptopas kai ijungtas i razeta istisai uzia, ausinasi, atrodo nieko ypatingo nedarau tik narsau po neta, ar koki faila redaguoju tekstini, ausinimo skylutes neuzdegtos, bet tas uzimas, mane jau knisa, nenustoja niekuomet, gal kas negerai? Nustoja uzti tik tuomet kai atsijungia viskas "uzmiega", bet taip ir turetu buti....Gal kas susidurete su tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 12 10, 19:05)
Noriu jusu patarimo, mano laptopas kai ijungtas i razeta istisai uzia, ausinasi, atrodo nieko ypatingo nedarau tik narsau po neta, ar koki faila redaguoju tekstini, ausinimo skylutes neuzdegtos, bet tas uzimas, mane jau knisa, nenustoja niekuomet, gal kas negerai? Nustoja uzti tik tuomet kai atsijungia viskas "uzmiega", bet taip ir turetu buti....Gal kas susidurete su tokia problema?

Na kompiuteriukas turi aušintis ir nieko čia nepakeisi.
Atsakyti
Laba diena,
labai prašau pagalbos.
Man neleidžia rašyti šypsenėlių, bet tai ne didžiausia bėda.
Negaliu atsidaryti internetinių puslapių tokių kaip www.gmail.com www.one.lt
kas tai galėtų būti ?Atidarius juos jie būna balti, o apčioje rašo "Atlikta"
Vakar susiinstaliavom naują antivirusinę AVG Free. Bet atrodo nieko tokio nepridirbom...
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 13, 14:14)
Laba diena,
labai prašau pagalbos.
Negaliu atsidaryti internetinių puslapių tokių kaip www.gmail.com  www.one.lt
Vakar susiinstaliavom naują antivirusinę AVG Free. Bet atrodo nieko tokio nepridirbom...

dar pastebėjau, kad ir kituose forumuose neleidžia rašyti šypsenėlių, nebet aš jas suvedu ranka smile.gif (dedu atskirai dvitaškį ir skliaustelį ) ir neatsidaro el paštai.

GAl kas nors žino kas čia atsitiko .......
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 13, 13:14)
Laba diena,
labai prašau pagalbos.
Negaliu atsidaryti internetinių puslapių tokių kaip www.gmail.com  www.one.lt

QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 14, 00:22)
dar pastebėjau, kad ir kituose forumuose neleidžia rašyti šypsenėlių, nebet aš jas suvedu ranka smile.gif (dedu atskirai dvitaškį ir skliaustelį ) ir neatsidaro el paštai.
GAl kas nors žino kas čia atsitiko .......

Su tokia problema buvau susidurusi ir as smile.gif Nors taip pat nebuvau nieko pridirbus,bet neisiaiskinau kas buvo uzeja tam kompuigalvojau ,kad netas kvailioja,pasirodo,kad ne jis cia kaltas buvo. Tiesiok perinstaliavo windows'us ir viskas susitvarke. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MILDUKĖ @ 2006 12 14, 01:52)
Su tokia problema buvau susidurusi ir as  smile.gif  Nors taip pat nebuvau nieko pridirbus,bet neisiaiskinau kas buvo uzeja tam kompuigalvojau ,kad netas kvailioja,pasirodo,kad ne jis cia kaltas buvo. Tiesiok perinstaliavo windows'us ir viskas susitvarke. tongue.gif

Vaje (na kaip man trūksta šypsenėlių) tai reiks dabar ieškoti kas perinstaliuos...Labai tikiuosi, kad viskas susitvarkys...Nes antraip....Bus blogai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 14 gruodžio 2006 - 00:55