Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

QUOTE(Delusion @ 2007 01 07, 23:47)
ant skaičių 8,9,10 nėra mėlynų garsakalbio ženkliukų? Šiaip ant notebukų garsas reguliuojasi paspaudus funkcinį klavišą ir atitinkamos funkcijos klavišą, šiuo atveju garsakalbio. O tą ikonelę gali pabandyti atsatyti taip: Control panel -> Sound and Multimedia ir tame lange apačioj uždedi varnelę "Show volume controls on taskbar"

Shalimar
, eik į google įrašyk visą klaidos pranešimą ir pabandyk tai ką rasi siūlomo, bet vienas iš nedaugelio sprendimų turėtų padėt. Vieną sprendimą radau, kad nueiti į BIOS ir padaryti nustatymams Reset. Į bios nueinama kai tik kraunasi kompas, arba su DEL klavišu, arba su INS arba būna išmeta bios meniu, kai tik kraunasi kompas.
deje varnele ten uzdeta verysad.gif , o taip tikejausi kad do uzdeks, reiks pabandyti nueiti i bios, nors siek tiek bijau , esu visai zalia sioj stity ax.gif
aciu
Atsakyti
[quote=lita11,2007 01 08, 19:52]
[QUOTE] VYTAUTAS
kompiuterio modelis yra HP Pavilion dv 4000, verysad.gif
[/quote]
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp29501-30000/sp29586.exe
Siųskitės ir instaliuokite.
Papildyta:
QUOTE(Dij@n@ @ 2007 01 08, 17:56)
padekit! kazko pridirbau, viska kompe ir internete pradejo rodyti dideliu sriftu, kaip man dabar atstatyti?

Control Panel>Display>Settings>Advanced>DPI Setting: Normal>Ok>Ok
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2007 01 08, 21:00)
Paspausk desiniu peles mygtuku ant ekrano, pasirink "Properties", atsidariusiame lange pasirink "Settings", pasiziurek "Screen Resolution", turetu buti 1024x768 (na bent as tiek naudoju), kuo didesni skaiciai tuo viskas smulkiau rodoma. Itariu kad cia beda bus.

smile.gif+2007 01 08, 22:06-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 08, 22:06)
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp29501-30000/sp29586.exe
Siųskitės ir instaliuokite.
Papildyta:
Control Panel>Display>Settings>Advanced>DPI Setting: Normal>Ok>Ok

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau sutvarkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2007 01 08, 21:19)
Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  jau sutvarkiau doh.gif

Prašom.
Atsakyti
man blogai.suinstaliavo worda,poto perkraunat kompa jis uzluzo.ekrane tik darbalaukis be jokiu irankiu juostu:tik pele laksto-daugiau nieko!tada perinstaliavo visus windowsus,pirma karta ijungus buvo gerai,antar karta ijungus kompas pasikrauna,bet atrodo tuoj bus darbalaukis o ekranas pajuoduoja ir nejokio zenklo!ka daryti??????? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2007 01 13, 20:47)
man blogai.suinstaliavo worda,poto perkraunat kompa jis uzluzo.ekrane tik darbalaukis be jokiu irankiu juostu:tik pele laksto-daugiau nieko!tada perinstaliavo visus windowsus,pirma karta ijungus buvo gerai,antar karta ijungus kompas pasikrauna,bet atrodo tuoj bus darbalaukis o ekranas pajuoduoja ir nejokio zenklo!ka daryti??????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Ot meistreliai biggrin.gif
Teks instaliuti OS dar kartą. Tik šį kartą pasistenkite pasisamdyti normalų meistrą.
Atsakyti
kas tas OS????? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2007 01 14, 13:35)
kas tas OS????? blush2.gif  blush2.gif

operacinė sistema
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2007 01 13, 19:47)
man blogai.suinstaliavo worda,poto perkraunat kompa jis uzluzo.ekrane tik darbalaukis be jokiu irankiu juostu:tik pele laksto-daugiau nieko!tada perinstaliavo visus windowsus,pirma karta ijungus buvo gerai,antar karta ijungus kompas pasikrauna,bet atrodo tuoj bus darbalaukis o ekranas pajuoduoja ir nejokio zenklo!ka daryti??????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Nebus kartais virusu prisiveise? Na cia tik speliones, bet virusai gali buti pasislepe wordo dokumentuose.
Atsakyti
Man reikia is naujo susiinstaliuoti Windows Defender, o is Microsofto duoda tik tuo atveju, kai Windows'ai legalus? unsure.gif ohmy.gif
Atsakyti
patarkit prašau ,nesuprantu angliškai -man į emeilą atsiuntė va ką ,suprantu ,kad nemokamai čia ,bet kas -kokia programytė ????Join Now - FREE
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2007 01 14, 23:12)
patarkit prašau ,nesuprantu angliškai -man į emeilą atsiuntė va ką ,suprantu ,kad nemokamai čia ,bet kas -kokia programytė ????Join Now - FREE 

Nu nemokamai gali sau parsisiuti koki virusa, trojana, ar dar kazka panasaus smile.gif Nuoroda ten i exe faila.
Atsakyti