Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

QUOTE(Shalimar @ 2007 01 17, 21:15)
O tai jei formatuosiu tik C, tai galiu prarasti ir viska, kas yra D?  g.gif  g.gif

Galite, tačiau rekomenduojama perkelti tik dokumentus/nuotraukas/muziką ir jokių sisteminių failų.
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali man padeti.
Norint atidaryti MY DOKUMENT, NUOTRAUKAS, MUZIKA, ir kitus dokumentus ismeta tokia lentele kurioje parasyta

WINDOWS EXPLORER HAS ENCAUNTRED APROBLEM AND NEEDS TO CLOSE.WE ARE SORRY FOR INCONVENIENCE.

PLEASE TELL MICROSOFT ABOUT THIS PROBLEM.
We have created an error report that you can send to help us improve WINDOVS EXPLORER. We will treat this report as confidential and anonymous.

To see what data this error report contains, click here.
o apacioj

SEND ERROR REPORT DON'T SEND
kai paspaudziu send eror report "iesko tos klaidos' bet niekas nepasikeicia, o po to dinksta visa atidaryta informacija ir tenka vel isnaujo daryti, ir vel ismeta ta lentele . kai paspaudziu CLICK HERE ten begalo daug prirasyta informacijos kurioj as ne velnio nesusigaudau.
tai jei kas galit padekit doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 01 25, 18:35)
kai paspaudziu      CLICK HERE ten begalo daug prirasyta informacijos kurioj as ne velnio nesusigaudau.

Pateikite tą informaciją čia.
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 01 25, 17:35)
Sveiki, gal kas gali man padeti.
Norint atidaryti MY DOKUMENT, NUOTRAUKAS, MUZIKA, ir kitus dokumentus ismeta tokia lentele kurioje parasyta

WINDOWS EXPLORER HAS ENCAUNTRED APROBLEM AND NEEDS TO CLOSE.WE ARE SORRY FOR INCONVENIENCE.

man taip buna kai IE pastrigdavo kai intike ka nors uzadryti ar atidaryti bandydavau, bet kai dokumentai.. idomiai..
Bet dabar nebenaudoju ie ir viskas ok
Atsakyti
smile.gif+2007 01 25, 19:51-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 25, 19:51)
Pateikite tą informaciją čia.

Reporting details.
This error report includes; information regading the condition of Windows Explorer when the problem occurred; the operating system version and compiuter hardware in use; your Digital Product ID, which could be used to indentily your license; and the Internet Protocol (IP) addres of your compiuter.

We do not intentionally collect your files, names, addres, email addres or any other personally identifiable information. However, the error report could contain customer-specefic infomation such as data from open files. While this information could potentially be used to determine your identy, if present, it will not be used.

The data that we collect will only be used to fix the problem. If more information is available,we will tell you when you report the problem. This error report will be using a secure connection to a database With limited access and will not be used for marketing purposes.

pries savaite men perinstaliavo vindovsus, tas meistras ilgai ten tvarke ta kompiuteri, ar negalejo jis kanors netaip padaryti. Nors tas lenteles pradejo mesti pries pora dienu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 01 26, 13:17)
pries savaite men perinstaliavo vindovsus, tas meistras ilgai ten tvarke ta kompiuteri, ar negalejo jis kanors netaip padaryti. Nors tas lenteles pradejo mesti pries pora dienu. g.gif

Kažkas pas Jus įsiveisė. Čia tikrai ne pačių Windows pranešimas apie klaidą.
Atsakyti
Negaliu ištrinti vieno failo iš savo kompiuterio, rašo, kad jis yra naudojamas mastau.gif Siunčiausi .exe failą iš patikimo puslapio (bent taip turėtų būti, www.reflexive.com) ir vidury siuntimo apsigalvojau ir atšaukiau. Ant desktopo liko to exe failo ikona ir jis yra 0 kb unsure.gif Bandžiau restore į ankstesnę datą, nepadėjo unsure.gif
Atsakyti
o gal žinote kaip padaryti, naudojantis Netskape Browser, nesimatytų ko ieškojai ir kokius žodžius vedei smile.gif Niu čia aišku nieko nesupratot, tai bandysiu paaiškinti:
pvz. einu į google ir pradedu vesti kokį žodį ir man tame laukelyje apačioje atsidaro visa istorija, ko kažkada aš ieškojau....
Arba pvz. norint prisijungti supermamoje, ir parašius raidė L, irgi atsidaro apčioje laukelis ir jau mano kažkada parašytas nickas Laimė....

g.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 01 26, 16:03)
Negaliu ištrinti vieno failo iš savo kompiuterio, rašo, kad jis yra naudojamas mastau.gif Siunčiausi .exe failą iš patikimo puslapio (bent taip turėtų būti, www.reflexive.com) ir vidury siuntimo apsigalvojau ir atšaukiau. Ant desktopo liko to exe failo ikona ir jis yra 0 kb  unsure.gif Bandžiau restore į ankstesnę datą, nepadėjo unsure.gif

yra keli būdai... paprasčiausia paminėsiu
Reikia parsisiusti KillBox programike ir jos pagalba ištrinsite be problemų.
Parodote į nereikalinga faila... * ties "Delete and reboot" ir spaudžiam raudona mygtuką.
Perkrovus kompiuterį failo jau turėtu nebūti. Sėkmės.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 26, 15:26-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 26, 15:26)
Kažkas pas Jus įsiveisė. Čia tikrai ne pačių Windows pranešimas apie klaidą.

Na gal kartais galetumet patarti kur ir ko man ieskoti, ir sukuo ieskoti?
pas mane antivirusine AVG ax.gif
ji nieko nerodo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Ir dar niekur nerandu, kur yra clear history? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2007 01 26, 16:13)
o gal žinote kaip padaryti, naudojantis Netskape Browser, nesimatytų ko ieškojai ir kokius žodžius vedei smile.gif Niu čia aišku nieko nesupratot, tai bandysiu paaiškinti:
pvz. einu į google ir pradedu vesti kokį žodį ir man tame laukelyje apačioje atsidaro visa istorija, ko kažkada aš ieškojau....
Arba pvz. norint prisijungti supermamoje, ir parašius raidė L, irgi atsidaro apčioje laukelis ir jau mano kažkada parašytas nickas Laimė....

g.gif

Jei tai Nescape Navigator Edit > Preferences > Navigator > History
ar kazkas panašaus... neturėjau tiklsiai nežinau Google pasufleravo.
Jei tai IE, Mozila Firefox, Opera ... nuoroda
Atsakyti