Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios ir pigiausios vaistinės

QUOTE(obelele @ 2011 10 12, 22:09)
bazeje yra keli skyreliai

o kur mazdaug ieskoti? vakarineje galerijoje?
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 08 17, 15:22)
Sveiki, Jusu zinios pasenusios  g.gif Camelia senu senoveje duodavo 10% nuolaida viskam, dabar vos 7-8% duoda, ir tai ne viskam. Neapsigaukite!

duoda ir didesnių nuplauidų mirksiukas.gif perku tik CAMELIA vaistinėj,nors aplink yra ir kitų. Nuolaida netaikoma tik kompensuojamiems vaistams.
QUOTE(joli84 @ 2011 10 12, 14:44)
o kur kaune galima rasti kioskeliu/parduotuviu/pardaveju, kurie pardavinetu rusiskus vaistus, tepaliukus?

bazėje ir turguose mačiau.
Atsakyti

Dažnai netenka pirkti, tai pasidairau akcijų - ten ir perku.
Atsakyti
Dažniausiai lankausi „Camelia“ vaistinėse. Man labai patogi vieta, arti namų, labai maloni ir visuomet patarianti vaistininkė ir kainos geros. Ypač dabar, kai pakeitė nuolaidų korteles, tai paskutinį kartą pirkdama gavau, atrodo, net 15 proc. nuolaidą. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2011 10 21, 11:15)
Dažniausiai lankausi „Camelia“ vaistinėse. Man labai patogi vieta, arti namų, labai maloni ir visuomet patarianti vaistininkė ir kainos geros. Ypač dabar, kai pakeitė nuolaidų korteles, tai paskutinį kartą pirkdama gavau, atrodo, net 15 proc. nuolaidą.  thumbup.gif

Nuolaida su „Camelia“ kortele tikrai labai jaučiasi. Pirkau „Gliukozaminą Plius“ tai sumokėjau 16 Lt ir kelis centus. Nuolaida buvo 60 proc. ir dar užmačiau jų leidinuke, kad „Optio“ ir „Vision Express“ galima nemokamai pasitikrinti akis, nereikės siuntimo iš šeimos gydytojos, labai patogu.

Atsakyti
as tai atradau, kad perkant internetu daug pigiau pvz camelia.lt internetu uzsisakai, pristato i tavo norima vaistine, bet moki internetine kaina.

o geriausias atradimas vaistine.lt (norfos ir gintarines vaistines cia). Bent jau man reikalingi vaistai cia buvo zeeeenkliai mazesnemis kainomis
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 02, 16:45)
as tai atradau, kad perkant internetu daug pigiau pvz camelia.lt internetu uzsisakai, pristato i tavo norima vaistine, bet moki internetine kaina.

o geriausias atradimas vaistine.lt (norfos ir gintarines vaistines cia). Bent jau man reikalingi vaistai cia buvo zeeeenkliai mazesnemis kainomis

Pasidalinsiu ir aš savo gerias, teigiamais įspūdžiais apie vaistines. Anksčiau vis į Eurus eidavau – gyvenu šalia mašimos, tai patogu būdavo. bet pastaruoju metu kažkaip „Camelia“ užkabino.... ax.gif Kartą apsirgus mamai nulėkiau vaistų nuo virškinimo – likau patenkinta patarimais ir nuolaidomis. Kol kas neapvylė.

Rudenį girdėjau jie savo nuolaidų korteles atnaujino. Blyn, blogai kad jau nebestudijuoju.... L Kaimynė studentė, pateikusi studento pažymėjimą, kortelę gavo nemokamai. Sakė visą gruodį ši akcija tęsis. Sutinku, norisi vaistinei daugiau žmonių prisitraukti tokiu veiksmu. Bet vis tiek gerai, kad galvoja apie klientą ir kaip jam apsipirkti pigiau.

Tik reklamos man jų juokingos. Su diedukais. Bet čia skonio reikalas. thumbup.gif

Atsakyti
Reiks sesei pasakyt apie šią akiją smile.gif mažu dar neturi tos kortelės. Tegu įsigyja, nes tikrai pravers. Juolab kad ant nosies gripo sezonas.... Aš pati turiu ir sėkmingai naudojuosi esant progai. Seniai vaistinėj matyt buvau....tongue.gif
Atsakyti
Tau gerai, kad retai sergi, o mano šeima va jau nuo spalio galo niekaip iš virusų neišsikapstom..... sad.gif Tai vienas, tai kitas atkrentam. Užvakar eilinį kartą buvau vaistinėj – mačiau labai daug nuolaidų Camelioj priskelbta. Įvairiems vitaminams, maisto papildams. Mamai žuvų taukų Mollers cardio kalėdoms prie dovanos dapirkau. Tik 34 lt su centais mokėjau, kai reali kaina – beveik dviguba. Vaikams vitaminų irgi pripirkau – trečdaliu, perpus pigiau kaip kurie.
Atsakyti
QUOTE(lietaus debeselis @ 2011 12 14, 09:16)
Pasidalinsiu ir aš savo gerias, teigiamais įspūdžiais apie vaistines. Anksčiau vis į Eurus eidavau – gyvenu šalia mašimos, tai patogu būdavo.  bet pastaruoju metu kažkaip „Camelia“ užkabino....  ax.gif  Kartą apsirgus mamai nulėkiau vaistų nuo virškinimo – likau patenkinta patarimais ir nuolaidomis. Kol kas neapvylė.

Rudenį girdėjau jie savo nuolaidų korteles atnaujino. Blyn, blogai kad jau nebestudijuoju.... L Kaimynė studentė, pateikusi studento pažymėjimą, kortelę gavo nemokamai. Sakė visą gruodį ši akcija tęsis. Sutinku, norisi vaistinei daugiau žmonių prisitraukti tokiu veiksmu. Bet vis tiek gerai, kad galvoja apie klientą ir kaip jam apsipirkti pigiau.

Tik reklamos man jų juokingos. Su diedukais. Bet čia skonio reikalas. thumbup.gif

Man tai jų reklamos šlykščios.... Apie kainas nieko blogo negaliu pasakyt.... Neapgavo ir neapiplėšė nė karto...
Atsakyti
QUOTE(Josafina @ 2011 12 15, 12:21)
Tau gerai, kad retai sergi, o mano šeima va jau nuo spalio galo niekaip iš virusų neišsikapstom..... sad.gif Tai vienas, tai kitas atkrentam. Užvakar eilinį kartą buvau vaistinėj – mačiau labai daug nuolaidų Camelioj priskelbta. Įvairiems vitaminams, maisto papildams. Mamai žuvų taukų Mollers cardio kalėdoms prie dovanos dapirkau. Tik 34 lt su centais mokėjau, kai reali kaina – beveik dviguba. Vaikams vitaminų irgi pripirkau – trečdaliu, perpus pigiau kaip kurie.

Tikrai kad seniai buvau – apie akcijas jokios informacijos smile.gif)) Juokauju – ir taip vien akcijomis Lietuva gyvena, suspėk visas žmogau sužiūrėt, kad gudrus. Reikės nueiti kokių papildų ar vitaminų močiutei nupirkti į Camelia. Juolab kad vaistinė – praktiškai kieme. Gera ir praktiška dovana bus močiutei. Pernai kažką širdžiai, pamenu pirkau kalėdoms. Šiemet reikės irgi kažką sužiūrėt.
Atsakyti
Šiaip anksčiau skeptiškai vertinau vaistines, tačiau dabar man išties patinka Camelia, nes tikrai gerų akcijų padaro. Vakar užsukau nusipirkti vitaminų akims, o pasirodo, dar iš šampūnams 40 proc. akcija vyksta. Tikrai apsimoka, nes net Maximoj 40 proc. šampūnams nebūna, bent jau neužtikau.
Atsakyti