Man irgi kažkaip Camelia geriausią kainą duoda. Ir eilių ten niekad neužtinku, ir vaistininkės labai malonios. Nors aš palyginus reta klientė vaistinėse.
Bet kai prireikia skubiai vaistų, tai kainų nežiūriu, perku ten kur artimiausia ir vaistas ieškomas yra.
man ir camelia atrode pigesne uz euro,bet israse gyd duphaston N10.pasiskambinau i camelia,kad suzinoti kaina ir isgirdau,kad sis vaistas parduodamas tik N20lapelyje,kainos nepamenu...
is nevilties vakare nuejau i artimiausia (euro) vaistine ir buvau maloniai nustebinta,nes vaistininke pasisiule atkirpti 10tableciu is lapelio
is nevilties vakare nuejau i artimiausia (euro) vaistine ir buvau maloniai nustebinta,nes vaistininke pasisiule atkirpti 10tableciu is lapelio

Prie mano namų yra dvi vaistinės - euro ir camelia, tai tikrai camelijoj pigiau, ypač verta, kai daro dideles akcijas. buvo kosmetikai 40 proc. tai buvo tikra akcija, užsipirkau šampūnų
, kai buvo burnos priežiūrai, užsipirkau dantų pastų
o euro maxi padaro 15 ar 20 proc ir galvoja, kad jau čia gerą akciją padarė
Kiekvienam savo, bet kam mokėti daugiau, jeigu gali mokėti mažiau?

siaip ir Norfos vaistinej apsimoka per laimes valandas,duoda 10proc.ir +5proc.i kortele.tada su tais pinigais gali padengt dali mokamos sumos,ir Camelijoj tikrai kainos normalios,nors visada reikia ieskot akciju.Ar pvz.kiekviena menewsi pasiziuriu daugakciju.lt kokios akcijos kokiose vaistinese,ir tada perku

Iki šiol šventai tikėjau, kad Norfos vaistinėj kūdikių vitaminas D yra pigiausias, su nuolaida mokėjau apie 16lt. Bet užsukus į Šeimos vaistinę be jokių nuolaidų toki patys vos 9.89lt. Va tau ir akcijos bei nuolaidos.. Nors dažniausiai renkamės euro vaistinę, nes su medaus kortele neblogos nuolaidos

QUOTE(kimalaugno @ 2012 03 17, 01:49)
Iki šiol šventai tikėjau, kad Norfos vaistinėj kūdikių vitaminas D yra pigiausias, su nuolaida mokėjau apie 16lt. Bet užsukus į Šeimos vaistinę be jokių nuolaidų toki patys vos 9.89lt. Va tau ir akcijos bei nuolaidos.. Nors dažniausiai renkamės euro vaistinę, nes su medaus kortele neblogos nuolaidos 

as kazkada mokejau ~7lt,turbut priklauso nuo menesio akcijos

Man patiko Camelia elektroninėje vaistinėje. Kainos mažesnės, susirenki ramiai krepšelį, sumoki paskui vaistinėje pasirinktu adresu (į namus man atrodo, tada buvo mokestis). Aišku, tai kai skubiai kažko nereikia, nes gavau po 3 dienų. Bet greičiau, nereikia vaistininkės varinėti ir klausinėti ką turi.
QUOTE(Kina @ 2012 04 30, 14:50)
Man patiko Camelia elektroninėje vaistinėje. Kainos mažesnės, susirenki ramiai krepšelį, sumoki paskui vaistinėje pasirinktu adresu (į namus man atrodo, tada buvo mokestis). Aišku, tai kai skubiai kažko nereikia, nes gavau po 3 dienų. Bet greičiau, nereikia vaistininkės varinėti ir klausinėti ką turi.
Bet žiūriu vaistų pasirinkimas skurdesnis

Man pigiausia atrodo N Vaistinė tomis spec valandomis
Jei neskubu, visada važiuodama pro šalį sustoju nusipirkti ką reikiamo, arba pasidairau elektroninėse vaistinėse- nors reikia keletą dienų palaukti, bet kainos kartais skiriasi ženkliai, ypač patogu perkant vitaminus, kosmetiką, vaikų prekes - kurių nereikia iškart, bet galima pirkti "ateičiai", nes vistiek greit prireiks
Nesiskiria
D vitaminas yra kelių rūšių ir tikrai smarkiai skiriasi kaina
Taigi, greičiausiai skirtingose vaistinėse tiesiog skirtingus variantus pasiūlė

QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 21, 13:02)
Tiesa, dabar manau vaistine.lt pigiausia
tik kaži ar skiriasi kainos atsiimant Norfos vaistinėj ir Gintarinėj 

Nesiskiria

QUOTE(kimalaugno @ 2012 03 17, 01:49)

D vitaminas yra kelių rūšių ir tikrai smarkiai skiriasi kaina

Camelia vaistineje mano favorite
ten labai malonios vaistininkes. Patars pades, zodziu liuks