Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios ir pigiausios vaistinės

Perku Euro vaistinėj, bet tik todėl, jog ji man arčiausiai namų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 04 03, 18:36)
o as apie vaistus internete uzsiminsiu  ax.gif

yra tokia online vaistine www.100metu.lt. sako ten pigiau daug kas  smile.gif  bet nedristu apie visus vaistus taip sakyti.
man paciai keistas ivykis su sita vaistine buvo. ten galima issirinkti, uzsisakyti ir nueiti pasiimti uzsakytu vaistu i vaistine, kuria is saraso pasirenki. sumoketi vietoj galima kiek pamenu..
bet ten raso kad turi patvirtinima atsiusti i pasta kai vaistas ateina i vaistine..o man jis taip ir neatejo  schmoll.gif  tai kazkaip dingo uzsakymas.
problemu nesukele, bet kazkaip keistai.  unsure.gif

man karta reikejo tepalo,kuris tik toj vaistinej buvo..tai as paziurejau ju vaistiniu sarasa, nuejau ir nusipirkau iskart...ar pigiau nezinau,nes kitur jo tiesiog nebuvo...
Atsakyti
As stengiuos visus vaistukus, vitaminus ir kitas priemones pirkti Eurovaistinej savaitgaliais, nes buna nuolaidos 4u.gif Buna kartais, kai greitai ko prireikia, tai nusiperku vaistinej prie namu ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai Eurovaistinej perku vaistus. wub.gif
Retai kada kokioj kitoj vaistinej perku vaistus. ax.gif
Atsakyti
aš neperseniausiai atradau "Baltijos vasitinių grupės" vaistines. Tai ten kai būna akcijos neblogų variantų randu pvz šį mėn: http://www.bvg.lt/Plakatas/
Atsakyti
Tik uz Camelia
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 05 14, 19:27)
As stengiuos visus vaistukus, vitaminus ir kitas priemones pirkti Eurovaistinej savaitgaliais, nes buna nuolaidos 4u.gif Buna kartais, kai greitai ko prireikia, tai nusiperku vaistinej prie namu ax.gif

As irgi stengiuosi pirkti savaitgaliais,nuolaidas pritaiko,o dar ir euro litus dalina blush2.gif
Atsakyti
Viena aišku, kad Farma yra lupikų lupikai...Bet užtat dirba iki 22val, ir sekmadienį... Taigi, jei neskubus reikalas, visada palaukiu, kol atsidarys Camelia ir perku su nuolaidų kortele. Kaip pvz., galiu papasakoti: sūnui reikėjo gerti homeopatinius lašiukus tris mėnesius. Farmoje jie kainuoja 18lt, Camelioje 16, o dar panaudojus kortelę - keturiolika su puse lituko. Buteliuko užtenka 10dienų. Tai argi neapsimoka? O Farmos akcijinės prekės būna brangesnės, negu Camelioj be akcijos... o dar 10% nuolaidą pritaiko su kortele... Apie Eurovaistines negaliu nieko pasakyti, labai toli jos man nuo namų.
Atsakyti
o kokiom salygom ta Camelia nuolaidu kortele duoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 05 29, 09:55)
o kokiom salygom ta Camelia nuolaidu kortele duoda? g.gif

Reikia paklausti vaistininkes, duos uzpildyt prasyma ir kortele kainuos 50cnt smile.gif
Atsakyti
jau pasidariau Camelios nuolaidu kortele thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As visalaik stengiuosi pirkt eurovaistineje, kai buna nuolaidos su kortele. Jei matau, kad baigiasi kokie vaistai, tai nusiperku is anksto. Bet jei ekstra atvejis, tai perku kartais eurovaistinej, kartais kamelijoj.
Atsakyti