Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios ir pigiausios vaistinės

QUOTE(Ema_ @ 2007 06 17, 16:39)
Dažniausiai perku Euro vaistinėje...  wink.gif

dabar kai eurovaistine nedaro nuolaidos su maximos korta tai nzn net kur pigiausia liko doh.gif
Atsakyti
As manau ,kad siais laikais perkant vaistus reikia ir kainas pasiklaust.Aisku,vaistai yra vaistai ir tu juos pirksi bet kokiu atveju,bet ,jei gali rinktis,tai kodel ne pigiau?As perku kontraceptikus,tai kaip ir kiekviena menesi ta kaina primenama.Sumokejau euro vaistinej brangiau,galvoju,pabrango g.gif .Kitoj vaistinej dar galvoju paklausiu,na pigiau,net 6litais su centais.Dalina tuos euro litus kad klijentus prisiviliotu,atseit,pigiau pirksiu.Nesakau,gal ir galima ka nusipirkt,koki akcijini maisto papilda,bet su susniu receptu ir dar jei jie nekompensuojami-tikrai neapsimoka ten eit.Cia mano subjiektyvi nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2007 09 06, 18:23)
As manau ,kad siais laikais perkant vaistus reikia ir kainas pasiklaust.Aisku,vaistai yra vaistai ir tu juos pirksi bet kokiu atveju,bet ,jei gali rinktis,tai kodel ne pigiau?As perku kontraceptikus,tai kaip ir kiekviena menesi ta kaina primenama.Sumokejau euro vaistinej brangiau,galvoju,pabrango g.gif .Kitoj vaistinej dar galvoju paklausiu,na pigiau,net  6litais su centais.Dalina tuos euro litus kad klijentus prisiviliotu,atseit,pigiau pirksiu.Nesakau,gal ir galima ka nusipirkt,koki akcijini maisto papilda,bet su susniu receptu ir dar jei jie nekompensuojami-tikrai neapsimoka ten eit.Cia mano subjiektyvi nuomone ax.gif

O kokioj vaistinej pirkai kontraceptikus pigiau nei eurovaistinej? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2007 09 06, 07:49)
Radau parašyta kad Norfos vaistinių Vilniuje tik 2: viena Verkų g., o kita neradau kur.  g.gif

Kita vaistinė - Šiaurės gatvėj. N. Vilnioje, bet kad ten jau netaiko tokių nuolaidų. Atrodo tik 3 procentai, didesnės - tam tikromis valandomis.
Aš šiaip euruose ir camelijoj perku.
Atsakyti
O as dabar perku tik Norfos vaistinej. Su norfos kortele 20%. Tik kad mano perkamom vaistinej ta laika padare 8-9 ir 14-15. Bet atsitaikysiu. Pirkadama kontr. zieda gaunu vos ne 9 lt nuolaidos. thumbup.gif sumoku tik 35 su centais. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 09 06, 07:57)
dabar kai eurovaistine nedaro nuolaidos su maximos korta tai nzn net kur pigiausia liko  doh.gif

Nera
QUOTE(Tučka @ 2007 09 07, 07:56)
O kokioj vaistinej pirkai kontraceptikus pigiau nei eurovaistinej?  bigsmile.gif

Norfoj

QUOTE(dira @ 2007 09 07, 18:25)
Kita vaistinė - Šiaurės gatvėj. N. Vilnioje, bet kad ten jau netaiko tokių nuolaidų. Atrodo tik 3 procentai, didesnės - tam tikromis valandomis.
Aš šiaip euruose ir camelijoj perku.

20% nuo 14-15 val. labai apsimoka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi Eurovaistineje dabar nuolaidu nera tai turiu Camelios nuolaidu kortele tai ten ir perku. Ir buvau labai maloniai nustebinta kai nuejus i Camelia su kompensuojamu vaistu knygute uz vaistus nesumokejau nei cento, nors pries tai buvau Eurovaistineje tai pasake kad teks damoketi 28 Lt. mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2007 09 17, 22:35)
Kadangi Eurovaistineje dabar nuolaidu nera tai turiu Camelios nuolaidu kortele tai ten ir perku.  Ir buvau labai maloniai nustebinta kai nuejus i Camelia su kompensuojamu vaistu knygute uz vaistus nesumokejau nei cento, nors pries tai buvau Eurovaistineje tai pasake kad teks damoketi 28 Lt.  mega_shok.gif

O kiek procentų kompensuojami vaistai pas jus buvo?
Atsakyti
100 procentu vaikui kompensuojami ax.gif
Atsakyti
Perku Norfos vaistinej su kortele ir Camelijoj irgi su nuolaidu kortele. Eurovaistinej elastinis bintas buvo vos ne 10 lt, o Camelijoj nekainavo 8 lt. Va jums ir kainu skirtumas smile.gif. Ate, Eurovaistine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 gruodžio 2007 - 22:46
Ir aš pradėjau lankytis Camelijoj ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai perku vaistukus Euro arba Camelijos vaistinese, ten pigiau ir arti namu smile.gif
Atsakyti