QUOTE(ziezulablond @ 2008 04 14, 10:40)
Šis prekės ženklas - tai Maximos nuosavybė. Kuo jie skiriasi
skaityk čia.
Aš asmeniškai visada žiūriu, kad būtų Ekoagros ženklas dar šalia, nes vien Maximos teiginiu, kad čia neva geri gaminiai nepasitikiu, pvz. Linea vitalis jogurte radau kenksmingų E, jau nepamenu kokių. Tai vat ir sveiki produktai
Pritariu
ziezulaiblond, aš irgi žiūriu sertifikatų, Lietuvoje - būtent Ekoagros. Apie maximines sultis jau rašiau
čia.
Nors šiaip pirmiausia įėjus į maximą žygiuoju prie ekologiškų prekių lentynos ir pirmiausia ko reikia renkuosi iš ten, o tik po to ko dar trūksta einu prie kitų lentynų, bet pvz. "ekologiškų" marinuotų agurkėlių ir burokėlių neperku. Na ir kas, kad parašyta ekologiški, ir dar kažkoks eko-agro-sert tipo "ženklas". Mane maxima tiek kartų išdūrė, kad aš jos ženklais nepasitikiu

nori man sustumt agurkėlius brangiai

ir visai neaišku ar ekologiškus
Vakar pvz. ant lentynos parašyta, kad ekologiška figų uogienė 8,99 Lt, kasoj muša 11,99 Lt, ot nervina

ne dėl to, kad 3 Lt yra nerealaus dydžio pinigai, bet kam apgaudinėt

pvz kiviai ekologiški 12,99 Lt

ir pasilaužiau, bet pirkau. Svarbiausia, kad sprendimą pirkti priėmiau žinodama kainą, o ne apgauta
Pasigailėjau, kad IKI neėmiau ekologiškų kivių už 9,99 Lt...

Tipo brangu buvo
Ir ne tik maximoj netikiu parduotuvės žymėjimais, ir IKI "Sveikas pasirinkimas" pažymėta ir prie ekologiškų vaisių, ekologiško pieno, ir prie dirbtinių saldiklių

Vat ir prisipirktum visiškų nesąmonių

jei pats nežinotum kaip atsirinkt