Įkraunama...
Įkraunama...

TOEFL kokia patirtis?

QUOTE(dimming @ 2010 06 01, 21:26)
surinkau nuorodas i kruva is Interneto smile.gif

testai, pratimai padedantys pasiruosti TOEFL

bet  realiai cia kaip priedas gali buti, nes rimtas vadovelis butinas
sveikos panos, o kur dar galima rasti medžiagos? Reikalas prispyrė išsilaikyti, bet net neįsivaizduoju nuo ko pradėti smile.gif
Atsakyti
Sveiki;) as irgi nusprendziau, kad reikia issilaikyt ta testuka, just in case, tai paskutinis yra vasari0 26. ar bus laikanciu?
esu parsisiuntus english tests materials (gre, toefl, ielts) bet apie 2 gb. tai nezinau kokiu budu cia perduot.
realiai nieko nesiruosiu, nes tyngiu, bet tuo paciu ir baisu smile.gif

Papildyta:
gerai pati nusisnekejau cia smile.gif nezinau is kur istraukiau, kad vasario 26 paskutinis testas..matyt kai ziurejau dar 2010 metais nebuvo ideta tolimesnio tvarkarascio smile.gif tai viskas gerai. persiprasau:) reiskias daugiau laiko bus! ..nesiruosimui:)
Atsakyti
man tai įdomu kaip išlaikysiu, nes ruošiuosi panašiai kaip Venice blush2.gif mama sako, kad dar matyt nelabai prispyrė. Anglų žinios neblogos, bet pasiėmus gramatikos testus... o vargeli, viskas primiršta doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Laikiau ir as testą, visai neseniai, birželio 17. Gavau is iBT 81, reikia 83... blink.gif
Ruosiaus apie 2 menesiukus. Del medziagos jei kam reikia, galiu pasidalint, turiu testus kompe kaplan(beje patys geriausi mano ir kiek pastebėjau daugumos nuomone), Longman, Cambridge, Barron. Jei ka domina, galiu torrenta atsiust, 4Gb ir mėgaukitės biggrin.gif

Siaip įdomu iš laikiusiųjų, mane taip suhimičino triukšmas. Laikiau Kaune ir nors buvo tik 4 vietos, bet ausinės kiekvieną garselį praleido!! Kalbėjom visi galima sakyt vienu metu, kalbi kalbi ir staiga kitas prie pat pradeda šnekėt. Per Readinga ir Listeninga viena moteris savo atsakymus garsiai pradėjo skaityt, susikaupt neina..Rašįai rašinėlį, o už sienos girdi kaip ofise kalba žmonės, šneka tel. ir pan.. blink.gif Sakykit kur jūs laikėt ir kaip dėl ausinių izoliacijos? smile.gif
Atsakyti