Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis. Kokia, nuo kada, kaip gaminti?

Mes zuvyte valgom nuo 9 men,nelabai mano mazyliui ji patinka,bet kartas nuo karto vistiek duodu g.gif ,juk sveika thumbup.gif
Atsakyti
Na va pasiskaiciau reiks jau ir mums pradeti ragauti zuvies.
Atsakyti
Idomios tos gydytojos, kiekviena savaip sako, kada jau pradeti, mums pvz sake, kad neanksciau 10 men, tai va sakiau reikes jau pradeti, bet vis neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
Mes šiandien pabandėm ir sūnelis labai skaniai valgė, manau jau mėsa nusibodo. Mums 8 mėn. ax.gif
Atsakyti
Mum gydytoja leido ir pati skaičiau jog galima duoti nuo 10 men rolleyes.gif
Atsakyti
o mano brolio zmona dave zuvies jau nuo 5 men savo dukrytei, mano maziukui irgi bus 5 men kita savaite bet nezinau ar duoti jam dar zuvytes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 25 vasario 2007 - 13:48
QUOTE(deivydukomama @ 2007 02 25, 13:47)
o mano brolio zmona dave zuvies jau nuo 5 men savo dukrytei, mano maziukui irgi bus 5 men kita savaite bet nezinau ar duoti jam dar zuvytes  g.gif

na, mano subjektyvia nuomone, nuo 5men truputuka dar ankstoka mazyliui zuvyte duot ax.gif
mes pradejom nuo 8men- valgom skaniai, jokios alergijos nepastebejau bigsmile.gif
valgom juros lydeka ir menkiu file 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 01 27, 22:44)
mamytes gal koki skanu receptuka zinote  su zuvyte? parasykit lauksim. bigsmile.gif

žuvies pudingas

100g sterko arba menkės, 2 riekelės batono, 1 kiaušinio trynys, 1 kiaušinio baltymas, 1/4 stiklinės pieno, 1/2 arb. šaukštelio sviesto, truputis džiūvėsiu, druskos.

žuvį 2 kartus sumalkite su piene išmirkytu batonu, pasūdykite ir praskieskite pienu iki košės konsistencijos. įdėkite kiaušinio trynio, išmaišykite. baltymą suplakite ir atsargiai įmaišykite į žuvies masę. paruoštą tyrę sudėkite į sviestu pateptą puodelį, apibarstykite džiūvėsiais, uždenkite pergamentinio popieriaus skrituliu, iki pusės įstatykite į indą su verdančiu vandeniu ir virkite 45min.
pudingą patiekite su daržovių arba bulvių tyre.
taip pat gaminami vištienos, veršienos, kepenėlių pudingai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
maniškei jau 3 metukai, o žuves ne už ką nevalgo smirda jai schmoll.gif , o vat ikrus gali šaukštu valgyti smile.gif
Atsakyti
mes tai pirma pabandem pirktine kosele su zuvim,alergijos nebuvo,o tada
lasisa emem skanauti,labai patinka thumbup.gif mums 9men,pradejom nuo 8men
Atsakyti

QUOTE(ugninemere @ 2007 02 26, 18:00)
žuvies pudingas

100g sterko arba menkės, 2 riekelės batono, 1 kiaušinio trynys, 1 kiaušinio baltymas, 1/4 stiklinės pieno, 1/2 arb. šaukštelio sviesto, truputis džiūvėsiu, druskos.

žuvį 2 kartus sumalkite su piene išmirkytu batonu, pasūdykite ir praskieskite pienu iki košės konsistencijos. įdėkite kiaušinio trynio, išmaišykite. baltymą suplakite ir atsargiai įmaišykite į žuvies masę. paruoštą tyrę sudėkite į sviestu pateptą puodelį, apibarstykite džiūvėsiais, uždenkite pergamentinio popieriaus skrituliu, iki pusės įstatykite į indą su verdančiu vandeniu ir virkite 45min.
pudingą patiekite su daržovių arba bulvių tyre.
taip pat gaminami vištienos, veršienos, kepenėlių pudingai.
user posted image
user posted image

Labai ačiū. Mes dar nevalgom žuvies ir kiaušinio baltymo, bet nusikopijavau receptuką. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddoovviillėė @ 2007 02 27, 17:34)
Labai ačiū. Mes dar nevalgom žuvies ir kiaušinio baltymo, bet nusikopijavau receptuką.  thumbup.gif

mums gydytoja sake no 8 menesiu, bet naturalia - kad kas nors pagautu. Turim seneli zveja - jau pagavo lydeka, tai saldiklyje laukia, kol sukaks 8 menesiukai, nedaug laukti liko
Atsakyti