QUOTE(Marinacka @ 2006 03 15, 13:55)
As manau jog pedkelnes tai stiliaus arba etiketo aksesuaro dalis. Tikrai neverta jo nesioti po kelnemis, labiau tiktu nesioti puskojines
Isimtis jei salta medvilnines pedkelnes
Nesutinku, kad pėdkelnės būtinai etiketo dalis.
Pagal etiketą, tai visą vasarą, net pačiomis karščiausiomis dienomis, darbe reikia dėvėti pėdkelnes prie sijono - čia sutinku. (bet priklauso ir nuo darbo

)
Bet kad etiketo taisyklės ką nors sakytų apie pėdkelnes po džinsais žiemos metu, dar neteko girdėti. Apskritai etiketas ir džinsai man kažkaip priešingi poliai
Jei žiemą mūvėčiau džinsus, kurie nuo šalčio kartais net suragėja, ir neapsimaučiau pėdkelnių, šaltis/peršalimas ir problemos su sveikata garantuoti.
Niekada net negalvojau apie pėdkelnes po kelnėmis kaip apie stilių/etiketą/aksesuarą. Žiemą dėviu šiltas kelnes, pro jas jokios pėdkelnės nepersimato.
Visą gyvenimą šaltu sezonu dėviu pėdkelnes po kelnėmis - nuo vėlyvo rudens iki ankstyvo pavasario (tiesą pasakius, dar ir dabar dėviu, laukiu 'tikro' pavasario), taigi praktiškai pusę metų
Neturiu problemų nei su smukimu, nei su išlendančiu juosmeniu.
Man svarbiausia - sveikata, ir taip greit persišaldau. O su pėdkelnėm man ir šilta, ir patogu.
Net keista, kad tiek daug pėdkelnių 'nemylėtojų'. Kartais pagalvodavau, kaip vyrams žiemą nešalta (ypač su džinsais) tik su trumpom kojinėm po kelnėm, o, pasirodo, nemaža dalis moterų irgi be pėdkelnių žiemą vaikšto