Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

QUOTE(Tvarkele-Mute @ 2006 03 20, 17:33)
Jau tik nesakykit, kad pedkelnemis sildote sanarius, saugotes nuo salcio  biggrin.gif  biggrin.gif  Juk pedkelnes istikruju tik aksesuaro, etiketo, stiliaus dalis.<...> ma sintetika sukelia labai nemalonius pojucius.

O kodel gi ne? Ne visos sintetines pedkelnes po dzinsais devi, pasidairyk parduotuvese - ir medvilniniu ir kokiu tik nori pedkelniu aptiksi tongue.gif
O jeigu netiki, kad pedkelnes saugo nuo salcio, apmauk viena koja kojine, o kitos - ne, ir pabegiok vesiu oru, tada grizus namo palygink abieju koju spalvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nenesioju schmoll.gif nepatogu. Kazkaip dar nesusalau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tvarkele-Mute @ 2006 03 20, 20:33)
Jau tik nesakykit, kad pedkelnemis sildote sanarius, saugotes nuo salcio  biggrin.gif  biggrin.gif  Juk pedkelnes istikruju tik aksesuaro, etiketo, stiliaus dalis.

Patikek, butent saugausi nuo salcio! mirksiukas.gif Ir man tai puikiai sekasi thumbup.gif

Kol nenesiojau pedkelniu po kelnemis, turejau problemu su slapimo pusle visu saltu periodu. Dabar viskas susitvarke cool.gif

Siaip tai cia kaip kam - vienos vazineja i darba savo automobiliu, kitos turi ilgai transporto laukti stotelese. Kadangi siuo metu priklausau pastarosioms, tai niekur nedingsi - pedkelnes tampa geru draugu rolleyes.gif

Atsakyti
Kad ir kaip nemėgstu pėdkelnių po kelnėmis doh.gif , nepatogiai man su jomis, bet šią žiemą tikrai be jų neapsiėjau, teko mautis dry.gif , o kai nėr tokių speigų mieliau renkuosi kojines iki kelių thumbup.gif , jaučiuosi daug patogiau tongue.gif
Atsakyti
Aš tai visada žiemą pasivelku pėdkelnes po kelnėmis, nes žymiai šilčiau. kai reikia stotelėje pastovėti, tai be pėdkelnių, labai šalta.
Atsakyti
aš irgi neturiu nieko prieš pėdkelnes po kelnėmis. be to džinsai labai šaltį traukia, keliai net nutirpdavo iš šalčio. specialiai žiemai perkuosi pėdkelnes. man tai nesukelia jokio diskomforto. šią žiemą tik į parduotuvę prie namų pėdkelnių nesimaudavau
Atsakyti
QUOTE(Marinacka @ 2006 03 15, 13:55)
As manau jog pedkelnes tai stiliaus arba etiketo aksesuaro dalis.  Tikrai neverta jo nesioti po kelnemis, labiau tiktu nesioti puskojines

Isimtis jei salta medvilnines pedkelnes  smile.gif

Nesutinku, kad pėdkelnės būtinai etiketo dalis.
Pagal etiketą, tai visą vasarą, net pačiomis karščiausiomis dienomis, darbe reikia dėvėti pėdkelnes prie sijono - čia sutinku. (bet priklauso ir nuo darbo mirksiukas.gif )
Bet kad etiketo taisyklės ką nors sakytų apie pėdkelnes po džinsais žiemos metu, dar neteko girdėti. Apskritai etiketas ir džinsai man kažkaip priešingi poliai ax.gif
Jei žiemą mūvėčiau džinsus, kurie nuo šalčio kartais net suragėja, ir neapsimaučiau pėdkelnių, šaltis/peršalimas ir problemos su sveikata garantuoti.

Niekada net negalvojau apie pėdkelnes po kelnėmis kaip apie stilių/etiketą/aksesuarą. Žiemą dėviu šiltas kelnes, pro jas jokios pėdkelnės nepersimato.

Visą gyvenimą šaltu sezonu dėviu pėdkelnes po kelnėmis - nuo vėlyvo rudens iki ankstyvo pavasario (tiesą pasakius, dar ir dabar dėviu, laukiu 'tikro' pavasario), taigi praktiškai pusę metų ax.gif
Neturiu problemų nei su smukimu, nei su išlendančiu juosmeniu.
Man svarbiausia - sveikata, ir taip greit persišaldau. O su pėdkelnėm man ir šilta, ir patogu.
Net keista, kad tiek daug pėdkelnių 'nemylėtojų'. Kartais pagalvodavau, kaip vyrams žiemą nešalta (ypač su džinsais) tik su trumpom kojinėm po kelnėm, o, pasirodo, nemaža dalis moterų irgi be pėdkelnių žiemą vaikšto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 03 24, 22:09)

Niekada net negalvojau apie pėdkelnes po kelnėmis kaip apie stilių/etiketą/aksesuarą. Žiemą dėviu šiltas kelnes, pro jas jokios pėdkelnės nepersimato.

Tiesa, po kelnem pedkelnes ne aksesuaro dalis, tuo labiau ne etiketo ir visai jokio stiliaus neformuoja. Mano manimu pedkelnes ir kelnes tai dvi priesingybes, kalbu apie sintetines pedkelnes. Kurkas patogiau ir silciau po kelnes detis pedkelnes su medvilne ir silciau, ir patogiau. 20 den arba 40 den ziema pedkelnes po kelnemis nesusildis schmoll.gif

Nieko, gal but greit pavasaris, jei toks dar gali buti doh.gif , o tada sijonuka ir kokias rastuotas pedkelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2006 03 21, 10:25)
Niekada nenesioju schmoll.gif nepatogu. Kazkaip dar nesusalau ax.gif

Pritariu emiru nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi ziemas jas deviu po kelnem, esu didele saltmire, tad man jos butinos.... sad.gif kad ir kaip man jos nepatiktu, nes po to sausa koju oda buna...
Atsakyti
sorry, bet jau tikrai neskieskit kad nesalta. kai man buvo trylika metu, tai as irgi mamai sakydavau kad ir be petkelniu man silta kai -30, ir plaukai uzdengia ausis tad kepures nereikia, ir kumstiniu pirstiniu nereikia ziema nes ir pirstuotos pakankamai siltos. Bet kai taip sako suaugusi moteris tai mazu maziausiai juokinga..kas cia-perdeti kompleksai ar noras buti visad grazesniai, geresniai, ar nezinau: va, pas ja islindo pedkelniu krastelis, o pas mane ne! kaip saunu!?
Gyvenam ne toj klimato zonoj kad cia reiktu kokiu tai madu ar kaip kazkas cia is nezinojimo kaip save motyvuoti pasake "etiketo" laikytis, nes realiai tie mados grandiozai kurie kuria visa sita kultura tikrai nesioreintuoja i -30 aplinka..
Atsakyti
Ir man patinka pėdkelnės. Su jomis jaučiuosi žymiai geriau, o kad šilčiau tai ir taip aišku. Man jau šalta pasidaro nuo rudens, tai ir nešioju. Jau galvojau pavasaris - bandžiau be pėdkelnių pavaikštinėt... Tai teko man jų gražiai atsiprašyt, dar reik padraugaut. Šalta man dar. smile.gif
Atsakyti