as nenesioju pedkelniu, man nepatogu, geriau apsimaunu kokias ilgas iki keliu kojines su juokingais piesinukais
o mano mama pastoviai nesioja ziema, tai ir vargsta, nes jei jos alergija sukelia
po kelnemis nenesioju pedkelniu, labai jau nepatogu
kazkada mokyklos laikais nesiojau, bet dabar tikrai ne. tad dazniau deviu sijona
QUOTE(Bajm @ 2006 12 20, 13:41)
aš labai blogai jausčiausi su pėdkelnėm, stora ir negraži
ir nepatogu
tad belieka šalti
ir nepatogu
tad belieka šalti
Na taip, pėdkelnės ne kūdina, o storina, nes prisideda ant šlaunikių po porą centimetrų.. Bet abejoju, ar dėl to pradedi atrodyti negraži
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 20, 13:56)
na pedkelnes tai pora cm neprideda prie slaunu
jos max poros mm storio
bet as irgi kazkaip negerai su jom jauciuos,tarsi storintu
deduos jei jau laaabai salta 15-20 salcio,siaip stengiuos vengt,deduos kojines iki keliu
bet as irgi kazkaip negerai su jom jauciuos,tarsi storintu
Em.. Čia vietoje tų centimetrų turėjo milimetrai būt
Na man atrodo geros pėdkelnės puikiai apspaudžia šlaunis ir jos tik gražiau žiūrisi, net po labai aptemtom kelnėm.
as tai nemegstu tokio varianto....man tada kelnes kazkaip sukasi aplink kojas
Nea
Man jos visada smunka ir tuo paciu traukia dzinsus zemyn..Dabar ieskau storesniu spalvotu kojiniu, mazdaug tokiu:

nesioti po suplesytais dzinsais ziema...
Bet kol kas niekur neradau graziu spalvu uz normalia kaina...Visose pardose tik permatomos juodos arba kuno spalvos...

nesioti po suplesytais dzinsais ziema...
Bet kol kas niekur neradau graziu spalvu uz normalia kaina...Visose pardose tik permatomos juodos arba kuno spalvos...
Ne as jau nebe tokio amziaus,kad del grozio sveikata prarasciau...
Nemegstu as ju,bet ale kai salta deduosi kuo siltesnes ir dzin tie 2mm.O geros pedkelnes tikrai nesmunka.
Nemegstu as ju,bet ale kai salta deduosi kuo siltesnes ir dzin tie 2mm.O geros pedkelnes tikrai nesmunka.