Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

as nenesioju pedkelniu, man nepatogu, geriau apsimaunu kokias ilgas iki keliu kojines su juokingais piesinukais bigsmile.gif o mano mama pastoviai nesioja ziema, tai ir vargsta, nes jei jos alergija sukelia unsure.gif
Atsakyti
po kelnemis nenesioju pedkelniu, labai jau nepatogu ax.gif kazkada mokyklos laikais nesiojau, bet dabar tikrai ne. tad dazniau deviu sijona 4u.gif
Atsakyti
Kadangi aš sugebu labai greitai peršalt, tai žiemos neįsivaizduoju be pėtkelnių. Nesvarbu ar prie sijono, ar po kelnėmis.
Kaip čia kai kurios rašėte, kad pėtkelnės smunka.. tai, kad su lycra, kurios yra, man kuo puikiausiai apsitempia ir nė trupučio nesmunka thumbup.gif
Atsakyti
aš labai blogai jausčiausi su pėdkelnėm, stora ir negraži blink.gif
ir nepatogu
tad belieka šalti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 20, 13:41)
aš labai blogai jausčiausi su pėdkelnėm, stora ir negraži blink.gif
ir nepatogu
tad belieka šalti blush2.gif

Na taip, pėdkelnės ne kūdina, o storina, nes prisideda ant šlaunikių po porą centimetrų.. Bet abejoju, ar dėl to pradedi atrodyti negraži smile.gif . Kvepia nusistatymu blush2.gif
Atsakyti
na pedkelnes tai pora cm neprideda prie slaunu biggrin.gif jos max poros mm storio biggrin.gif
bet as irgi kazkaip negerai su jom jauciuos,tarsi storintu tongue.gif deduos jei jau laaabai salta 15-20 salcio,siaip stengiuos vengt,deduos kojines iki keliu
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 20, 13:56)
na pedkelnes tai pora cm neprideda prie slaunu biggrin.gif jos max poros mm storio biggrin.gif
bet as irgi kazkaip negerai su jom jauciuos,tarsi storintu tongue.gif deduos jei jau laaabai salta 15-20 salcio,siaip stengiuos vengt,deduos kojines iki keliu

Em.. Čia vietoje tų centimetrų turėjo milimetrai būt blush2.gif .. Nušnekėjau šiek tiek.. Vieną galvojau, kitą parašiau, nu žodžiu 4u.gif
Atsakyti
Na man atrodo geros pėdkelnės puikiai apspaudžia šlaunis ir jos tik gražiau žiūrisi, net po labai aptemtom kelnėm.
Atsakyti
as tai nemegstu tokio varianto....man tada kelnes kazkaip sukasi aplink kojas beee.gif
Atsakyti
as irgi nemegstu, tiksliau nekenciu mautis pedkelniu po kelnemis doh.gif
kad ir kokia salta ziema buna, niekada nesimaunu
jau geriau is tikruju ilgos kojines, ir smagu ir miela ir neerzina smile.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif Man jos visada smunka ir tuo paciu traukia dzinsus zemyn..Dabar ieskau storesniu spalvotu kojiniu, mazdaug tokiu:
user posted image
nesioti po suplesytais dzinsais ziema...
Bet kol kas niekur neradau graziu spalvu uz normalia kaina...Visose pardose tik permatomos juodos arba kuno spalvos...
Atsakyti
Ne as jau nebe tokio amziaus,kad del grozio sveikata prarasciau...
Nemegstu as ju,bet ale kai salta deduosi kuo siltesnes ir dzin tie 2mm.O geros pedkelnes tikrai nesmunka.
Atsakyti