Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

niekad nedeviu pedkelniu po kelnem, nes man nepatogu blink.gif
Atsakyti
Kai buna labai salta , tai uzdedu pedkelnes, nes sveikata man tikrai brangi smile.gif
Atsakyti
kad ir koks saltis, niekada nedeviu pedkelniu po kelnem. man labai nepatogu, jauciuosi suvarzyta.
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 03 04, 12:33)
niekad nedeviu pedkelniu po kelnem, nes man nepatogu  blink.gif

drinks_cheers.gif man irgi nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
labai nepatogu ir man...frrr....siaubas schmoll.gif
Atsakyti
NEMEGSTU PEDKELNIU NET IR PRIE SIJONO AR SUKNELES, JEI KUR EINU VISADA DEDUOSI PRIKLIJUOJAMAS PEDKELNES thumbup.gif
Atsakyti
visada deviu, kai buna salta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuoskytej: 06 kovo 2007 - 12:03
ir as labai nemegstu pedkelniu po kelnem schmoll.gif bet jei labai salta..tenka detis unsure.gif susalusi ir demeta koju oda man labiau nepatinka, nei tos pedkelnes.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 03 05, 22:41)
kad ir koks saltis, niekada nedeviu pedkelniu po kelnem. man labai nepatogu, jauciuosi suvarzyta.

Aš irgi niekad nedėviu pėdkelnių po kelnėm, nes žiauriai nepatogu, nesmagus jausmas, fui. O jei pasilenkus dar tos pėdkelnės iš kelnių pro viršų išlenda, tai išvis baisiai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
[quote=ievukass,2007 03 06, 17:16]
O jei pasilenkus dar tos pėdkelnės iš kelnių pro viršų išlenda, tai išvis baisiai atrodo schmoll.gif

drinks_cheers.gif
dar labai baisu, jei jos suplysta netycia po kelnem, tai jausmelis, kad su kiaurom kelnem vaikstai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 06 kovo 2007 - 19:18
grieztai ne pedkelnems po kelnem nono.gif nebent tai butu ziemos metas ir kokios platesnio pasiuvimo kelnes
Atsakyti
per ziemos salcius pedkelnes po kelnemis man tiesiog issigelbejimas, nes nepernesu salcio rolleyes.gif
Atsakyti