Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

nešioju pėdkelnes po kelnėmis ir nekvaršinu sau dėl to galvos tongue.gif
įprastas reikalas kiekvieną žiemą ir rudenį.
Atsakyti
As tai nenesioju, nes atradau priklijuojamas kojines, kurios po kelnem nesioti daug patogiau ir juosmuo neislenda ir neverzia ir po sortukais tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei labai šalta, nešioju ir nesuku galvos, kas kam ir kaip pasirodys. Gyvenu savo, o ne kitų gyvenimus.
Atsakyti
Aš laaabai nemėgtu kojakelnių dėvėt po kelnėmis, geriau jau tada su sijonu vaikščioti biggrin.gif O šalčio problemą sprendžiu taip: arba perkuosi storesnes kelnes, arba po plonom kelnėmis aunuosi aukšto aulo batus ir velkuosi ilgesnį paltą/striukę ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nobody: 24 gruodžio 2006 - 13:31
QUOTE(nobody @ 2006 12 24, 14:30)
Aš laaabai nemėgtu kojakelnių dėvėt po kelnėmis, geriau jau tada su sijonu vaikščioti  biggrin.gif O šalčio problemą sprendžiu taip: arba perkuosi storesnes kelnes, arba po plonom kelnėmis aunuosi aukšto aulo batus ir velkuosi ilgesnį paltą/striukę ir liuks  thumbup.gif

as irgi negaliu pedkelniu po kelnem mautis. man tai yra ziauriai ziauriai nepatogu, daug blogiau, nei salti. bet pastebejau, kad kojos priprato ir nebesalta. ypac, kai si sezona atsirado visokiu dzinsiuku aptemptu, susikisi i ilgus batus ir tikrai nesalta. juolab, kad tos ziemos dar ir nebuvo tongue.gif
Atsakyti
As tai propoguoju sita dalyka.. blush2.gif ypac ziema per salcius.. nes salta kitaip.. ax.gif siaip saltmire esu doh.gif tai man tikras issigelbejimas pedkelnes po kelnem rolleyes.gif
Atsakyti
Man asmeniskai pedkelnes vienas bjauriausiu "rubu", o dar jei po kelnem, tai is viso nesamone schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
dar is vaikystes bloi atsiminimai su situo reikalu doh.gif mama versdavo per salcius mautis... kazkoks nemalonus jausmas su tom pedkelnem schmoll.gif jau geriau tada nusipirkti siltas kelnes (turiu tokius dzinsus pasiltintus thumbup.gif ) o kadangi dar visada palta nesioju tai dabar jau niekas neprivers tu pedkelniu po kelnem mautis schmoll.gif
Atsakyti
keista tema apie pėdkelnes po kelnėm, tyriu pasakyti... ir ji kilo greičiausiai ne iš pasidūsavimų prie pėdkelnių krautuvės, o iš smalsumo ir gal kažkiek pavydo, kai tūla moterėlė, nusirenginėdama viešo naudojimo vietoj (pvz. baseine ar sporto klube) ir stengdamasi kad kas nepastebėtų jos "apatinių" pėdkelnių nubėgusiom akim, mato jaunas mergikes, kurios net ir spaudžiant žiemos šalčiams po džinsiukais jų nedėvi.
Tiesą sakant, kartą man pačiai klube teko matyti labai įspūdingos išvaizdos panikę, kuri nedėvėjo anei kelnaičių - tiesiog va taip vat bigsmile.gif. Turbūt ji buvo be galo moderni ir šiuolaikiška, o gal net užsienietiška cool.gif cool.gif cool.gif
Paskaičius kai kuriuos komentarus, susidaro įspūdis, kad dėvėti pėdkelnes po kelnėmis yra tikra TAMSA blink.gif
Ei, mergytės, nurimkit - visa turi savo pliusų ir minusų. Jei jumi patinka - visad prašom šaldytis ir koduoti sau ateity ginekologines ir šlapimo sistemos ligas, bet nereikia smerkti tų, kurios sveikatos, higienos ir patogumo sumetimais naudojasi pėdkelnėmis nono.gif
Aš pėdkelnes dėviu pagal situaciją, ir nemanau kad jos išlenda man iš po džinsų ar kt. kelnių - tam yra pėdkelnės trumpu juosmeniu. Be to, vasarą (kai nėra labai karšta), su pėdkelnėmis aš jaučiuosi kur kas patogiau, nes kelnės nelimpa prie kojų, o žiemą su jomis tiesiog šilčiau.
Net ir 40 denų pėdkelnės NESTORINA - ką čia jūs paistot??
Atvirkščiai - Jeigu pėdkelnės su elastingomis kelnaitėmis ir turi daugiau elastano - jos kaip tik patobulina kūno formą, sustandina užpakaliuką ir nugludina šlaunis. Galiausiai, per jas mažiau persimuša kelnaitės/stingai.
Bjauru žiūrėti kai jaunos panelės vaikšto ant džinsų (žemu juosmeniu) diržo drimbančiais lašekais ar pro plonas kelnes persimuša celiulitai. O dar geriau - kai ant šviesių kelnių matosi prakaito dėmės pakinkliuose ir... ant užpakalio... karsta.gif
Kažkur teko skaityti, kad prancūzai apskritai apnuogintas kojas laiko vulgarumu, bet dėvėti prastos kokybės pėdkelnes (minėtas iš turgaus), be abejo yra kur kas blogiau... Nenuostabu kad jos kai kam ir nepatogios... o argi gali būti kitaip???...
Atsakyti
pavasari ar vasara(!) tai tikrai ne uz ka nenesiociau pedkelniu po kelnemis doh.gif
ziema dar ziema, nors ir tai ziauriai nepatogu
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2007 01 02, 00:28)
pavasari ar vasara(!) tai tikrai ne uz ka nenesiociau pedkelniu po kelnemis

nemanau, kad kas vasarą jas ir nešioja po kelnėmis doh.gif lotuliukas.gif

------
kam nepatinka, kas nenešioja ir žiemą, o kam patinka/ šilta/ patogu- mūvi ir vargo nemato biggrin.gif nematau čia tragedijos biggrin.gif tik nereikia švaistytis pareiškimais "bjauru-šlykštu-siaubas-kaimas" ir pan. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapnu sala @ 2007 01 02, 11:01)
nemanau, kad kas vasarą jas ir nešioja po kelnėmis doh.gif  lotuliukas.gif

------
kam nepatinka, kas nenešioja ir žiemą, o kam patinka/ šilta/ patogu- mūvi ir vargo nemato biggrin.gif  nematau čia tragedijos biggrin.gif  tik nereikia švaistytis pareiškimais "bjauru-šlykštu-siaubas-kaimas" ir pan. doh.gif  lotuliukas.gif

Pritariu visu 100. Aš taip pat nešioju, o kad nelystų iš po kelnių juosmens, tai nešioju (ir apskritai paskutiniu metu) pažemintu liemeniu thumbup.gif .
Atsakyti