Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

Nieko siame devejime blogo nematau, o tik pliusus, bent is savos varpines galiu paskalambint - saltuoju metu laiku po plesytais dzinsais nieko geriau ir nesugalvosi. biggrin.gif Esu plesytuku myletoja, negaliu sau net pagalvoti, kad varksiukai zemuzes metu bus uzgrusti spintoje. schmoll.gif
Atsakyti
Patogios medvilnines pedkelnes ir silta ir patogu, ziema visada deviu.
Atsakyti
Gerai,bet nedėviu,nes nepatogu.Mano visi džinsai yra pakankamai aptempti,tai negaliu niekaip pėdkelnių po apačia mautis... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fragila @ 2010 02 01, 16:26)
Patogios medvilnines pedkelnes ir silta ir patogu, ziema visada deviu.

man tai laaaabai nepatogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2004 09 26, 14:12)
O as daba mastau... Siaip, filosofiskai. Na uzsiregistruoja zmogus ir uzduoda toki labai aktualu siuos sezonu (visgi za bortom +15 smile.gif ) klausima per dvi temas. Mat Sporte ir dietose irgi ta pati to pacio autoriaus tema  biggrin.gif 

Ir prapuola.
Ka tai galetu reiksti? g.gif

tema gal ir siaip sau, bet pav. man neatrodo protingesne uz "grazios moterys" ar kitos kokios temos protinguma biggrin.gif biggrin.gif

as pedkelnes nesioju, kad nesusirgciau pusles uzdegimu, o ir siaip kad ir kokie dzinsai bebutu nu salta blink.gif nors pedkelnes po kelnem nepatogu schmoll.gif ir grozio nepriduoda, man atrodo, kad labiau ju nenensioja jaunos panickos blink.gif nes ligos ju nebuvo uzpuole biggrin.gif

o i citata, kad durni zmones durnas temas uzveda, gal ir taip, ale ko tie "protingieji" jas skaitineja??? bigsmile.gif
Atsakyti
Niekad nenešioju, labai nepatogu doh.gif
Atsakyti
Pirma karta gyvenime simet uzsidejau pedklelnes po dzinsais, bobute patare lotuliukas.gif ir likau visai patenkinta, nes visada melynu uzpakaliu buvau ir jei dabar nebuciau apsimovus ju garantuotai pusles uzdegiumas butu nes jau kabinosi....doh.gif
Atsakyti
Muveti pedkelnes po kelnemis,kai ziema,tai tikrai labai gerai, bet bent man yra siaubingai nepatogu,nes niezti kojas(kazkaip saveikauja pedkelnes ir tai,kad depiliuoju kojas vasku biggrin.gif ) siau-bin-gai!
Atsakyti
Nepatogu, bet tai ka daryt kai taip salta smile.gif
as nesioju saltom dienom kojines po kelnem, nes kitaip iskart kojas pradeda "kandziot" saltis.. nuraudonuoja ir siaip nemalonu, nes pradedi ju nejaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 06, 23:35)
Muveti pedkelnes po kelnemis,kai ziema,tai tikrai labai gerai, bet bent man yra siaubingai nepatogu,nes niezti kojas(kazkaip saveikauja pedkelnes ir tai,kad depiliuoju kojas vasku biggrin.gif ) siau-bin-gai!

nemanau, kad tai susije su depiliavimu, nes ir man niezti, o as plaukus salinu su epiliatoriumi. itariu, kad niezti nuo to, kad oda sausoka (bent jau mano), ziema visada taip buna.
Atsakyti
oj as niekad nenesioju pedkelniu po kelnem.. nu nes as nenesioju kelniu beveik biggrin.gif turiu dzinsus vienus, tai zn kad jie salti traukia, kai salta tikrai neinu smile.gif zodziu mano ziemine apranga yr 100 denu pedkelnes biggrin.gif ir nesusalau dar nei viena kart :)kazkaip man dar nebuvo taip salta, kad reiktu vilnoniu kelniu ir dar pedkelniu doh.gif
Atsakyti
pastebejau, kad niezti kojas tik po sintetiniu(plonu) pedkelniu. nesiojant pedkelnes su medvilne ar is vilnos - neniezti ir nekanda bent jau man smile.gif
Atsakyti