Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

QUOTE(taša @ 2010 02 07, 10:28)
pastebejau, kad niezti kojas tik po sintetiniu(plonu) pedkelniu. nesiojant pedkelnes su medvilne ar is vilnos - neniezti ir nekanda bent jau man smile.gif

Visiskai pritariu biggrin.gif Dar nebuvau sia ziema isejus be pedkelniu po dzinsais, bet vistiek susirgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 01 30, 23:54)
Nieko siame devejime blogo nematau, o tik pliusus, bent is savos varpines galiu paskalambint - saltuoju metu laiku po plesytais dzinsais nieko geriau ir nesugalvosi. biggrin.gif  Esu plesytuku myletoja, negaliu sau net pagalvoti, kad varksiukai zemuzes metu bus uzgrusti spintoje.  schmoll.gif

man pavyzdziui laabai negrazu,kai ziema is po plesytu dzinsu matosi pedkelnes doh.gif o jei dar dzinsiukai sviesus ir plesyti nemazai,tai isvis vaizdas tragiskas doh.gif

bet jusu kiek foto esu maciusi derinukuose,tai kiek pamenu beveik visada patikdavo jusu paranga smile.gif
Atsakyti
Man kazkaip labai nepatogu su pedkelnemis po kelnemis, todel atsisakiau ne pedkelniu ziema, o kelniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 07 vasario 2010 - 18:55
pedkelnes po kelnemis muvejau kai buvau moksleive kazkur iki 9 klases biggrin.gif
paskuj jau kazkaip atsisakiau ju, nepatogu man budavo... o ir kazkas rase, jei nusilenki o tos pedkelnes matosi , tai vaizdas nekoks...
o db esu uk tai ner cia taip salta, kad viska ant saves rengt ax.gif
Atsakyti
aš tai irgi labai nemėgstu šio reikalo biggrin.gif bet kai paspaudė -20 šaltukas teko...
Atsakyti
Kadangi darbe šalta, tai visad žiemą dėviu pusvilnones pėdkelnes ax.gif
Atsakyti
Nenesioju, nes bais nepatogu schmoll.gif ,renkuosi siltesnes kojines iki keliu.
Atsakyti
lotuliukas.gif oi, kokias gi pedkenes perkate, kad "nepatogu po kelnemis" doh.gif nu griuk negyvas...geriau subines sals, negu pedkelnes apsimaus doh.gif sekmes, jos gali prireikti...
Atsakyti
Mielai nemūvėčiau, bet tenka blush2.gif
Esu turėjus tokį "gėrį", kaip inksto uždegimas, nors ir labai seniai tas buvo, bet ačiū, daugiau nenoriu biggrin.gif
Tiesiog mūviu su medvilne, pusvilne. O jeigu ką, yra juk ir pažemintu liemeniu pėdkelnių. Po džinsais žiemą visada, o po šiltom kelnėm kartais užtenka ir ilgų šiltų kojinių iki ar aukščiau kelių.
Bet, pvz., man svarbiau net ne, kad kojos nešaltų, o dupcė ir strėnos, tai jau paprastos kojinaitės čia nepagelbės biggrin.gif nebent kojines ir dar pantalonus dėvėt biggrin.gif
Dėl nepatogumo, tai jeigu apskritai pėdkelnių nepakenčiat, tai suprantu, o šiaip, tai kaip po sijonu gali būt patogu, o po kelnėm - ne? g.gif arba kelnės labai aptemptos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 02 07, 21:03)
lotuliukas.gif oi, kokias gi pedkenes perkate, kad "nepatogu po kelnemis" doh.gif nu griuk negyvas...geriau subines sals, negu pedkelnes apsimaus doh.gif sekmes, jos gali prireikti...

tai kad nesala tas uzpakalis lotuliukas.gif ypac jeigu virsutine dalis dengia ji mirksiukas.gif
ir automobilyje sedynes sildomos. Ir jeigu bloga nuotaika, tai cia ne vieta ja isreiksti mirksiukas.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violia @ 2010 02 07, 22:15)
tai kad nesala tas uzpakalis  lotuliukas.gif ypac jeigu virsutine dalis dengia ji  mirksiukas.gif
ir automobilyje sedynes sildomos. Ir jeigu bloga nuotaika, tai cia ne vieta ja isreiksti  mirksiukas.gif  4u.gif  blush2.gif

kad kaip tik nuotaika super. suprantu tas, kurios ziema nenesioja pedkelniu, nes visas ju marsrutas-automobilis-patalpa. bet kitos... ka reiskia nepatogu? doh.gif nu nejuokinkit liaudies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 02 07, 18:54)
Man kazkaip labai nepatogu su pedkelnemis po kelnemis, todel atsisakiau ne pedkelniu ziema, o kelniu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip pat biggrin.gif
Atsakyti