Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

per didziuosius salcius ir as buvau pasimovus doh.gif kaip nepatogu....
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 03 01, 20:14)
per didziuosius salcius ir as buvau pasimovus doh.gif kaip nepatogu....

Reikia priprasti. smile.gif
Atsakyti
man tai ziauriai nepatogu... doh.gif
Atsakyti
As kai salcmire, tai Lietuviskos ziemos be pedkelniu net po storiausiais dzinsais neistveriu. Sesuo pedkelniu nenesioja, bet uztai slaunys pas ja kartais net ugnine spalva igauna doh.gif As taip nesikankinu - grazu yra viena, bet siluma ir sveikata man brangiau. Galu gale kas mato mano 70 denu pedkelnes per dzinsus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 03, 03:01)
As kai salcmire, tai Lietuviskos ziemos be pedkelniu net po storiausiais dzinsais neistveriu. Sesuo pedkelniu nenesioja, bet uztai slaunys pas ja kartais net ugnine spalva igauna doh.gif As taip nesikankinu - grazu yra viena, bet siluma ir sveikata man brangiau. Galu gale kas mato mano 70 denu pedkelnes per dzinsus? biggrin.gif

nu man paciai per daug nepatogu... nes petkelnes smunka ir jautiesi lyg su nusmukusiom kelnem...
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2006 03 01, 18:54)
g.gif  g.gif  g.gif  nei su sijonu??? g.gif  g.gif  tai kad dabar toks pedkelniu pasirinkimas, be to madinga g.gif  g.gif  g.gif  tai gal tu ne Lietuvoje gyveni? g.gif

tiesiog as ju nemegstu...gyvenu lietuvoj o kai su sijonu einu juk vyrams graziau zet i nuogas kojas...o mano kojytes visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke @ 2006 03 04, 18:46)
tiesiog as ju nemegstu...gyvenu lietuvoj o kai su sijonu einu juk vyrams graziau zet i nuogas kojas...o mano kojytes visai nieko...

Paskaicius tavo komentarus, tai tu visur nuoga buni, tiek pleze, tiek namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 04, 12:03)
nu man paciai per daug nepatogu... nes petkelnes smunka ir jautiesi lyg su nusmukusiom kelnem...

O nusipirk biski tampresnes arba didesnio dydzio - ir nesmuks smile.gif Del dydzio neisizeisk kad siulau didesni, man pagal ugi/svori turetu tikt 2, bet realiai reikia mazu maziausiai 3 - pas mane kunas neproporcingas, kazkaip kojos didele dali uzima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke @ 2006 03 04, 18:46)

g.gif g.gif nu Juozukas Statkevicius tai manau kad jau pasakytu apie sita tavo pasirinkima g.gif g.gif (jam vasara moeris be pedkelniu tai tas pats kaip celofaninis maiselis prie kailiniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) o del vyru, tai mano patirtis sako, kad pasleptas grozis labiau vilioja, be to ryskios pedkelnes oj kaip demesi paraukia, labiau negu plikos ilgos kojytes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2006 03 05, 07:44)
g.gif  g.gif  nu Juozukas Statkevicius tai manau kad jau pasakytu apie sita tavo pasirinkima g.gif  g.gif  (jam vasara moeris be pedkelniu tai tas pats kaip celofaninis maiselis prie kailiniu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )  o  del vyru, tai mano patirtis sako, kad pasleptas grozis labiau vilioja, be to ryskios pedkelnes oj kaip demesi paraukia, labiau negu plikos ilgos kojytes biggrin.gif  biggrin.gif

Del paslepto grozio ir dailiu pedkelniu pritariu, bet kas tas juozukoas do vienas kad jo nuomone butu laikoma etalonu? g.gif As vasara niekad nedeviu pedkelniu - man grazu dailiai nuepiliuotos ir idegusios kojos, kokio velnio jas vyniot i pedkelnes?
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 05, 00:48)
O nusipirk biski tampresnes arba didesnio dydzio - ir nesmuks smile.gif Del dydzio neisizeisk kad siulau didesni, man pagal ugi/svori turetu tikt 2, bet realiai reikia mazu maziausiai 3 - pas mane kunas neproporcingas, kazkaip kojos didele dali uzima  lotuliukas.gif

cia man tie prisiminimai apie smunkancias kojines po kelnem is vaikystes like... nebandau net dabar... kazkaip tokiu salciu kol kas nepasitaike matyt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 05, 17:44)
kazkaip tokiu salciu kol kas nepasitaike matyt... 4u.gif

Nezinau, as tai salcmire, man ir Londono ziemos be pedkelniu saltos ax.gif
Atsakyti