Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

As tai nenesioju pedkelniu po kelnem.Beje,reikia paieskot ar isvis ju turiu g.gif nes sijonu nenesioju.
Atsakyti
QUOTE(Monela @ 2006 01 10, 00:08)
As tai nenesioju pedkelniu po kelnem.Beje,reikia paieskot ar isvis ju turiu  g.gif  nes sijonu nenesioju.

thumbup.gif

aš tai nepaeičiau, jei užsidėčiau po kelnėmis pėdkelnes - žiauriai nepatogu ir bjauru schmoll.gif ir kelnės negražiai gula ar krenta tongue.gif ir jausmas nekoks.
Jau geriau, jei šalta, ilgesnį paltą ar pan.. Aš ir kojinių nepakenčiu, nebent medvilnines į sportbačius, o su bateliais ir žieminiais batais vaikštau basa koja ax.gif . Juk jei nat. kailis -tai kaip smagu basoms kojoms thumbup.gif Na nebent sijoną segiu - tada užsidedu kojines virš kelių su limpančiomis gumytėmis ax.gif
Atsakyti
Nemėgstu, bet žiemą nešioju, kad kojos nuo šalčio nepamelynuotų smile.gif renkuosi slidžias,kad patogiau būtų.... Ir maikę deduosi, nors irgi nemėgstu, bet, kad šalta....
Atsakyti
Nelabai patogu, bet kurgi dėsies, kai šalta. Tenka nešioti.
Atsakyti
Nenesioju pedkelniu, nepatogu smile.gif Uzsimaunu kojines iki keliu arba dar ilgesnes biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip nebūna man taip šalta, kad net pėdkelnių prireiktų ax.gif Nepatogu labai ax.gif
Geriausiai kojinės iki keliu thumbup.gif
Atsakyti
Jei esi kudas žmogelis, nebegalvoji apie joki grozi ir nepatogumus. Turintys apsaugini lašinių sluoksnelį nesupranta, kad be dvieju megstiniu ir dar maikes po apacia visas tavo grožis staigiai pamėlynuoja.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2004 09 24, 19:54)
...Statkevicius suzinotu, nualptu biggrin.gif

Alptų ne iš estetinių paskatų, o paskaičiavęs, kiek faneros galėtų gauti,
jei Lietuva nebūtų bananų respublika....
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2006 01 10, 01:06)
Aš ir kojinių nepakenčiu, nebent medvilnines į sportbačius, o su bateliais ir žieminiais batais vaikštau basa koja ax.gif . Juk jei nat. kailis -tai kaip smagu basoms kojoms thumbup.gif Na nebent sijoną segiu - tada užsidedu kojines virš kelių su limpančiomis gumytėmis ax.gif

na negaleciau vaikscioti be kojniu schmoll.gif , gal ir smagu namuose i tokias kailines tapkes ikisti koja, bet su batais i gatve nuoga koja nieks manes neisvarytu, brrrr....
Atsakyti
Oi nemyliu pedkelniu. Ne tik po kelnem, bet is viso, nes pradeda nuo ju skaudet klubus. Jei deviu sijona ar baisus salciai uzeina, po kelnem nesioju lipinamas kojines.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 18, 11:46)
na negaleciau vaikscioti be kojniu  schmoll.gif , gal ir smagu namuose i tokias kailines tapkes ikisti koja, bet su batais i gatve nuoga koja nieks manes neisvarytu, brrrr....

Pritariu ir aš...
O šiaip jeigu lauke tikrai šalta tai po kelnėmis visada dėviu pėdkelnes. Man sveikata svarbiau už kitų nuomonę.
Atsakyti
Nemėgstu aš jų po kelnėm, bet žiemą, per šalčius, šito neišvengiu, nesinori sušalti!
Atsakyti