Įkraunama...
Įkraunama...

Mamų klubai

Apklausa: Ar lankotės mamų klube? (363 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 15, 10:19)
biggrin.gif taip. Pramones pr. juk irgi skaitosi, ar ne? As prie kolegijos

Taip,Dainava drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes prie girstupio.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumyte83 @ 2009 10 15, 17:15)
o mes prie girstupio.... bigsmile.gif

Na mes ir netoli jo 4u.gif pašilės g
Atsakyti
Sveiko, mamytes 4u.gif
As jau namiskiam skundziausi, kad neislendu is namu... Pradejau ieskoti kur iseiti pasizmoneti be parduotuves lotuliukas.gif Tai su maziuke pradejau eiti i muzikos mokyklele. Dabar uzmaciau, kad yra steigiamas mamyciu klubas thumbup.gif Tik man va klausimas iskilo ar priimsit ir mus, nes mes Ringaudu g.gif bet ten juk beveik miestas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2009 10 16, 14:46)
Sveiko, mamytes  4u.gif
As jau namiskiam skundziausi, kad neislendu is namu... Pradejau ieskoti kur iseiti pasizmoneti be parduotuves  lotuliukas.gif  Tai su maziuke pradejau eiti i muzikos mokyklele. Dabar uzmaciau, kad yra steigiamas mamyciu klubas  thumbup.gif  Tik man va klausimas iskilo ar priimsit ir mus, nes mes Ringaudu  g.gif  bet ten juk beveik miestas  biggrin.gif

nors ir is Amerikos!koks skirtumas, kokia gyvenama vieta... laukiam, atvaziuokit!
Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2009 10 16, 13:46)
Sveiko, mamytes  4u.gif
As jau namiskiam skundziausi, kad neislendu is namu... Pradejau ieskoti kur iseiti pasizmoneti be parduotuves  lotuliukas.gif  Tai su maziuke pradejau eiti i muzikos mokyklele. Dabar uzmaciau, kad yra steigiamas mamyciu klubas  thumbup.gif  Tik man va klausimas iskilo ar priimsit ir mus, nes mes Ringaudu  g.gif  bet ten juk beveik miestas  biggrin.gif

Aisku priimsim smile.gif Drasiai junkites prie musu mirksiukas.gif
parasykit, kad ateisit i a.z. visai kitokiai ir lauksim treciadieni smile.gif
Atsakyti
As nesakau, kad jau STOP! Uztenka, bet...musu yra sios dienos duomenimis 15 mamu. Kaip taisykle viena kita gali butent treciadieni ir negaleti...Mastau apie parkavimasi ir apie susedima... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 17, 08:26)
As nesakau, kad jau STOP! Uztenka, bet...musu yra sios dienos duomenimis 15 mamu. Kaip taisykle viena kita gali butent treciadieni ir negaleti...Mastau apie parkavimasi ir apie susedima... cool.gif

As manau, registruojam visas norincias. Paprastai buna, kad kazkiek mamu vis tiek neateina. Tiesa, automobiliu aikstele prie Radharanes nera labai jau didele, bet automobili galima palikti ir gatveje, salia radharanes. O del susedimo, tai tikrai tilpsim smile.gif

Zodziu apie 20 mamu tikrai tilps biggrin.gif
Atsakyti
Jei pritruks vietos atsisesti, atsinesim papildomu pagalveliu is Vedu centro virsuje smile.gif

O po to dalis mamu atsisijos naturaliai. smile.gif Liks tos, kurioms viskas tiks, patiks, kurios susibendraus thumbup.gif

Atsakyti
sveikos mamytes:)jei dar telpu i saraseli labai noreciau prie Jusu ir as prisijungti, nes man ir mano 5men suneliui Ugniui jau taip namai ikirejo blink.gif Ar priimsit i susitikima su Jumis si treciadieni? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalijamiliutiene @ 2009 10 18, 13:05)
sveikos mamytes:)jei dar telpu i saraseli labai noreciau prie Jusu ir as prisijungti, nes man ir mano 5men suneliui Ugniui jau taip namai ikirejo blink.gif Ar priimsit i susitikima su Jumis si treciadieni? rolleyes.gif

Telpi telpi. Jau uzregistravau 4u.gif
Atsakyti
Mamytes domejosi ar bus kur ir kaip su mazais leliukais (mazdaug 2-3men) pampersiukus ar pamaitinti ir t.t. siokiu tokiu galimybiu?
Atsakyti