OIj, neatvaziuojam laiku, bo maze miega... tikiuosi jums ten gera ir jauku ir pabusit ilgeliau

QUOTE(Candy candy @ 2009 10 21, 11:01)
OIj, neatvaziuojam laiku, bo maze miega... tikiuosi jums ten gera ir jauku ir pabusit ilgeliau 

Aš irgi mintimis su mamytėm susitikime. Lauksim ispudziu

Sveikos,
viena sauni mamyte
man siandien pakuzdejo, kad jus kartu sauniai leidziate laika ir pasiule prisijungti, tai is kart susiradau jusu forumiuka. Jeigu priimsite as irgi noreciau prie Jusu prisijungti.
Trumpai apie mane
vardas Rasa, gyvenu Vilijampoleje, auginu pirma leliuka - 2 men. mergyte Deimante.
Sedejimas namie mane taip pat varo kartais i nevilti, bet kazkaip su tokia mazyte dar vis prisibijau kur viena listi, bet kaip matau, cia as viena tokia bailiuke.
viena sauni mamyte

Trumpai apie mane

Sedejimas namie mane taip pat varo kartais i nevilti, bet kazkaip su tokia mazyte dar vis prisibijau kur viena listi, bet kaip matau, cia as viena tokia bailiuke.

Na, pirmas kartas buvo visai saunus!! Mes nors ir pavelave prisijungeme ir "rimtaja" dali praleidome, bet vis tiek susitikimu likome laaabai patenkintos
Sauni kompanija, jauki vieta - viskas puiku!
Papildyta:
Sveika pasijungus i musu buri

Papildyta:
QUOTE(Minixe @ 2009 10 21, 14:02)
Sveikos,
Trumpai apie mane
vardas Rasa, gyvenu Vilijampoleje, auginu pirma leliuka - 2 men. mergyte Deimante.

Trumpai apie mane

QUOTE(Candy candy @ 2009 10 21, 15:07)
Na, pirmas kartas buvo visai saunus!! Mes nors ir pavelave prisijungeme ir "rimtaja" dali praleidome, bet vis tiek susitikimu likome laaabai patenkintos
Papildyta:

Papildyta:

Ar daug jusu buvo susirinke?

Zadejau idet apie pietus nauja mums skirta tema su visom naujienom, diskusijom ir t.t. bet NESPEEEJUUUU. Palaukit vakaro!!!!!!!!!!!!! Dar neieskokit
KAs neatejo, manau, daug prarado. Man laaaaabai patiko!
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 21, 15:22)
Zadejau idet apie pietus nauja mums skirta tema su visom naujienom, diskusijom ir t.t. bet NESPEEEJUUUU. Palaukit vakaro!!!!!!!!!!!!! Dar neieskokit
oi baik pilt druskos ant zaizdos

QUOTE(Loora @ 2009 10 21, 15:19)
Na, nei per daug, nei per mazai

Kazkur apie 10-12 mamyciu, kazkas skaiciavo, bet as neprisimenu tiksliai..
Ok, visai kitokia, laukiam laukiam

Laukiam laukiam....ir visai kitokia,neskubek,juk dar yra beveik visa savite iki kito susitikimo...
QUOTE(linulia40 @ 2009 10 21, 18:05)
Laukiam laukiam....ir visai kitokia,neskubek,juk dar yra beveik visa savite iki kito susitikimo...

Jau turim savo tema!!!!!!!! Nezinau ar gausis ikelt cia nuoroda, bet ieskokit musu postringavimu "GAUSI MUSU SEIMYNELE"- Kauno mamyciu klubas
http://www.supermama...howtopic=505586
(ne Bendraminciuose vis tik. Graziau skamba "seimynele". Gal musu neisjunks?...
Taigi, iki susitikimo naujoj temoj!!!!!!!!!!!!! Laukiam pirmuju atsiliepimu is sios dienos!
Taigi, iki susitikimo naujoj temoj!!!!!!!!!!!!! Laukiam pirmuju atsiliepimu is sios dienos!
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 21, 19:46)
Jau turim savo tema!!!!!!!! Nezinau ar gausis ikelt cia nuoroda, bet ieskokit musu postringavimu "GAUSI MUSU SEIMYNELE"- Kauno mamyciu klubas
Valio