Įkraunama...
Įkraunama...

torrentai

Sveikutes gal kas galit padovanoti pakvietima i linkomanija isanksto begalo didelis dekui
Papildyta:
mano meilas astamaza@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 03 26, 14:02)
Sveikutes gal kas galit padovanoti pakvietima i linkomanija isanksto begalo didelis dekui
Papildyta:
mano meilas astamaza@gmail.com

Aš savo pakvietimus jau išdalinau ax.gif
Atsakyti
kaip reik ratio kelt blush2.gif nelabai suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2007 03 26, 16:12)
kaip reik ratio kelt blush2.gif  nelabai suprantu doh.gif

Parsisiuntus nepabėgt ax.gif ir neišjungt bitcometo ir filmo iš kompo neištrint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 26, 16:16)
Parsisiuntus nepabėgt  ax.gif ir neišjungt ir filmo iš kompo neištrint  tongue.gif

kaip suprast nepabegt g.gif as parsisiunciu is bitcometo arau remow tai tuos filmus reik laikyt dowlond kataloge o jei perkelsiu kur kitur pvz i savo koki nors sukurta kataloga?
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2007 03 26, 21:25)
kaip suprast nepabegt g.gif as parsisiunciu is bitcometo arau remow tai tuos filmus reik laikyt dowlond kataloge o jei perkelsiu kur kitur pvz i savo koki nors sukurta kataloga?

Kai siuntiesi filmą iš kart nurodyk katalogą kur išsaugot ir nereiks paskui niekur kilnot mirksiukas.gif o kas tas arau remow g.gif nelabai supratau remove tai pašalinti o arau g.gif
Atsakyti
aš tik ką atėjau į linkomaniją.. Parsisiunčiau 2 filmus (apie 3gb) ir mano reitingas - 0.002... Sužinojau, kad už blogą reitingą gali išmesti.. Kokį reitingą reikia turėt, kad tave paliktų, už kiek laiko išmeta žmones su mažu reitingu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 26, 22:16)
aš tik ką atėjau į linkomaniją.. Parsisiunčiau 2 filmus (apie 3gb) ir mano reitingas - 0.002... Sužinojau, kad už blogą reitingą gali išmesti.. Kokį reitingą reikia turėt, kad tave paliktų, už kiek laiko išmeta žmones su mažu reitingu?  g.gif

Tau turėjo atsirast tokia raudona lentelė ir ten turi būt parašyta. Man tokia buvo. Nebepamenu ar taip 5 dienos ar tai savaitė g.gif reitingas jei neklystų min 0,3
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 26, 21:16)
aš tik ką atėjau į linkomaniją.. Parsisiunčiau 2 filmus (apie 3gb) ir mano reitingas - 0.002... Sužinojau, kad už blogą reitingą gali išmesti.. Kokį reitingą reikia turėt, kad tave paliktų, už kiek laiko išmeta žmones su mažu reitingu?  g.gif

Pas mane buvo ta lentelė. Iš po šios nakties dingo ax.gif Pranešime buvo nurodyta, kad reikia turėti minimum 0,3 reitingą ir davė 2 savaites. Toj raudonoj lentelėj skaičiavo laiką, kiek dar turi reitingui pasikelti (laiaks vis mažėjo). Laikydavau kompą dieną naktį neišjungtą ir per 4dienas reitingas pasikėlė iki minimumo. Dabar ketinu dar pasikelti iki kokių 0,5, akd po to rami širdis būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 26, 22:20)
Tau turėjo atsirast tokia raudona lentelė ir ten turi būt parašyta. Man tokia buvo. Nebepamenu ar taip 5 dienos ar tai savaitė  g.gif reitingas jei neklystų min 0,3

arau tai darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2007 03 27, 09:52)
arau tai darau lotuliukas.gif

Jei tu darai remove apie kokį dalinimą gali būt kalba ir reitingo didėjimą doh.gif
Atsakyti
jei kas turesit pakvietima busiu labai dekinga(I linkomanija) yahoo.gif
Atsakyti