Sveikutes gal kas galit padovanoti pakvietima i linkomanija isanksto begalo didelis dekui
Papildyta:
mano meilas astamaza@gmail.com
QUOTE(Asta1 @ 2007 03 26, 14:02)
Sveikutes gal kas galit padovanoti pakvietima i linkomanija isanksto begalo didelis dekui
Papildyta:
Papildyta:
Aš savo pakvietimus jau išdalinau

kaip reik ratio kelt
nelabai suprantu

QUOTE(JURRGA @ 2007 03 26, 16:12)
Parsisiuntus nepabėgt

QUOTE(Dalbara @ 2007 03 26, 16:16)
kaip suprast nepabegt

QUOTE(JURRGA @ 2007 03 26, 21:25)
kaip suprast nepabegt
as parsisiunciu is bitcometo arau remow tai tuos filmus reik laikyt dowlond kataloge o jei perkelsiu kur kitur pvz i savo koki nors sukurta kataloga?

Kai siuntiesi filmą iš kart nurodyk katalogą kur išsaugot ir nereiks paskui niekur kilnot

QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 26, 22:16)
aš tik ką atėjau į linkomaniją.. Parsisiunčiau 2 filmus (apie 3gb) ir mano reitingas - 0.002... Sužinojau, kad už blogą reitingą gali išmesti.. Kokį reitingą reikia turėt, kad tave paliktų, už kiek laiko išmeta žmones su mažu reitingu? 

Tau turėjo atsirast tokia raudona lentelė ir ten turi būt parašyta. Man tokia buvo. Nebepamenu ar taip 5 dienos ar tai savaitė

QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 26, 21:16)
aš tik ką atėjau į linkomaniją.. Parsisiunčiau 2 filmus (apie 3gb) ir mano reitingas - 0.002... Sužinojau, kad už blogą reitingą gali išmesti.. Kokį reitingą reikia turėt, kad tave paliktų, už kiek laiko išmeta žmones su mažu reitingu? 

Pas mane buvo ta lentelė. Iš po šios nakties dingo

QUOTE(Dalbara @ 2007 03 26, 22:20)
Tau turėjo atsirast tokia raudona lentelė ir ten turi būt parašyta. Man tokia buvo. Nebepamenu ar taip 5 dienos ar tai savaitė
reitingas jei neklystų min 0,3

arau tai darau

QUOTE(JURRGA @ 2007 03 27, 09:52)
Jei tu darai remove apie kokį dalinimą gali būt kalba ir reitingo didėjimą

jei kas turesit pakvietima busiu labai dekinga(I linkomanija)