Įkraunama...
Įkraunama...

torrentai

QUOTE(vikaliu @ 2007 04 05, 21:28)

kaip tai nebėra?        bigsmile.gif  g.gif      ar nieko nemaišai?        biggrin.gif

doh.gif nu ragas koks pazoras
matyt galva prie kompo perkaito wacko.gif

o dėl aukojimo linkomanijoj yra mirksiukas.gif visur ta pati mada vyrauja žiūriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 04 04, 22:04)
hm... kodel man jau savaite sio psl neuzkrauna, tipo klaida  g.gif

Ir man savaitė kaip torrent neužkrauna. maniau Ban'as, nors nebuvo už ką. Bet kitam kompe pabandžiau prisijungt, viskas o.k.

O bit-geras, man rodos, ratio turi būti minimum 0,6.(nors užvakar buvo 0,41, nieko nesisiunčiau tik dalinau, vakar pasidarė 0,39). Be to vėl atnaujino ,atrodo, bonusus. Už seedinimo valandas gauni taškų, kuriais keli savo ratio.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2007 04 12, 18:59)

O bit-geras, man rodos, ratio turi būti minimum 0,6.(nors užvakar buvo 0,41, nieko nesisiunčiau tik dalinau, vakar pasidarė 0,39). Be to vėl atnaujino ,atrodo, bonusus. Už seedinimo valandas gauni taškų, kuriais keli savo ratio.

Kipse, nieks nieko neatnaujino, ten serveris užlūžo - tipo 'grįžo į praeitį'. Rodo saitą, koks buvo gal prieš kokį mėnesį. Mano reitingą seną rodo, ir filmai seniai įdėti liko. Ten jau gal kokia trečia diena balaganas, kol kas nesutvarkė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 04 12, 20:24)
Kipse, nieks nieko neatnaujino, ten serveris užlūžo - tipo 'grįžo į praeitį'. Rodo saitą, koks buvo gal prieš kokį mėnesį.  Mano reitingą seną rodo, ir filmai seniai įdėti liko. Ten jau gal kokia trečia diena balaganas, kol kas nesutvarkė.

Aišku. Visur tos pačios bėdos.
Atsakyti
lb geri psl torrentu www.kinozal.ws ir www.isohunt.com
Atsakyti
Gal kas turit pakvietimų į Linkomaniją? wink.gif Būčiau žiauriai dėkinga smile.gif email -> arwenLT@gmail.com wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 04 23, 09:14)
Gal kas turit pakvietimų į Linkomaniją? wink.gif Būčiau žiauriai dėkinga smile.gif email -> arwenLT@gmail.com wink.gif

šiuo metu yra 18.000 narių ir naujų nebepriima ax.gif
Atsakyti
košmaras doh.gif tai dabar reikia laukti, kol ką nors ištrins?...
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 04 23, 12:02)
košmaras  doh.gif tai dabar reikia laukti, kol ką nors ištrins?...

taip.. siūlau iškart susirasti žmogų, kuris turi pakvietimų ir iš kart kai ką ištrina paprašyt jo kad tave pakviestų.
Atsakyti
mjo... bandau ieškot biggrin.gif tik kad nelabai žinau, kas iš pažįstamų gali turėti pakvietimų. Ko klausiau, tas neturi biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu kam toks Linkomanijos užsiciklinimas ties 18 tūkst lankytojų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 04 23, 19:39)
Nesuprantu kam toks Linkomanijos užsiciklinimas ties 18 tūkst lankytojų doh.gif

taigi serveris daugiau nebeatlaiko!
Atsakyti