Įkraunama...
Įkraunama...

torrentai

QUOTE(iingri @ 2007 06 01, 01:20)
JURRGA ir  auroryte jau išsiunčiau pakvietimus

oi labai dekui bigsmile.gif
Atsakyti
mainomes pakvietimais mirksiukas.gif as jum i torrent.lt pakvietima o jus man i linkomanija rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit ir man i linkomanija pakvietima atsiust? blush2.gif Busiu labai dekinga aciuks.gif
valikeviciute@yahoo.com
Atsakyti
prašau pakvieskit ir mane ax.gif kforas@yahoo.com
Atsakyti
Atsiųskit plyyyyyzzz kas nors pakvietimą į linkomaniją 4u.gif
egluzeleN@gmail.com
Atsakyti
Daugiau kvietimu neturiu i Linkomanija unsure.gif . Vienas kvietimas kuri išsiunčiau dar yra nepriimtas , jai ji atšauksiu ar man gražins ta kvietima g.gif , nors nėra taip svarbu. Bet šiaip idomu kaip būtu g.gif .

Ir mergaites , jai ką įdomaus rasit ką parsisiųst praneškit ir čia. Nes kita kart vien iš angliško aprašymo ar iš paveiksliuko sunku ką suprast. Pati senai ka siunčiau , nes nerandu kas sudomintu. O reitinga tai norėčiau pasikelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2007 06 01, 21:33)
mainomes pakvietimais mirksiukas.gif as jum i torrent.lt pakvietima o jus man i linkomanija rolleyes.gif

Torrents.lt dauguma torentų yra paimti iš Linkomanijos wink.gif
Atsakyti
ko gero taip ir nesulauksim pakvietimo i linkomanija verysad.gif
Atsakyti
aš neturiu accounto ten. Naudojuosi vaikino brolio accountu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 04, 02:02)
aš neturiu accounto ten. Naudojuosi vaikino brolio accountu smile.gif

tai tau gerai smile.gif neturiu pazistamu kurie linkomanija naudotusi unsure.gif teks torentais pasitenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2007 06 04, 23:31)
tai tau gerai smile.gif neturiu pazistamu kurie linkomanija naudotusi unsure.gif teks torentais pasitenkinti biggrin.gif

Nu kad toj linkomanijoj nieko ypatinga nera smile.gif .Man labiau savas.vdnet patinka ax.gif
Atsakyti
Gal galėčiau ir aš gauti pakvietimą 4u.gif binga22@gmail.com
Atsakyti