Įkraunama...
Įkraunama...

torrentai

gal kas turetu pakvietima i linkomanija? 4u.gif buciau labai dekinga 4u.gif
indre.but@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2007 06 27, 14:32)
gal kas turetu pakvietima i linkomanija?  4u.gif  buciau labai dekinga 4u.gif
indre.but@gmail.com

Geresnė torrent paieškos sistema yra http://www.torrentz.com/
Ji indeksuoja visus pagrindinius torrent serverius, tad siūlau pabandyti, ir suprasite, kad linkomanija ne taip jau ir reikalinga.
Atsakyti

QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 27, 15:40)
Geresnė torrent paieškos sistema yra http://www.torrentz.com/
Ji indeksuoja visus pagrindinius torrent serverius, tad siūlau pabandyti, ir suprasite, kad linkomanija ne taip jau ir reikalinga.

Bet čia turbut viska anglu kalba g.gif . Turbut nerasi nieko rusiško o jau nekalbu apie Lt kalba
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2007 06 27, 15:43)
Bet čia turbut viska anglu kalba  g.gif . Turbut nerasi nieko rusiško o jau nekalbu apie Lt kalba

hmm.. na aš visad tik filmus siunčiu, tai kaip ir tenkina mano poreikius..

Gali nūti, kad Jūs teisi, tačiau nesu tikras.
Atsakyti
Mūsų interneto planas greičiau siunčia iš Lietuvos (max 11 MB/s yra buvę), tai geriau siųstis iš Linkomanijos wink.gif Blogiausiu atveju, kai kažko nėra Linkomanijoj arba DC++, siunčiam iš užsienietiškų torrentų.
Atsakyti
Gal galit pagelbėti?
Niekur nerandu parsisiųsti "M.D.House" (antro, ar bent pirmo sezono).
Ar netyčia nebuvot kur nors aptikę?

Iš anksto, AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(kesy @ 2007 06 27, 17:34)
Gal galit pagelbėti?
Niekur nerandu parsisiųsti "M.D.House" (antro, ar bent pirmo sezono).
Ar netyčia nebuvot kur nors aptikę?

Iš anksto, AČIŪ.

1-3 sezonai
24 Gb thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 06 27, 17:43)

Na, dydis tai fantazmiškas (teks skelti), bet labai dėkoju. notworthy.gif
Kvailiausia, kad šitam site'ę aš užsiregistravus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 24, 22:50)
su pavyzdžiais nelabai galiu, nes neturiu pas save tokio. ištryniau tuos smulkius failus.
nu žodžiu... yra milijonas failų.. susirandi, tavo manymu, pagrindinį failą. jis gali būti pavadinimas.rar ar panašiai. likusieji failai gali atrodyt pavadinimas.s01, pavadinimas.s02 ir panašiai. Tai spaudi ant to pagrindinio failo dešinį klavišą ir ieškai ten išskleisti čia ar panašiai. ten šalia užrašo turi būti nupaišytas winrar'o arba winzipo paveiksliukai (1 - violetinės knygos, sudėtos viena ant kitos,  2 - geltonas folderis su spaustuvais). Ten paspaudi ir lauki, kol išarchyvuos smile.gif

thumbup.gif Pas mane nebuvo WinRAR programos mirksiukas.gif . Susiinstaliavau ją ir pagal tavo paaiškinimą viskas labai lengvai pavyko. Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 06 27, 19:20)
thumbup.gif  Pas mane nebuvo WinRAR programos  mirksiukas.gif  . Susiinstaliavau ją ir pagal tavo paaiškinimą viskas labai lengvai pavyko. Dėkui už pagalbą  4u.gif

a, tai va kame problema smile.gif net nesumąsčiau klausti, ar tokia programa yra smile.gif kai persiinstaliuoju windowsus, iškart igtais susiinstaliuoju winrarą biggrin.gif ech, kitą kartą žinosiu, kad ir šito paklaust reikia wink.gif o šiaip labai džiaugiuosi, kad viskas pavyko wink.gif
Atsakyti
http://www.mininova.org/
Atsakyti
Sveikos, gal žinote iš kur gauti seną filmą "Ilga kelionė per kopas"?
Atsakyti